Lucky Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Ova Margijeva stvarno kad bi dosla, problem bi bio reshen! Nije losha ideja! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 ma shto banalnija tema, to su vece shanse da se pojave, obozavaju takve priche, tipa ziva struja u kotezu aka struja koja tecshe kroz metalne vodovodne cevi u zgradi:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 za bigzom jedino panduri pate Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 ma shto banalnija tema, to su vece shanse da se pojave, obozavaju takve priche, tipa ziva struja u kotezu aka struja koja tecshe kroz metalne vodovodne cevi u zgradi:)) Da, da, totalni vrh :) "Problem stanovnika ulice Pive Stankovica je veoma neobican. Naime, oni zive prekoputa instituta za kontrolu kvaliteta brodskih sirena" ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 (edited) Ima malo manje od godinu dana kako je Bigz prodat. Postoji dokumentarni film o Bigzu i sniman je prosle godine, zove se "Planeta Bigz". Nije mi zao ni malo tog drogeraskog kluba, svakojaki sljam je dolazio tamo. Nekoliko puta sam zatekao na sedmom spratu likove koji se bodu. Spricevi su svugde, drugar se u klonji za malo nije ubo na jedan. Iskreno se cudim kako do sada nije policija zatvorila taj klub. Edited September 13, 2007 by Drvodelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 drugar se u klonji za malo nije ubo na jedan. Interesantan momak. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Hejt u izvornom obliku . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 izgleda da ima bigza,e! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 JES! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 o ne! :( Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Najbolje zurke ikada se nastavljaju! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Interesantan momak. أفاد مراسل الجزيرة في القاهرة بأن أربعة من رؤساء تحرير الصحف المستقلة والمعارضة حكم عليهم بالسجن لمدة عام, بتهمة الإساءة للرئيس المصري حسني مبارك ونجله جمال. وقد اعتبرت نقابة الصحفيين الحكم إعلان حرب على حرية الصحافة والتعبير في البلا Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Reci mu Drvo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 omg,ima bigza,cek da izvucem pendrek iz fioke ololo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 meni je u bigzu uvek bila atmosfera nekako sjajna... tako sam uvek zamisljao neku zgradu u postapokalipticnom scenariju :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 أفاد مراسل الجزيرة في القاهرة بأن أربعة من رؤساء تحرير الصحف المستقلة والمعارضة حكم عليهم بالسجن لمدة عام, بتهمة الإساءة للرئيس المصري حسني مبارك ونجله جمال. وقد اعتبرت نقابة الصحفيين الحكم إعلان حرب على حرية الصحافة والتعبير في البلا Ako tu ne pishe zashto nekoga ko se zamalo ubode na ostavljeni shpric treba smatrati u najbolju ruku samosvesnim bitjem onda dzaba. omg,ima bigza,cek da izvucem pendrek iz fioke ololo Ololo murija prebije nekoga i ti krivis tog nekoga ... OLOLO gde je mozak? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ololo Mohi,reci mi gde sam ja okrivio tog nekoga ololo ja sam samo aludirao na to da ce biti jos pendrecenja tamo,pa sam samim tim napravio shtos,ali si mozda mene permutovao sa Deijem ili Darijanom pa si lupio hejt radi hejta Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 Mozete da pricate sta hocete, meni je tamo stvarno bilo najjace. Atmosfera je super... I realno tamo je bilo najmanje debila na tresu. Pogledaj koliko ih je kad su otvorene zurke, koliko ih je bilo na kosutnjaku, na kalishu kad je bio infected... Jbg ja se iskljucim i ne primecujem ono sto mi smeta.. Vidim samo dobre stvari i to je to. @Dei ne znam otkud ti to za eksere u obliku srca... ne pusim, ne pijem, ne drogiram se... svaki roditelj bi me pozeleo za tjerku!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 @Dei ne znam otkud ti to za eksere u obliku srca... ne pusim, ne pijem, ne drogiram se... svaki roditelj bi me pozeleo za tjerku!! Jos ako znas da kuvas. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Mozete da pricate sta hocete, meni je tamo stvarno bilo najjace. Atmosfera je super... I realno tamo je bilo najmanje debila na tresu. Pogledaj koliko ih je kad su otvorene zurke, koliko ih je bilo na kosutnjaku, na kalishu kad je bio infected... Jbg ja se iskljucim i ne primecujem ono sto mi smeta.. Vidim samo dobre stvari i to je to. @Dei ne znam otkud ti to za eksere u obliku srca... ne pusim, ne pijem, ne drogiram se... svaki roditelj bi me pozeleo za tjerku!! [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 znam da kuvam! sutra spremam puzeve za rucak.. mmmm a i kuvam svaki dan po 2l caja :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ololo Mohi,reci mi gde sam ja okrivio tog nekoga ololo ja sam samo aludirao na to da ce biti jos pendrecenja tamo,pa sam samim tim napravio shtos,ali si mozda mene permutovao sa Deijem ili Darijanom pa si lupio hejt radi hejta Aludirao si da je klub losh jer tamo upada murija i prebija ljude? Koja je to logika? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 -sablasna zgrada -prodaju samo 0.3 pivo i to shugavo i to po bshh ceni -najveca gomila shabana koje sam ikad videla (ne krecem se puno po slichnim mestima tako da moguce da greshim), koji nose frizuru ko romi u osnovnoj shkoli i pashu trenerku i nose zlatne patike -brda narkosa -zakrzhljale ribe -daleko od centra u ruznom kraju grada tehno/trance i slichnih mesta bar ima u beogradu pun kurac, tako da mislim da sa svim ovim gradu netje faliti jedan bigz...greota je bila akademija i industrija Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Aludirao si da je klub losh jer tamo upada murija i prebija ljude? Koja je to logika? brate opet ne vidim gde sam ja rekao to kao sto sam vec rekao,rekao sam da ce pandurima nedostajati to mesto jer lece tamo frustracije i batinjaju bez razloga,trenseri i sami ne vole to mesto,ali idu tamo jer nema drugih,a tamo nisam nikad bio pa ne mogu da ocenim da li je lose ili nije,opet ti kazem skroz si me pogresno shvatio Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts