dovlagsi Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ne, stvarno je ekipa totalni uzhas.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Živo me interesuje kako bi bila formulisana ta tužba :) Kapiram da su "ugovor" sastavili tako loose da mogu da rade šta oće (što i rade). Al eto, treći serijal prođe, a nikakvoj seksa ne bi. Good old Srbi, veliki jebači samo u kafanskim pričama. skroz te kapiram... mada ne mogu da verujem da je neko potpisao takvo djubre... jebem mu mater nije to kao kad instaliras neki piratski softver a on te pita do you agree? zasto 89 000 evra... zamisli dodje i kaze ti: pobedio si biraj izmedju kinder buena i kinder jajeta... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 (da se ogradim: ne gledam, ali svaki dan u novinama ima raport, a na tim stranicama se zadržim jer obično budu slike dovoljno obnaženih žena pa nešto od teksta i uhvatim) suplja ti ograda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Novi nedeljni zadatak: Veliki Brat je za ukućane spremio i više nego zanimljiv i izazovan zadatak. Ukućani moraju da prelepe belim papirom svaki deo kuće, uključujući i stvari u kući, kao što su nameštaj, zidovi i pod Mislim bas je stajlerski zadatak :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 zasto ne crnim ili zutim ffs diskriminacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Pa tai zadatak im je uber zanimljiv ,omg !!1!!11111jean Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ae jetset-e sad da te vidim,svi su nominovani roflmao Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 „Veliki brat“ za eks-YU područje Autor: P. M. | 20.12.2007 - 09:38 Goran Stamenković, „Emotion“ Sledeći serijal „Velikog brata“ biće emitovan na TV B92 na proleće 2009. godine, a Goran Stamenković, čelni čovek „Emotiona“, najavljuje za „Blic“ još jedno iznenađenje - šou „Veliki brata“ za eks-YU teritoriju. - Dogovorili smo sa vlasnikom licence „Endemolom“ saradnju na još tri godine, otkupili smo još tri serijala VB sa VIP serijalom u paketu - priča za „Blic“ Goran Stamenković, čelni čovek kuće „Emotion“, i dodaje: „Treća sezona VB biće emitovana na TV B92 ne proleće 2009. godine jer nova emisija ‘Operacija trijumf’ ide na jesen 2008. Za tu emisiju je idealno da krene posle ‘Evrovizije’“. „Emotion“ očekuje da se „Veliki brat“ u Srbiji emituje još dugo. - Kupili smo, dakle, četvrtu, petu i šestu sezonu, a očekujemo minimum sedam-osam sezona VB, posle dobrog starta i pregrmljene „čuvene“ druge sezone, koja je imala istu gledanost kao i prva sezona, što je retkost. Pre početka ovogodišnjeg, drugog serijala sam izjavio da bih bio prezadovoljan da postignemo sličnu gledanost, to smo uradili, a tek predstoji finiš, kada gledanost raste. U trećoj sezoni se obaraju rekordi u gledanosti, pa smo mogli mirno da ugovorimo tri nove sezone - kaže Stamenković, a na naše pitanje da li serijal ostaje na TV B92, odgovara: „Gde će ići i na kojoj TV je još rano da odlučimo. Očekujemo da to neće biti veliki problem jer je naš VB najprofitabilniji projekat u regionu. Prednost će, naravno, imati TV B92“. Stamenković ekskluzivno za „Blic“ najavljuje i jednu novinu. - Planira se širenje „Velikog brata“ u Makedoniju, kao i početak pregovora sa kućama u Hrvatskoj i Sloveniji da se organizuje specijalni eks-YU „Veliki brat“ - otkriva Stamenković i dodaje: „Konačno živimo u zemlji gde možemo dugoročno da pravimo planove i drago mi je što se skoro svi naši pregovori sa TV kućama vode o sezonama 2009, pa nadalje“. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 o fakin ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Ja bih im dao da naprave neki VB kanal, i onda da taj kanal moram da nadjem i memorishem da bih hteo da ga gledam, da ne moram ovako da svako malo kad preletim druge programe "nacionalne pokrivenosti" naletim na VB. Nije da nesto cesto gledam B92 dodushe, ali opet neka imaju kakvu zanimljivu emisiju koju konstantno smara VB :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 neo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 napolju naravno daju tv kanal sa 24/7 bb house coverageom ali mislim da bi se, kad bi toga bilo kod nas, publika smorila celog sranja i prestala da prati...uostalom lale treba da si zahvalan b92ci sto te tako sistematski odvraca od gledanja istog, a jedina dobra stvar sto je ikad isla na tom kanalu, bbc dokumentarci, vishe ne idu tako da mozhesh da krenesh i njih da njizujesh ko normalan svet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 pa valjda i ovde postoji taj kanal samo morash nesto da placash mesechno ne znam ni ja koliko dal 2k din lolz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Pa da, ovde taj kanal spada pod Total TV, tj. mogu da ga imaju samo oni koji imaju Total TV. Ne znam koliko to ljudi zapravo ima. A sto se b92 tice, jesi ti u pravu Kole, ali sta znam, nekad na nesto domace kod njih covek naleti. Naravno serije se skidaju news-om, nemaju sta u toj sferi da ponude domaci kanali svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 valjda moze i preko neta da se prati 1000din mesecno cini mi se:D mislim da je neko pominjao to :D sacekajmo jetseta :D ON ZNA :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 a na naše pitanje da li serijal ostaje na TV B92, odgovara: „Gde će ići i na kojoj TV je još rano da odlučimo. Očekujemo da to neće biti veliki problem jer je naš VB najprofitabilniji projekat u regionu. Prednost će, naravno, imati TV B92“. ja ne bi mogo da zamislim VB na Pinku (jbte), mozhda na RTS-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Zasto ne bi mogao da zamislis na pinku? Sta kao pink je sad neka elitna tv lol? vb=pink :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ja ne bi mogo da zamislim VB na Pinku "ja ne bi mogo da zamislim crnog gavrana"? pa jedina televizija kojoj veliki brat pristaje više nego bedevedesdvojci je upravo pink! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 pink nije toliko ljigav i licemeran tako da mislim da je ipak g92 bolji za vb... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 hotjesh da kazhesh da pink nije proevropski urban pa ne mozhe da se nadje takva emisija na toj televiziji ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 gej 92? LOL!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 hotjesh da kazhesh da pink nije proevropski urban pa ne mozhe da se nadje takva emisija na toj televiziji ? ma mozhe pink sve, i da pravi emisiju od prikazivanja fotki sa rottena, ali b92 je naljigavija televizija na ovim terenima trenutno i kao takva mora imati primat. pink se nikada nije pravio da je nesto sto nije i da nije ono sto jeste, gay92 je vrhunac licemerja i zato ih hejtujem aktivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ae jetset-e sad da te vidim,svi su nominovani roflmao nisam u toku... javicu u petak... mrtva trka izmedju dijane i natase pretpostavljam :))) valjda moze i preko neta da se prati 1000din mesecno cini mi se:D mislim da je neko pominjao to :D sacekajmo jetseta :D ON ZNA :D ne odajem valjda utisak tolikog retarda??? znam da se placa i da je to suludo za dalje razmatranje... koliko god da je mnogo je... znam da je ranije bilo na netu 24/7 dzabe... ma mozhe pink sve, i da pravi emisiju od prikazivanja fotki sa rottena, ali b92 je naljigavija televizija na ovim terenima trenutno i kao takva mora imati primat. pink se nikada nije pravio da je nesto sto nije i da nije ono sto jeste, gay92 je vrhunac licemerja i zato ih hejtujem aktivno e zato je kole otac u objasnjavanju... :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ma mozhe pink sve, i da pravi emisiju od prikazivanja fotki sa rottena, ali b92 je naljigavija televizija na ovim terenima trenutno i kao takva mora imati primat. pink se nikada nije pravio da je nesto sto nije i da nije ono sto jeste, gay92 je vrhunac licemerja i zato ih hejtujem aktivno ta pricha je tako suvisla postala ako nizbokchega drugog onda zbog toga shto to vishe nije relevantno. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ne odajem valjda utisak tolikog retarda??? ne nego znam da posecujes forum ;) pa mozda si tamo video :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts