Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

samo da kisha stane,samo da kisha stane,samo da kisha stane,samo da kisha stane,samo da kisha stane,samo da kisha stane,samo da kishta stane... kap kap kap kap kap kap kap kap kap kap kap... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

evo vratio se sa bowlinga, utisci pinkijem su

+ mnogo vishe prostora za gluvarenje izmedju bacanja nego u koloseumu

- nije mi legla ova partija ko prosla u koloseumu, odvratno sam igrao, umesto da se pravdam na kugle i sta ja znam sta ipak mislim da je presudan nedostatak skila =o)) no dobro...bitje josh prilika da se popravim (posto loshije tesko da mogu =o))

Hi, I'm actor Troy McClure, you may remember me from such cartoons as Christmas Ape, and Christmas Ape goes to summer camp... Daklem, zelim da se zahvalim mami i tati sto su me napravili... Cao Mama!! I mojim veselim drugarima Koletu i Absolutu (jel' aBsolut ili aPsolut, bem li ga?!) koji su me doveli ovde. U stvari, vec dodjoh, videh, citah, ali se nikad ne upisah. Do sad.

Elem, bowling. Takodje se ne mogu pohvaliti da mi je ovo veceras islo za rukom, vise je bilo poput special olympics. Ranije sam bio u Koloseumu i cini mi se da su im kugle drugacije. Naime tamo sam igrao solidno sa osmicom, a ovde u osmicu s oprostenjem ne mogu da turim...prste. Na kraju sam igrao sa dvanaesticom sto je bilo malo bolje.

Plus su u Koloseumu bolje ribe :)

You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists!

Krenulo je ono vreme kad ujutru moras da upalis svetlo da bi video sta radis ... a to bas ne volim. Juce mi je bio skroz aktivan dan, ne znam gde sve nisam isao. Prvo na klopu, pa na kuglanje, pa na pitje ... a dan pre toga sam spavao malo, tako da sam oko ponoci leg'o i bio komiran sve do ujutru, sto mi se retko kada dogadja (obicno se probudim par puta nocu, cisto da vidim "sta se radi").

- nije mi legla ova partija ko prosla u koloseumu, odvratno sam igrao, umesto da se pravdam na kugle i sta ja znam sta ipak mislim da je presudan nedostatak skila =o)) no dobro...bitje josh prilika da se popravim (posto loshije tesko da mogu =o))

Hm ...

+ malo je blizhe nego Koloseum

+ zanimljiv je onaj deo pored bazena kad ides

+ ima mnogo vise mesta za blejanje pred bacanje

+ mozda i najvaznije - mnogo brzhe menja kegle i brzo se smenjuju igraci

+ korektno je sa njihove strane sto su pustili vreme da teče tek kad smo počeli sa igrom.

+ Jeftinije je oko 50 dindži u odnosu na koloseum.

- Nekako mi je suvishe "pusto", i onaj deo sto je kao "kafic" je bio skroz prazan,

- Mozda je nekada isuvishe mrachno :)

- Losh je displej odnosno malo su i mozda daleko ekrani a pride vidis samo jednog aktivnog igraca samo na ekranu, pa je komplikovano za uporedjivanje rezultata itd.

- Max je 5 igrača na stazi.

Što se same igre tiče, ja sam se baš nešto bio raspao, ne znam kako sam sastavio blizu 90 u onoj prvoj partiji. Mnogo mi je zanosila kugla, ne znam da li je zbog toga što ima veće rupe pa "landara" dok je izbacuješ. One sa manjim rupama su naravno mnogo lake.

No sve u svemu, bilo je kul, ima parkinga, bliže je nego Koloseum i nemam ništa protiv da idemo tu nadalje, kako god se dogovorimo.

hehe dobro Lale ostavio sam da neko drugi napishe zamerke jer da sam to ja uchinio lichilo bi na pravdanje ;o) josh samo neko (sem Djoleta) da pomene kugle i sve moje brige su pomenute

e da

+ apstraktni murali nekih planeta umesto lol scene iz Gladijatora iznad kegli...ono...=o)))

+ Disco-Stu-feeling - od sada pa do sledeceg puta svi da nadjemo fluorescentne majice i duxeve =o)))

@topic

dodjavola kako je ruzhno kad te probudi bol u stomaku....=o(

Kambodža: Uhapšena krava

11. oktobar 2007. | 11:19 | Izvor: Tanjug

Pnom Pen -- Kambodžanska policija privela je jednu kravu zbog koje je u saobraćajnim nesrećama ove godine živote izgubilo najmanje šestoro ljudi.

Vlasniku krave takođe preti kazna zatvora u trajanju od šest meseci u skladu sa novim zakonom o bezbednosti saobraćaja po kome su vlasnici životinja odgovorni za nesreće koje one prouzrokuju, kazao je portparol policije. Bela krava, visoka oko 1,5 metara, stajala je nasred puta u ponedeljak uveče kada je jedan 66-godišnjak na motoru udario u nju i poginuo na licu mesta.

Početkom godine, ista krava je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je pogonulo pet osoba, a nekoliko njih povređeno kada je jedan kamion naglo skrenuo sa puta da bi izbegao životinju i survao se u jarak.

Policija je saopštila da se krava sada nalazi u policijskoj stanici

a kad vec kacim vesti, evo za sve fanove:

Glumac Kifer Saderlend prekjuče je u Los Anđelesu, zbog vožnje u pijanom stanju, osuđen na 48 dana zatvora, a kaznu će odslužiti u pauzi snimanja veoma popularne serije „24“.

Kifer Saderlend je prošlog meseca uhapšen u Los Anđelesu zbog vožnje u pijanom stanju, čime je prekršio odredbe uslovne kazne, koju je 2004. godine dobio za isti prekršaj. Američki glumac je dobio 30 dana zatvora zbog toga što je vozio pijan, a 18 dodatnih dana zbog kršenja uslovne kazne. Takođe, Kiferu je šest meseci zabranjeno da vozi automobil, a moraće svake nedelje da ide na terapije. Zanimljivo je da je Saderlend sa sudom sklopio nagodbu koja mu omogućava da kaznu odsluži tek u pauzi snimanja serije „24“, s tim što će u zatvoru morati da provede svih 48 dana, bez mogućnosti smanjenja kazne.

Ovakvim razvojem događaja zadovoljni su čelnici „Foxa“.

- Posle hapšenja, Kifer nam je jasno stavio do znanja da mu je najvažnija dobrobit ljudi sa kojima radi. Rekao nam je da će pristati i na dužu kaznu kako bi zaštitio seriju i poslove ljudi koji rade sa njim. Sada je jasno da je održao reč - navodi se u saopštenju TV „Fox“.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...