G!!! Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 omg slike svecine pishe, ovo mora da se vidi :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 al ste se uhvatili za posao sistem admina... 91% drugih profesija ne mozhe sebi da dopusti to. Isto ti je i posao programera, kad uradis software za neku firmu ti ces uvek sve to doradjivati i opravljati, naravno ako nekada nisi u stanju da vise radis za njih oni ce te moliti da pokazes nekome drugom kako sta ide kako bi mogao da nastavi tamo gde si ti stao, ustalom tako je sa vecinom poslova gde nema puno strucnih ljudi, a i ove discipline imaju tu dozu kreativnosti stoga svako radi na svoj nacin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 U sistem administraciji i poslovnom programiranju sve vrca od kreativnosti. Da li staviti do-while ili while petlju, ah ta kreativna širina izbora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 mobing - da sam cuo ovu rech van konteksta pomislio bih da je izraz vezan za telekomunikacije, kao roming + mobil..... ovo se lepo pre zvalo - SHIKANIRANJE. Hvala bogu nikada nisam imao problema sa nadredjenima Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 @ igi da jbt.. cudo jedno kako se u poslednje vreme puno reci rinejmovalo u engleski... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 U sistem administraciji i poslovnom programiranju sve vrca od kreativnosti. Da li staviti do-while ili while petlju, ah ta kreativna širina izbora. Da znas kakve sam krbulje prepravljao ne bi verovao kako ljudi rade, ponekada mi je trebalo par dana samo da izvalim kod jer ima previse ljudi koji imaju takvu blokadu kod programiranja i pisu tako idiotske stvari na najneobicnije nacine, fazon sql upit koji moze da se napise u 3 linije oni napisu na 3 strane i slicni fazoni, ipak ima kreativnosti samo se treba baviti svaki dan time pa uvideti koliko je u stvari kreativnost kod programiranja izrazena, vidjao sam svakakve krbulje ali i vidjao sam izuzetno dobra resenja nekih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 radila sam na bash dosta mesta i ne mogu ni za jedno da kazem da su prema meni imali korektan odnos Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 da jbt.. cudo jedno kako se u poslednje vreme puno reci rinejmovalo u engleski... Da, pocevsi od srpske reci "preimenovati". :) ontopic: ja nikada nisam imao problema sa nadredjenima. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Sve zavisi od "gazde" firme. U malim i srednjim privatnim firmama nikada necesh raditi samo taj posao zbog koga su te uzeli i tu je glavno ne dozvoliti da na tebe okache sve i svashta (a to ce pokushati u svakom sluchaju). Josh je teze kada naprimer jedini radish u porodici i morash da se drzish tog posla na kom si... A to shto Stator reche, vazi samo za sluchaj kad si mlad, zelen i neukusan i boli te uvo za sve. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 omg dovla, bemmumisha... prvo banman na pricajte, pa ti ovde... sta se to desava sa ljudima... ili sta se to desava sa mojim humorom... jedno od ta dva je otislo tamo gde se ne ide... o_O Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 zheezra ima humor o_O Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 vudu, g: volim i ja vas! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted September 11, 2007 Author Report Share Posted September 11, 2007 a da ne pricam o tome kako pojedini ljudi nemaju pojma oko kompjutera a ovamo su kao neki sto se u sve razumeju Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 ma sve je ok ljudi, samo neko jebe etar Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 tebe samo mnogo sere Tj sad se setih u sloveniji mi je bilo sranje u firmi al se nije niko izdrkavao vetj su jeli govna i zavlachili pa sam ih otkachio. Jbg fora je u tome da budes dobar u onome sto radis i uvek tjesh trebati ljudima pa ce i oni biti ok prema tebi, a ako nisu uvek tjesh trebati nekom drugom. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 aaand i say again... to vazhi sa vas u it sektoru :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 (edited) meni se to nikad nije desavalo kad sam sljakao, naravno sa vremena na vreme se neko izdrka ali boze moj, necu da cutim i da trpim da me neko zajebava bez razloga... kad god je nastajao neki problem, uvek sam gledao da ga kulturno resim. ispizdeo sam mozda u par situacija, ali i to se brzo resilo. Edited September 11, 2007 by Jokerman Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 nije to samo ogovaranje iza ledja, imas i one fazone 'ako nekom kazes da sam te smarao/tuko/jebo/izdrkavao se jebacu ti mamu zato sto sam ti pretpostavljeni'. naravno, uvek mozes da das ostavku, ali nije ni to uvek tako lako, neki ljudi ne mogu sebi da dozvole taj luksuz. prica o tome da nece da te jebu ako gotivno radis vazi za privatnike. u drustvenoj firmi ce itekako da te mobuju ako radis kako valja, zato sto im rusis koncepciju:) (procitati koju pripovetku od radoja domanovica):))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Jbg fora je u tome da budes dobar u onome sto radis i uvek tjesh trebati ljudima pa ce i oni biti ok prema tebi, a ako nisu uvek tjesh trebati nekom drugom. e kamo sretje da je tako... mislim da je upravo situacija ako ti necesh ima ko ce ovo da radi i to za manje pare i vece cimanje drugo prichamo o svim poslovima mohi... Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 jedan primer.... kod drzavnih firmi, i onih bivsih drzavnih koje su pokupovali lokalni kriminalci situacija je slichna, veliki broj ljudi se zaposlio preko veze a nisu dovoljno struchni za poziciju na kojoj se nalaze, i kada dodje do toga da se zaposli neko nov (mlad?) normalno da ce oni da glasaju ili utichu sto je vise moguce na to da se zaposli neko ko je po njihovom mishljenju manje sposoban od njih samih... a i kada se to na njihovu zalost desi oni chine sve da ih smore sto vise... prosto i jednostavno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 da, jer ljudi koji se zaposle preko veze su po difoltu ZLI ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 naravno da su zli, treba ih rashcerechiti sa dva konja pa onda svezati na lomachi bezobraznici nijedni misha im njihovog sram da ih bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 aaand i say again... to vazhi sa vas u it sektoru :] e kamo sretje da je tako... mislim da je upravo situacija ako ti necesh ima ko ce ovo da radi i to za manje pare i vece cimanje drugo prichamo o svim poslovima mohi... Nije samo za it sektor vetj za sve poslove koji zahtevaju strucnost, iskustvo, inteligenciju ... Naravno da ce lako naci nekog novog da mu slaze papire na stolu i cisti wc ... Ja govorim o malo zahtevnijim poslovima i to nije samo it sektor. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 pa evo primer arhitekture koja upada u taj tvoj profil "zahtevnijeg" posla. imash ne znam kolko tih malih arhitektonskih ureda gde svezhe diplomirane arhitekte rade za po 350 jura, 10 sati dnevno, uz dodatno cimanje kad se vrate kutji da zavrshe neshto na projektu. i nema bato, ako ti se ne svidjaju uslovi, natji tje odmah nekoga da popuni mesto. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts