Buda_ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 To je stvarno glupost jbt.... kapiram da bi to gledao jedino da me cura natera.. a mozda ni tad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Sta sve ljudi ne rade za ribu... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Rekao sam mozda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 I, jel su se vec pojavili favoriti za mesto pobednika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 ja prelazim u tabor onih sto gledaju ove sezone sigurno, tri fukse, pet drolja, gej i burek:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Meni je favorit burek ^_^ Mada danas je u uzivo prenosu nesto pricao kako se "upiskio u gace" sto mu u mnogome smanjuje sanse da pobedi cini mi se : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 mislim ajde sve to,ali sedma gimnazija na zvezdari ololo lepo reci Mirijevo :) a i da,ortak iz te skole mi je rekao da ima skakljive njene fotke,tako da me boli kara ololo :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 GIEF PHOTO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Tek sam pre jedno cuku, cuku i po izvalio da ja onu Tanju Obradovic znam....ona je radila u Bastionu u kaficu na NBG, iznajnjivala stan isto tu negde u blizini....au ruzna je za sve pare ali ima dojku za odbojku... Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 dojku za odbojku dojku za odbojku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 kurac ce lik da pobedi.. proslu sezonu je onaj artard pobedio.. sad mora neka riba.. use teh bra1nz0r... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Pa ako izbace ovu dvojicu a ubace jos dve ribe, sasvim je sigurno da ce pobediti riba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 o ne. opet tri meseca pakla i smaranja ljudi koji samo pricaju o tudjim zivotima ljudi u akvarijumu word :/ ^ A to najvishe mrachi, mislim ne gledam ja nesto specijalno VB, ali ne mogu da vrujem da ljudima koji uopse ne gledaju moze toliko da smeta sto neko gleda... Nemas pojma koliko to zraci dakle odes na neku slavu i SVI pricaju o tome koja sta radio koji dan i kako je on/ona veliki car/retard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Moguce je da bash zato nisu ubacili vise muskaraca, jer i u nasem i u hrvatskom uvek pobede muskarci. Pa ubacili ribe da se masa privikne na njih i neke dve budale koji se ne isticu. A novi ukucani imaju slabiji prijem kod publike. mozda, a mozda ne Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Sve u svemu strasno... nisam gledao nesto mnogo ni prosli a ovaj tek necu... al ono eto zabave za siroke narodne mase... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 word :/ Nemas pojma koliko to zraci dakle odes na neku slavu i SVI pricaju o tome koja sta radio koji dan i kako je on/ona veliki car/retard. Shto se onda lepo ne odvalish na slavi, i jebe ti se o chemu prichaju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Jes, pa da bude ko Dule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Ne ocigledno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 imaju li ti ljudi zivot... civili, matori, pričali smo o njima :) razmišljam da pratim ovog velikog brata da bih malo povratio skil komuniciranja sa običnim ljudima, ali kad pogledam da za istu količinu ubijenih moždanih ćelija mogu da proživim vikend iz paranoje u las vegasu, nekako mi se ne mili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 MOJ PROFESOR SOCIOLOGIJE KAZE DA POSTOJI POZITIVNA KORELACIJA IZMEDJU SATI PROVEDENIH U GLEDANJU BB-A I JADNOSTI I PATETICHNOSTI ZIVOTA LJUDI KOJI TO GLEDAJU!1 Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 TO JE RESENJE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 To se kaže postoji funkcija jadnosti u zavisnosti kod količine sati gledanja, koja je monotono neopadajuća na celom domenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 ali neopadajuca funkcija je i y=0. ja bih rekao da je funkcija definisana nad otvorenim domenom a neprekidna i rastuca nad zatvorenim. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 ^ A to najvishe mrachi, mislim ne gledam ja nesto specijalno VB, ali ne mogu da vrujem da ljudima koji uopse ne gledaju moze toliko da smeta sto neko gleda... ne smeta meni preterano shto neko to gleda... smeta mi shto to ljudi gledaju i onda dave i dave i dave i dave i dave mesecima o debilnostima iz vb. tipa, odem na rodjendan kod drugara koga vidjam 2 puta godishnje, i od nas 10 na rodjusu, ja sam jedini koji ne gleda vb, i smorim se ko mach u kamenu :[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 "ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se" dusko dugousko rekao u jednoj epizodi ^_^ meni ne smeta da ljudi oko mene pricaju o vb. mozes ponesto cuti o debilnostima ljudskoga roda. a mozes i skrenuti sa teme LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts