Jump to content

Haqla

The X
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-1 Nije se snašao

About Haqla

Recent Profile Visitors

2,260 profile views
  1. Na kom ranku je ovo, i sta mislite na kojim rankovima ima najvise chitera?
  2. nagradni fond 1000$ bas ih briga da igraju za tu sicu, mogu vise da uzmu na skinove. http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2zg11m/volgare_vs_ination_suspected_throw/
  3. Ako ti laguje twitch promeni providera, meni na SBB-u mogu da pustim 10 streamova na source quality i svi ce raditi perfektno, par meseci kad sam ziveo kod devojke imao sam KBC i morao sam da gledam na medium.
  4. Ima samo jedan problem, a to je da kad god mislis da si uradio nesto extra, protivnik ima rešenje i to zadovoljstvo kratko traje xD Ja najvise volim kada protiv aggro decka odigram sa druidom turn 1 harvest golema.
  5. Da ne otvaram novi topic. Dakle potreban mi je savet. Igram D3 casual, trenutno sam prvi grad na Infernu i imam jako los gear. igram Witch doctora, main hand mi je oko 350 dps, ne mogu da ubijem ni jedne champione. Sta da radim? nemam para za kupovinu itema. Edit: lol koji sam lucker pao mi neki plavi 1h mace od 750 dpsa, sad moze da se igra.
  6. Koliko ja znam bolovanje je kupovina odmora.Dobijes odmor i manju platu na kraju meseca :)
  7. Prodajem acc sa dva lika lvl 85. Acc je uplacen do 3. maja 2012 i ima jos oko 35k golda na likovima.Ima par altova sa Heirloom itemima. Imam sve podatke od acc-a. kontakt: 064/159-5431 Pitajte sve sto vas zanima. Nisam hteo da pisem dugometrazni post, moze sve da se vidi na armory. Cena 70e http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Bekadjo/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Djana/simple
  8. Prodajem acc sa dva lika lvl 85. Acc je uplacen do maja 2012 i ima jos 45 000 golda na shamanu. Imam sve podatke. Cena 100e http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Bekadjo/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Djana/simple
  9. koliko kosta levelovanje od

  10. I igras alijansu?Human male paladina ili roga? jel sam pogodio? :) 5 god. sam na forumu i prvi put spamujem topic. Moze lock :)
  11. O tome ti i pricam,upravo si pokazao da jesi ili si dete koje jos drka pishicu i kad se zameri sa nekim online hoce snjim da se nadje negde u gradu da se obracuna.heheeh kad samo setim ovoga :)))
  12. Retardiran si ti,jer ako si ti bio zadovoljan kupovinom necega,to ne znaci da su svi i da nazivas nekoga retardiranim zbog toga.Mentolu glupi. Znam da su svi bili zadovolji kupovinom kod Pante,zato sam se i odlucio da kupim kod njega.Ali eto nije mene iznerviralo to sto sam cekao 7 dana WOTLK koji na kraju nisam dobio,nego sto sam trebao da prebacim lika sa acc na acc od decka iz Novog Sada,koji je dosao za BG i cekali smo ceo dan taj cd key koji je trebao da dodje sigurno ‚‚sutradan'' ispalio sam decka,proteklo mi 7 dana gameplaya jer sam aktivirao wow i tbc a Panta me zavlacio iz dana u dan kao sticice mi danas,za 2 sata,za 5 sati prekosutra sigurno etc... Obeceo mi je gold zbog duzeg cekanja da se kao iskupi,sta mislite jer sam dobio taj gold?naravno da ne,iako sam ga vise puta pitao kad cu dobiti,na kraju sam odustao.Kada je doslo vreme da mi vrati pare,bio je petak i rekao ako ti uplatim pare danas,nema sanse da ti stignu do ponedeljka,a svi znamo kad se uplati na tekuci racun da pare stizu odmah,samo da bi mi to uplatio u ponedeljak.Ja mu kazem to i on kao ode da uplati.Napravno pare ne lezu na racun,da bi me posle 4 dana u UTORAK lik kontaktirao na skajpu sa recima ‚‚Jel mozes molim te da mi das ponovo broj racuna reinstalirao sam windows''.znaci wtf???windows??a najtuznije je sto nijednom nije rekao izvini. eto nek slobodno kaze Panta ako ovo nije istina,imam sacuvanu konverzaciju na Skajpu.
  13. Znam samo gde necu,a to je kod Pante,kao i mojih brdo drugara,jer je lik namazan svim bojama.Necu da pisem post vezano za kupovinu wotlka kod njega jer bi mi trebalo pola sata da kucam,ali nema veze,lik zivi od toga. Daj boze da vi koji ste uzeli kod njega dobijete na vreme.Ako imate kreditnu karticu kupite preko neta na nekom sajtu i ustedite brdo para,na cd keyeve,game cardove gold i ostalo. Pozdrav,
  14. Ne znam samo kako je to moguce,jer kad dingujes npr 85 i oces odma u arenu,sta treba da ides go jer nemas ni jedan pvp item :).
×
×
  • Create New...