leisure Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 tabla na novosadskom = mapa ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ako se misli na mapu, to i mi u kraju ponekad kazhemo. elem, prezhiveo sam josh jedan "upishi i zavrshi BILO SHTA" nagovor. mozga nema... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 malo mi je dosadno dok ucim italijanski za sutra pa sam ovo napravila u pauzi: http://img291.imageshack.us/my.php?image=dzordzikajlias7.gif step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 hahaha sram te bilo sheyn bacash nam hejt po kajli =o)) vi sto vam crkavaju rezachi - jel nece da rezhu il samo nece da chitaju? ja sam pre 6 ili koliko vec meseci mislio da kupim novi rezac pa kad sam ga vec prezhalio ubavio disk sa chetkicom za chishtjenje CDova - evo ga rezhe i chita i dalje =o)) i za kraj pitanje za dete, a i ostale koji koriste taj izraz: - zasto kazhete "igrati karte"? ja ili (se) kartam ili igram <ime proizvoljne kartashke igre>, ovo mi tako bode ushi...ne znam sto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 lone brate. lone ... :)) lone su lone,a farke su farke :) lone nisu jeans,lone su keperice i tako to Nazalost, taj izraz se zaista koristi u bgd. :( Ja ovde doduse nisam cuo da neko (cesto) koristi izraze poput: otpadati, tovariti, kontash itd. ja bas puno govorim kontash,jos jedan glas za Novi Sad gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 popravio sam komp... jupi :) idem sutra za bg da vidim par stanova... valjda cu naci svoje mesto pod suncem :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 crko mi DVD pisac (112D) drugi upravo testiram i ni taj mi ne radi, kršina Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 nikad nas nije ni napustila! inache, ja sad tako sedim i blenem u ekran i ne znam shta tju, i drago mi je da ste svi to prochitali sada! FU EXI ;D Ovako se to kaze EVO JA SAD SEDIM OVAKO OVDE I VEOMA MI JE BITNO DA SVI TO ZNATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 imam drugaricu koja me navodi da puno pijem. Nikad ja nisam prek, cak ni kada popijem, bas suprotno od prek, mada ne znam koji je to pojam. Blag? zadrt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 skinuh se potvrdjeno .. smorio bih se da moram josh, tako da bar me je bog pogledao sada :) sad treba pokrenuti celu onu akciju od pre metar i kusur dana ponovo .. samo da je volje i sve tje biti okej :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Tjile ja pijem red bul :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 meni zamenili 111D (koji je crk'o) sa 112D nije dosta sto se osecam kao govno danas, nego mi se i oko inficiralo jer sam cackao socivo strokavim rukama :/ E pa neš se leba najsti od njega :P vi sto vam crkavaju rezachi - jel nece da rezhu il samo nece da chitaju? ja sam pre 6 ili koliko vec meseci mislio da kupim novi rezac pa kad sam ga vec prezhalio ubavio disk sa chetkicom za chishtjenje CDova - evo ga rezhe i chita i dalje =o)) Pazi ovaj moj što je riknuo neće ni da čita ni da piše ali samo CD-ove DVD ferca drugi upravo testiram i ni taj mi ne radi, kršina lol aj organizujemo klub mrtvih 11*D DVD-ova Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 To znači da mu je crko laser za CD, a ovaj drugi za DVD nije. Inače meni rezač šljaka evo već treću godinu, al zato što ga koristim samo za rezanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 (edited) farke, josh jedan genijalan novosadski izraz uz garija, kolu, tablu, hamburgeriju i sl tabla novosadski izraz? kola je genijalan novosadski izraz. zar se pice ne zove koka-kola, pa kazes samo kola. ahahahha koca ffs k-o-c-a omg beogradzani bolidi oka mi cekaj cekaj, imam jos jedan biser KOVA za kartu ffs... i za farmerke kazu lone. kao da su to pantalone. jbg Edited September 14, 2007 by a new display name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 (edited) ...skapirao sam da iPod ne moze da pusta *.flac fajlove bez nekog veceg hakovanja uredjaja.... http://www.rockbox.org Alternativni firmware za iPod, jednostavna instalacija (i uninstalacija) i pusta .flac. E sad, pitanje koliko ce ti odgovarati posto potpuno menja interface iPoda,a i ne osecas razliku izmedju flaca i mp3-a na samom ipodu, jer ti treba kvalitetnije ozvucenje da bi je stvarno osetio... Edited September 14, 2007 by Totentanz Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Drugar mi puštao Doom 1 na iPodu o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Da moze to, mozes i linux da instaliras ako hoces :) Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Doshao iz Vrshca, sad cu da obgrlim krevet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 odoh da ubijem teroriste. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Dolaze neki drugari kod mene u 20h na roshtilj, pa posle palimo do grada Bice veselo vecheras :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Da moze to, mozes i linux da instaliras ako hoces :) Pa da bi pokrenuo Doom morash da imash linux... ;p Ontopic Idem na klizanje uskoro... :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Pa ok, nisam licno to radio te ne znam :p Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 mamu joj jebem ukrala mi krevet Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 bilo fino veceras, al posto sam 'novi' nisam se nesto napricao, a i igrao se kaunter :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ah taj tjanter...mnogo podesca na kuglanje hEkshuali... =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts