f4ts0 Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Da prenesem : "turnira zvanicno i definitivno nema" Razlog je nemanje racunara. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 kakosamsesmorio atekstobisesmoriodasamnatickepinommestu.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja- Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa jbt znachi n/c.... [V] [:(!] stobasnatickpinommestu?? Edited August 24, 2007 by Nemanja- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ok, od pocetka sam video da je ovo neka zajebancija , samo neka mi neko kaze da nije mozda planirao da pravi nesto(dota tur),posto ja jesam?Bice zvanicno za neki dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja- Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ok, od pocetka sam video da je ovo neka zajebancija , samo neka mi neko kaze da nije mozda planirao da pravi nesto(dota tur),posto ja jesam?Bice zvanicno za neki dan pravis tur u expocentru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 WTF? Ne tur bi bio u krusevcu 1 ili 2 septembra(subota ili nedelja)u igraoni bolja nego bili koja u Srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Realno ona igraona sa MX 518, TFT 19cama, Logitech slusalicama i tastaturama i naravno foteljama.. Ne verujem da ima bolje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 To je to kad srbi organizuju...secam se pre par godina kad je trebao da bude turnir u war-u ili counteru za neki ok kesh,kad su dosli bugari i turnir je bio otkazan,gde smo se extra pokazali u evropi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Targa Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ja stvarno ne znam, kako je blizzard toliko glup, ja bi na njihovom mestu zaposlio ovog lika sto napravio dotu, i proglasio dotu zvanicnom igricom, tako da bi se igrala na svakom vecem happeningu. Ako hocemo realno, na BNETU, postoji 60% ljudi koji igraju Dotu, 30% koji igraju war i 10% koji igraju ostale mape. tako da ono, jbg vidi se sta raja voli, ali jebe se njima za dotu, oni razmiljaju vec kako ce da zgrnu pare na expanziji wow-a, i SC-2, samo kontaju da ne izbace obe u isto vreme, nego ono, naci ce oni nacin da sto vishe zgrnu. Jbg ja ionako ne bih dosao na taj turnir, imam neki svadbu bas 26, tako da mozda sam ja sredio sa organizatorima, kada vec mene nema na turu da nema NIKOG AHAH . AJ poz Quote Legend is BACK!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ok, od pocetka sam video da je ovo neka zajebancija , samo neka mi neko kaze da nije mozda planirao da pravi nesto(dota tur),posto ja jesam?Bice zvanicno za neki dan nadam se da se ne zezash... voleo bih josh 1 tur pre shkole :)!!! gl in org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Naravno da se niko ne zeza , samo ocu da vidim da nije neko vec nesto planirao u vezi tura i koliko je ljudi zainteresovano za ovo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 pa mi u vr nismo.... a mi hotjemo da dodjemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Targa otkazao tur, vidim ja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 nama je kg veoma daleko pa tako da bi tesko dosli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Zamislite samo koliko bi taj WCG trajao samo zbog dote da se igra na manje kompova? :))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Opalis single elemnicaje 2 runde ako bude previse ekipa i onda ti ostane nekih 8 ili 6 i tu winer loser i gg nabrzaka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 VAZHI WINNER/LOSER NA BRZAKA!!! :))))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 pu pu ... a taman sam usao u "Tha ZoNe" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ma jbesh nagrade, ovo je trebao da bude chist prestizh. shteta.. :( Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 znachi igra se 6.43b na WCGu? pwnt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 GDE JE OBRAZ ORGANIZATORIMA WCG-A...DA NE MOGU DA OBEZBEDE MRTVIH 30 MASINA ZA NAJIGRANIJU MULTIPLAYER IGRU U SVETU, A IMAJU MASINE ZA GLUPOSTI (GENERALI,NBA...) SLEDECE GODINE CE BITI MASINA ZA DOMINE I TABLIC,A ZA DOTU NECE NIKAD!GODINU DANA SE LJUDI SPREMAJU ZA WCG, PA 2 DANA PRED TURNIR BUDU ISPALJENI KO RAKETE...ZATO U IME SVIH IGRACA ZELJNIH DOBRE DOTE H V A L A Z A I S P A L U ! ! ! ! ! ! ! ! [:(!] [:(!] PICKETINE JEDNE !!! ! ! ! ! ! ! ! NIJE U REDU BRE USTA VAS JEBEM P.S. Hocemo da igramo dotu na WCG-u .... Nadam se da se svi dota igraci slazu sa ovim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ^Ovakvim postovima definitivno nishta necesh postici, i samo mozesh da pogorshash situaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 GDE JE OBRAZ ORGANIZATORIMA WCG-A...DA NE MOGU DA OBEZBEDE MRTVIH 30 MASINA ZA NAJIGRANIJU MULTIPLAYER IGRU U SVETU, A IMAJU MASINE ZA GLUPOSTI (GENERALI,NBA...) SLEDECE GODINE CE BITI MASINA ZA DOMINE I TABLIC,A ZA DOTU NECE NIKAD!GODINU DANA SE LJUDI SPREMAJU ZA WCG, PA 2 DANA PRED TURNIR BUDU ISPALJENI KO RAKETE...ZATO U IME SVIH IGRACA ZELJNIH DOBRE DOTE H V A L A Z A I S P A L U ! ! ! ! ! ! ! ! [:(!] [:(!] PICKETINE JEDNE !!! ! ! ! ! ! ! ! NIJE U REDU BRE USTA VAS JEBEM P.S. Hocemo da igramo dotu na WCG-u .... Nadam se da se svi dota igraci slazu sa ovim.... najigranija multiplayer igra na svetu je WoW Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ne dirajte bre Igora, jebem li vam sunčicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts