Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

^word,to js stvarno strashno, reakcije su u fazonu "jbte,jel ovo moj komp..."

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

bogami, ja isto... sutra stize modem za ADSL at last.

nema vise laga u cabalu... o moj bogo, nolife u najavi :\

a do sad ti je krshteno ime bilo "Zhivorad" [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Realno :) Juce bio na sljaci pa na cisco pa kod devojcice legao sam u 12 i zaspao ko beba :)
jel to zato shto si jebo?;))

jle imate neki roolplay gde se ona preobuche u pingvina;P :)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

zasto su ljudi kreteni?

ono, mene neko zove na moj fon i onda se ljuti na mene sto je okrenuo porgreshan broj...mislim alo bre...

danashnji dan vapi za nekom ozbiljnijom organizacijom kako bih postigao sve sto treba...a serije koje treba pogledati se gomilaju... =o(

Jeo sam tjevape i pire krompir ;)

Sad opet moram da pisem neke mailove, ne znam da li radim nesto drugo pored toga ovih dana. Pride imam i gomile nekih sastanaka ceo dan, svaki dan ... bas cu se obradovati kad stigne negde 20. oktobar, da malo predahnem :)

Pa od vazduha ovde sigurno ne mogu...jer ga ni nemate.

pa nije ni čudo kad onoliki šumadinci prde po beogradu. da vam svetle oči, ne bi nam trebale bandere.

zasto su ljudi kreteni?

ono, mene neko zove na moj fon i onda se ljuti na mene sto je okrenuo porgreshan broj...mislim alo bre...

ja sam jednom nazvao takvog lika (imam id na fiksnom) i najebao mu se mile majke. ne verujem da će postati kulturan odjednom, ali meni je posle bilo mnogo lepo :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...