Jump to content

Big Brader


G!!!

Recommended Posts

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Živo me interesuje kako bi bila formulisana ta tužba :) Kapiram da su "ugovor" sastavili tako loose da mogu da rade šta oće (što i rade).

Al eto, treći serijal prođe, a nikakvoj seksa ne bi. Good old Srbi, veliki jebači samo u kafanskim pričama.

kakve su ribe nije ni chudo sto ih nece niko... da gleda neko sa strane pomislio bi da smo uzasno glupi i uzasno retardirani ili ometeni u razvoju ili masovno patimo od autizma... ja onakve likove nigde nisam sreo u mojoj okolini...

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Živo me interesuje kako bi bila formulisana ta tužba :) Kapiram da su "ugovor" sastavili tako loose da mogu da rade šta oće (što i rade).

Al eto, treći serijal prođe, a nikakvoj seksa ne bi. Good old Srbi, veliki jebači samo u kafanskim pričama.

skroz te kapiram... mada ne mogu da verujem da je neko potpisao takvo djubre... jebem mu mater nije to kao kad instaliras neki piratski softver a on te pita do you agree? zasto 89 000 evra... zamisli dodje i kaze ti: pobedio si biraj izmedju kinder buena i kinder jajeta...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

Link to comment
Share on other sites

„Veliki brat“ za eks-YU područje

Autor: P. M. | 20.12.2007 - 09:38

Goran Stamenković, „Emotion“

Sledeći serijal „Velikog brata“ biće emitovan na TV B92 na proleće 2009. godine, a Goran Stamenković, čelni čovek „Emotiona“, najavljuje za „Blic“ još jedno iznenađenje - šou „Veliki brata“ za eks-YU teritoriju.

- Dogovorili smo sa vlasnikom licence „Endemolom“ saradnju na još tri godine, otkupili smo još tri serijala VB sa VIP serijalom u paketu - priča za „Blic“ Goran Stamenković, čelni čovek kuće „Emotion“, i dodaje: „Treća sezona VB biće emitovana na TV B92 ne proleće 2009. godine jer nova emisija ‘Operacija trijumf’ ide na jesen 2008. Za tu emisiju je idealno da krene posle ‘Evrovizije’“.

„Emotion“ očekuje da se „Veliki brat“ u Srbiji emituje još dugo.

- Kupili smo, dakle, četvrtu, petu i šestu sezonu, a očekujemo minimum sedam-osam sezona VB, posle dobrog starta i pregrmljene „čuvene“ druge sezone, koja je imala istu gledanost kao i prva sezona, što je retkost. Pre početka ovogodišnjeg, drugog serijala sam izjavio da bih bio prezadovoljan da postignemo sličnu gledanost, to smo uradili, a tek predstoji finiš, kada gledanost raste. U trećoj sezoni se obaraju rekordi u gledanosti, pa smo mogli mirno da ugovorimo tri nove sezone - kaže Stamenković, a na naše pitanje da li serijal ostaje na TV B92, odgovara: „Gde će ići i na kojoj TV je još rano da odlučimo. Očekujemo da to neće biti veliki problem jer je naš VB najprofitabilniji projekat u regionu. Prednost će, naravno, imati TV B92“.

Stamenković ekskluzivno za „Blic“ najavljuje i jednu novinu.

- Planira se širenje „Velikog brata“ u Makedoniju, kao i početak pregovora sa kućama u Hrvatskoj i Sloveniji da se organizuje specijalni eks-YU „Veliki brat“ - otkriva Stamenković i dodaje: „Konačno živimo u zemlji gde možemo dugoročno da pravimo planove i drago mi je što se skoro svi naši pregovori sa TV kućama vode o sezonama 2009, pa nadalje“.

Link to comment
Share on other sites

Ja bih im dao da naprave neki VB kanal, i onda da taj kanal moram da nadjem i memorishem da bih hteo da ga gledam, da ne moram ovako da svako malo kad preletim druge programe "nacionalne pokrivenosti" naletim na VB. Nije da nesto cesto gledam B92 dodushe, ali opet neka imaju kakvu zanimljivu emisiju koju konstantno smara VB :)

Link to comment
Share on other sites

napolju naravno daju tv kanal sa 24/7 bb house coverageom ali mislim da bi se, kad bi toga bilo kod nas, publika smorila celog sranja i prestala da prati...uostalom lale treba da si zahvalan b92ci sto te tako sistematski odvraca od gledanja istog, a jedina dobra stvar sto je ikad isla na tom kanalu, bbc dokumentarci, vishe ne idu tako da mozhesh da krenesh i njih da njizujesh ko normalan svet...

Link to comment
Share on other sites

Pa da, ovde taj kanal spada pod Total TV, tj. mogu da ga imaju samo oni koji imaju Total TV. Ne znam koliko to ljudi zapravo ima.

A sto se b92 tice, jesi ti u pravu Kole, ali sta znam, nekad na nesto domace kod njih covek naleti. Naravno serije se skidaju news-om, nemaju sta u toj sferi da ponude domaci kanali svakako.

Link to comment
Share on other sites

a na naše pitanje da li serijal ostaje na TV B92, odgovara: „Gde će ići i na kojoj TV je još rano da odlučimo. Očekujemo da to neće biti veliki problem jer je naš VB najprofitabilniji projekat u regionu. Prednost će, naravno, imati TV B92“.

ja ne bi mogo da zamislim VB na Pinku (jbte), mozhda na RTS-u

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...