Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^

Propali??! :)

Kad su oni kao bili na vrhu popularnosti ^^

Eh, ma simpaticni su mi bas,nema veze sto ih niko ne voli,jedino sto su ljudi slusali i skakali je kad su pjevali neke ol skul hitove domacih grupa xD,anyway,premorio sam se,sto mi je bas trebalo jer cu se posteno naspavati i sutra biti spreman za nove radne aktivnosti !!!Jedina mana veceri kad je extra cura mene zvala da igramo,cura se ispresavija ispred mene a ja se pravio faca i lud i kulirao je :(

Im not gay,and i am not emo.

zna peja vrlo dobro shta pricha, ti si mi sumLjiv killy :>

inache, jel smo vetj prichali kolko je brijanje mrska stvar. prokleta bila brada bash :[

sa lepshe strane, bio na adi danas. utakmica onih beogradskih vukova protiv novosadskih vojvoda! americhki fudbal ofc, ludenje - shizenje.

da ne znam par judi koji to treniraju, pa chak i par koji su u vukovima, pomislio bih da su mega kul i ultra promena u odnosu na, obichnu, fudbalsku scenu. ovako znam da ispod svih tih rok pesama i kul spoljashnjosti, u njima chuche narodnjaci i shabanija :]

and then again, ko kazhe da i ti fudbaleri u usa nisu isti. ako je verovati filmovima, a ja im bezgranichno verujem po tim pitanjima, onda su isti dementi, lozhachi.

pa opet, mislim se da se za godinu dana, kad se ustalim u teretani i na bazenu/trchanju, iscimam da pochnem to da treniram. dobar mi sport, a njima ne bi shkodila inekcija kulture i cool-nesa, u vidu mene ^.^

- odgledao Borna poslednjeg - jebeno predobro jebeno sve . SVE . jebite se vi sto mislite suprotno.

- inace lezem sutra sljaka sa matorim.

- Nosim shut ili ti jebem ti sljaaaaaku.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

jel to onaj film sa ONIM majmunom od glumca:) verovacu ti na rec da je dobar, sve samo da ne gledam:)))

@topic:

nisam gledao nijednog velikog brata, ali sad cu napraviti presedan kad sam video koji sljam je usao u kucu, znaci ono mora da se gleda, pa nisam ni ja gori od nekog americkog deteta, prvo ce me malo biti sramota od samog sebe, a posle cu se navici:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...