Jump to content

RUR CW

rev

Recommended Posts

iskulirajte bre, ovo je drugarski kanter a ne cpl :)

inače, ne mogu ni da zamislim koliko je leško ispizdeo kada ste izgubili one produžetke na train-u :))

(na stranu što je trebalo da izgubite u regularnom toku, ali je server zalagovao u pretposlednjoj rundi pa mi nismo uspeli da kupimo puške)

nismo ni mi imali...jedino ja,posto sam prethodnu partiju ostao ziv...a i jedan vas je imao m4,tako da... :))

2ch4bup.jpg

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Isli smo do sada, onog ramiza bi tako tuko znaci svaki put mora mene u glavu nikog drugog ali mene mora ne masi. ... :(

wanna cookie with your wine?

shto se tiche samg cw-a... smorio sam se ko mach u kamenu. prvo me vi ubijate u pojam sa ovim podelama. chak mi to ne bi smetalo, kao shto i nije mnogo puta, da smo se samo tako eto podeili pa se pucamo i zezamo, ovo ono. nego podelite nas ovako, pa ona "pro" ekipa josh mora da se izdrkava.... alavi, gladni fragova kao da se ovo negde rachuna.

idu mi na kurac od skora i darko i rejven i leshko i svi ti "pro" mozgovi koji se medjusobno prozivaju i od cw-a prave pissing contest. shishti mi levo jaje za vash skill i ego, gushite nam igru.

i kao da to nije dosta, u prvoj partiji me preseku 2-3 poziva na mob od ljudi koji me nisu okrenuli po godinu dana. i shto su zvali? da me pitaju kako sam, i da mi kazhu kako su oni. hteo sam telefon da pojedem posle tretjeg poziva... od tada igram preko kurca. kako me glupost izbaci iz takta.

prvo,nemoj da me nazivas retardom,jer si mladji i ne verujem da mozes da istrpis posledice tih reci...

drugo,ja sam jako impulsivan,pricljiv i opusten covek...i lako se iznerviram(pogotovo zbog mrtvog cs-a),ali se isto tako lako i smirim...ja sta god da kazem,ja se posle toga smejem,i to su svi ukapirali,osim tebe...

sto se tice keve,ne znam da li sam opsovao,ako jesam,ja ti se izvinjavam,ali sigurno nije bilo krvnicki kao sto si ti rekao...

a prijava za "skor" ti je stvarno dojajna...

enihau,druga polovina nam je bila dosta losa,pukli smo nuke,a izgubili train na produzetke...ali bilo je dobro,mora se priznati...

mozda se vidimo i sutra...

tesku noc !

Izvini ja sam tebe samo jednom nazvao retardom dok si ti to uradio mnogo vise puta i ja bih lako presao preko toga nije to meni problem nikakav,kevu si mi opsovao i to nije bilo ni malo drugarski,to sto se ti nerviras lako mene nije mnogo briga , nemas nikakvo pravo da mi psujes mater ili me nazivas retardom.

iskulirajte bre, ovo je drugarski kanter a ne cpl :)

Ja sam to mnogo puta ponovio upravo ovde na forumu kad je nikola rekao da se iznervirao.Meni sve super ja se igram zezam i dodje mi neki retard (evo drugi put) na kraju veceri i upropasti sve...Meni je sve ovo igrica dodjem da se druzim dok ocigledno neki dodju da bi se takmicili sa nekim ko ce imat vise fragova...Darko je od svih vas mnogo bolji igrac i sa njim sam igrao vec par puta i jel mislis da mi je i jednom opsovao mater kad sam kupio pusku a mi isli eko ??? Jel mislis da mi je i jednom rekao retarde ??? I nemoj sad rec kako ste vi drugaciji,kako si ti temperamentan jer me to ne interesuje,i ja sam takav in rl medjutim ja kao i mnogi drugi dodjem na cw sa jednim ciljem,a to je da se izigram.

Samo bi zamolio admine da mi ne brisu postove jer sam se smorio kucajuci ^^

@Wait:

1.Ja kad se nerviram to je moja stvar, i ne psujem druge i slicno.

2.Nisam ti nikad nista ruzno rekao, jer nisam cigan :D

3.Ne dolazim na cw da bih skupljao fragove kako ti kazes

Eto ne znam sto sam se nasao prozvanim ali morao sam ovo da napisem.

@ALL: gg, bilo je interesantno veceras.

wanna cookie with your wine?

shto se tiche samg cw-a... smorio sam se ko mach u kamenu. prvo me vi ubijate u pojam sa ovim podelama. chak mi to ne bi smetalo, kao shto i nije mnogo puta, da smo se samo tako eto podeili pa se pucamo i zezamo, ovo ono. nego podelite nas ovako, pa ona "pro" ekipa josh mora da se izdrkava.... alavi, gladni fragova kao da se ovo negde rachuna.

idu mi na kurac od skora i darko i rejven i leshko i svi ti "pro" mozgovi koji se medjusobno prozivaju i od cw-a prave pissing contest. shishti mi levo jaje za vash skill i ego, gushite nam igru.

i kao da to nije dosta, u prvoj partiji me preseku 2-3 poziva na mob od ljudi koji me nisu okrenuli po godinu dana. i shto su zvali? da me pitaju kako sam, i da mi kazhu kako su oni. hteo sam telefon da pojedem posle tretjeg poziva... od tada igram preko kurca. kako me glupost izbaci iz takta.

:(

ma daj, to shto se mi medjusobno zajebavamo ne znam kako moze da gushi igru.ako smeta, prestacemo. drugo, da nema darka ( ja nisam neki tl ), trchali biste kao muve bez glave i to ne bi lichilo na cw :)

Darko je mozak operacije :D

(na stranu što je trebalo da izgubite u regularnom toku, ali je server zalagovao u pretposlednjoj rundi pa mi nismo uspeli da kupimo puške)

E a mi smo svi imali snajpove, jedino sam ja uspeo da kupim pusku, koliko se secam, mozda i gresim. :D

Mada dobro stvarno isqlirajte ljudi ovo je zezanje, necemo da se bijemo zbog CSa [|)]

SCJP.png

e to sa skupljanjem fragova je i meni malo bolo oči večeras. nije se desilo da ostanem poslednji u rundi a da bar jedan ne krene nožem na mene, i to nije bio onaj fazon da smo se napucavali pola sata pa da im je nestalo metaka, nego su baš bili u fazonu da me ubiju nožem. recimo riviera je mogao da reši rundu onomad na infernu kada sam vas sve naslagao, da nije hteo da me kolje.

Ti leshko se stvarno mnogo frustirash dok igrash... Ni hpo ne zaostaje mnogo... xD

Meni je vecheras bilo super i u mnogo sluchajeva neizvesno...

Pet i po sati igre nije malo...

GG!!

Edit: da, recimo da je sve to bila moja zamisao... =P

Kao i ona runda gde se ivketu 'posrecilo' da nas pobije chetvoricu... xD

Edited by `Dr. Nick Riviera`

samo nisi u pravu kod toga da je darko dobar igrach

on je losh igrach

ultramegagigaterastraobalno losh igrach !! a tek covek !!! doleeee doleee =]]

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

hmm, mogu samo da se slozim sa pejoslavom...

znaci face mene stvarno zanima kako to izvodis, ali skidam ti kapu, jer jos nisam video da neko jedan dan ne moze da ubije coveka sa ledja a kamoli s' preda(nek je i pijan, nek je umoran, nek je ne znam sta, ali ako znas moras da ga ubijes) , a drugi dan ne masis glavu ??

jel si ti to za jedan dan doktorirao igricu ili si se posluzio nekim pomagalima ili sta vec ?

ja sam sa tobom igrao do sada 2-3 cw-a znaci na ta 2 nisi mogao nista da uradis, a juce... necu da pricam kako je izgledalo..

samo cu reci svaka cast, i nastavi tako da igras...

koliko imas godina ili koliko mislis da ja imam godina da varam na cw ??bezveze....uostalom tu su likovi koji su

samnom igrali koji jednako ne bi tolerisali varanje kao i ti...a sa ozbzirom da igram cs duze od vecine ovde mora i

mene jednom da polije :Deni hou dobar cs se pika i nema potrebe za nekim hejtom samo opusteno zezanje...za

to sam uvek bio...

koji ti je nick bio Lee Jun??

Ti leshko se stvarno mnogo frustirash dok igrash... Ni hpo ne zaostaje mnogo... xD

juche sam plakao kad se lesko nervirao... ali smiri se on, tako da sam i waitu rekao za vreme meca da je on chill chovek i da ce da se smiri.

sve u svemu dobar kanter, mnogo sam se smejao :)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Opet sam se nervirao i bacao slusalice i slicno... gg

Ne kapiram zbog cega bi se nervirao ? :D Mi smo valjda dosli tamo da se zezamo i zabavimo,a ne takmicimo :D Mene neko kad ubije ja se smejem kakva sam bulja :D

@Wait:

1.Ja kad se nerviram to je moja stvar, i ne psujem druge i slicno.

2.Nisam ti nikad nista ruzno rekao, jer nisam cigan :D

3.Ne dolazim na cw da bih skupljao fragove kako ti kazes

Eto ne znam sto sam se nasao prozvanim ali morao sam ovo da napisem.

@ALL: gg, bilo je interesantno veceras.

Mislio sam na ono gore,nista od tre tri tacke nije bilo upuceno tebi :D

mozhe i ovo sa igorem, mozhe i ovo do sada, samo dajte ne smarajte sa podelama. ili ako vetj smorite, gledajte pa igrajte nomalno bez tih lozhana "deremo ih ionako, aj sada da ih deremo sa 3 snajpa na mapi gde je 1 dovoljan a 3 su izdrkavanje i pishanje u ochi" ili "kukavci, ubijaju nam jednog po partiji u proseku, ajde da ih koljemo" i slichno.

i naravno, preskochite prepucavanja -chija je tjuna vetja- dok igramo cw. pre svega mislim na darka. brate, znam da te nevira raven. nervira i mene taj stil igranja, i generalno volim da imam tl koji ima mikrofon al to nema veze sa ovim, ali me isto tako nervira i peja sa svojom -shtek do smrti, moje ili njihove- filozofijom pa ne pravim od cw-a poligon za medjusobno prepucavanje sa njim. :]

Edited by Ramirez

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...