Ramirez Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 fino veche bilo juche. osmeh mi nije silazio sa lica do jutra :D nisam dugo bio u tramvaju. ono, guzhve je uvek bilo, ali mi se prag tolerancije za istu smanjio osetno. u kuglashu su izgleda zatvorili neki vent zbog buke... i sad je kriminalno u glavnoj prostoriji. vlage i dima ima za meltdown sistema. ili je mozhda dobra svirka krivac za to :] bio i na otvaranju nekog kluba/kafitja na vracharu, valjda u ivana milutinovitja. slabo pamtim imena ulica. dolazio sam tamo i ranije, dok je bio blejachki fitjka, a sad ga iznajmljuje dugarica i neka njena ekipa pa pokushavaju da im proradi i kao klub. na otvaranju guzhve bilo kao u chajna taunu. inache, ivane, drugarica je ona shto sam ti spomenuo iz reklame za g3 :> Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 dodjo i ja kuci jao jao baltazar je keva a bio sam i vip JESI LI VIDEO LONGLIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 NIJE :( LONGLI BIO U BEOCINU, MOZDA VECERAS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 ramize, vodiš me u taj chinatown kafić, mkay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 mmmkay. vetj onda sam mislio da te zovem na otvaranje, samo je tad bila pricha da tje kafitj biti u strahinje bana, a u medjuvremenu sam totalno pogubio datum otvaranja, pa sam jcuhe tamo otishao igrom sluchaja :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 donji milanovac, rsmo :D gde cete vi? vrnjacka banja. bzvz nije da mi se preterano ide, videcemo kako ce biti. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 izbacen sam sa splava \o/ ooo svaka cast ! :)) kad te izbace sa predavanja na faxu,mozes da se uclanis u moj i drugaricin klub :))) kupila sam cipele,tasnu,neku foru sakoa i ostale rekvizite za sutrasnju svadbu ! :) bicu u tamno zelenoj/crnoj boji ! :) i da..okacicu slike ako ne ispadnem kao kreten step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 e mene su jednom izbacili s predavanja na faksu... a onda sam skapira da ako cu vec da odem na predavanje koje nije obavezeno, ima i da ga slusam... ili se prosto ne pojavljujem. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Bila mi na gaibi neka grupica ljudi (10) i izblejali su kod mene prokletih 18 h OMG!!! ali je bilo mega :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Juce me drug odveo u beocin u izlazak. Spavali smo kod njegovog dede. Vrhunac je bio kada nas je deda ujutru budio i kao "Ajde momci vi po jednu rakijicu pa idite vashim poslom". Onda je upao i komsija i deda "Ocemo o jednu", komsija kao "Ma ne ne mogu", deda kaze "Ma ajde jednu" onda komsija "Ma ajde jednu zivi bili". Znaci to je tako , piju jebenu rakiju ko da je voda, od 5 ujutru do 11 uvece i onda spavanje... Do 12 popodne popili su oko 10 casica... I naravno nije nas pustio da odemo dok nismo popili jednu za put i zdravlje. Carski :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Bila mi na gaibi neka grupica ljudi (10) i izblejali su kod mene prokletih 18 h OMG!!! ali je bilo mega :))) znaci dosli su ti u 00:13 ! ko zna kakve ste poslove vi radili drogu neku pili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 @longli Stvarno su najjači, kad se setim pokojnog đeda kada peku rakiju u njihovom selu, rakijada live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 GOGO VOLEJBOLASICE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 ooo svaka cast ! :)) kad te izbace sa predavanja na faxu,mozes da se uclanis u moj i drugaricin klub :))) kad te izbace sa ispita na faxu javi se :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 znaci dosli su ti u 00:13 ! ko zna kakve ste poslove vi radili drogu neku pili Dosli su ranije samo ja nisam odmah otisao na forum nego na kunt :P Elem sada sredjujem neke slike i muziku i tripujes se da imam gremlina na kompu koji mi brise random fajlove. Mogu da se zakunem da sam imao instalacije nekih programa na hardu a sada ih nema o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 kad te izbace sa ispita na faxu javi se :) kad vas izbace iz sale za obdukciju javite se ololo!!1 ladno sam propustio cecu veceras, moj zivot vishe nema smisla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 patolosku il sudsko medicinsku? ;o)) a za cecu rekao bih ti da se napijesh al realno kao da tebi ikad treba razlog ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 kako da oteram ovaj bedak sto me spopao don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 patolosku il sudsko medicinsku? ;o)) ih kole, pa ja sam fino dete:)...mada jednom zamalo da nas izbace iz operacione sale zato sto je ortakinja dobila napad duhovitosti... a nisam se napio vec skoro nedelju dana!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 fino dete? znachi sa obe? respect ;o)) mislim pitam, ti si prvi pomenuo...=o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 nene, kole sve si pogresno shvatio...mene nikada ne izbacuju, ja izbacujem druge olo...udario mi ovaj shecer u glavu, idem da spavam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 spopadoh veceras neko sisato dete i uzeh broj telefona recite el sam vam idol :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 @longli Stvarno su najjači, kad se setim pokojnog đeda kada peku rakiju u njihovom selu, rakijada live. Ma to, ja sam se odusevio. Za jedan dan sam zagotivo ljude sa sela (te sto sam upoznao) , toliko su dobri, neiskvareni, prosto mi bilo toplo oko srca da vidim da jos ima takvih ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 omg bio u svatovima.. odlicnost.. bas sam srecan zbog seke... posle toga na neki rodj u zrenjaninu, gomila pijane naduvane stoke.. roflcopter, suze su mi krenule od smejanja.. kvalitetno utrosen ovaj 29. septembar Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 kad te izbace sa ispita na faxu javi se :) kad ti kazu da si generacijski problem nakon procitanog sastava,javi se :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts