medolinka Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 a cek,sto ste je uopste napadale?zato sto pusi ili zato sto pusi fensi cigare?:O zato sto pusi, a izmedju ostalog, pusi fensi cigare. nevermajnd ;) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Sta pushi, kim, eve? Davidov? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 baš zbog toga što cenim prijatelje, reći ću im da ako već nameravaju da donose poklone, nek donesu pare iz sledećih razloga: 1. meni bolje 2. njima lakše 3. ne želim da ih uvaljujem u trošak tako što će kupiti nešto što mi ništa neće značiti (osim toga što su mi oni kupili). još je gore od skidanja s kurca kad neko nema vremena da obilazi grad i onda kupi prvu glupost na koju naiđe, samo da završi posao. meni se to desilo previše puta. 4. ja to što kupim od tih para, meni je praktično isto kao da su me oni vodili u kupovinu. prema tome, ako kupim nešto što mi je srcu drago, sećaću se da su mi baš oni to sponzorisali, i biće mi još draže. dakle, kad se sve podvuče, jasno je da su pare superioran poklon, nego se u tebi koprca nepopravljivi romantik koji tera kontru savremenog načinu života. najbolje da kad tako kupish znash ko ti je sve dao pare, kurac..poklon se pamti, pare ne 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Sta pushi, kim, eve? Davidov? e jbg, nesto od ta 3 jeste Zapravo, Davidov znam da ne pusi redovno, ali ima neke fensi cigare koje se u jednoj kutiji mogu naci u raznim bojama, pa jos nesto i iscrtano po njima... ma, ludilo. Ajd pomenucu sutra onoj drugarici Voodoo-a, mada je izasla na naslovnici OK-a, postujem vam ovde sliku da je bolje vidite, to je kad je bila u Milanu ovog leta (radila) ;) da sam musko, sad biste me isprozivali da se hvalim kakvu 'drugaricu' imam :D For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 odlichna je.... dao bi joj da pushi i Miloshev It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 (edited) znam da je odlicna ;) samo premrsava, to se ovde ne vidi eto mogu nju da pitam da je ubacis ono preko sestre, kada ja vec moram da se dovodim u red :'( Edited September 12, 2007 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Usla kontrola u bas i nisam imala kartu ali je bio neki fin lik i nije mi ni trazio kartu, samo mi se nasmeshio... Kad smo vetj kod toga... Isli jednom Duda (Rockdud) i ja do grada i udje kontrola u bas a mi nemamo karte. I krene Duda ka vozacu gistro da kupi kartu a ja blejim, kontrolor mi prilazi i ja sam kao kul, nameravam da kazem da ortak kupuje karte kod vozaca. U tom trenutku slucajno bacim pogled kroz prozor i vidim Dudu na stanici kako mi mashe :/ Al meje izradio :( E Dudo Dudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 omg navukao sam se na ove nove smokije sa ukusima. znam da je blasfemi, al jednostavno su toliko dobri sabijem 2x dnevno minimum :) dao bi joj da pushi i Miloshev ne znam kako neko mozhe da gotivi taj mentol-slim • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 na svom primeru, dobro znash da volumen nadoknadjujem frekfencijom It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 dobra drugarica. jesi ti sigurna da je baš ona rekla to za jabuke? :) nekako mi ne ide uz sliku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Ma i ja bi bio dobar kad bi me photoshop-ovali.. jebes mi mater, moracu jednom da napravim neki book! :) A ta Sofija je premrsava, bas. Tuga. :( Bio na basketu danas, definitivno nemam kondicije. Ali bicu spreman za veliki Kimtec (ili sta vec:) turnir u subotu! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Usla kontrola u bas i nisam imala kartu ali je bio neki fin lik i nije mi ni trazio kartu, samo mi se nasmeshio... Kad smo vetj kod toga... Isli jednom Duda (Rockdud) i ja do grada i udje kontrola u bas a mi nemamo karte. I krene Duda ka vozacu gistro da kupi kartu a ja blejim, kontrolor mi prilazi i ja sam kao kul, nameravam da kazem da ortak kupuje karte kod vozaca. U tom trenutku slucajno bacim pogled kroz prozor i vidim Dudu na stanici kako mi mashe :/ Al meje izradio :( E Dudo Dudoa lepo sam ti reko na stanici da kupimo karte .ali ne,ova omladina samo rushi zakon...strashno:) btw,nisam imao par chasova,cimanja neka oko italije,blablabla... smor... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Citam forum, upaljen fudbal. Ja kao dobro, napisao postove, okrecem se ka tvu da vidim sta se desava, lik sutira slobodan udarac i daje gol. Rek'o, bas nemam srece ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 simao simao, bice para :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Slabo igraju ovi naši, majku mu. Dođu na 20 metara pred gol i ne znaju šta dalje. Uzeo sam burazeru Burning Crusade, srećan je ko kuče. Taman sad da instaliram da vidim šta je novo po pitanju audio-vizuelnog utiska, čujem da su blad elfkinje hot hot hot Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Slabo igraju ovi naši, majku mu. Dođu na 20 metara pred gol i ne znaju šta dalje. Uzeo sam burazeru Burning Crusade, srećan je ko kuče. Taman sad da instaliram da vidim šta je novo po pitanju audio-vizuelnog utiska, čujem da su blad elfkinje hot hot hot ahahahahahahaha ako ovo nije smeshno, onda neznam shta je :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Bio u bioskopu i gledao sa devojcicom "Bez rezervacije". Onako malko drugaciji fil u kome nema americkih zastava unistenih kola i pucnjava. E da polozio sam danas final skill ispit na ciscu, ono imam jos sigurno 2 meseca do kraja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 bio do druga od 6 do pre pola sata gledali basket, igrali wow i fudbal prvo sad gledam kraj pa omiljena serija na B92(shield) pa sleep :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 eto mogu nju da pitam da je ubacis ono preko sestre, kada ja vec moram da se dovodim u red :'( a i tebi je nudio? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 ala sam se veceras na ovom rurcw ismejao dobro... necu ga zaboraviti skoro :D odoh u krevet -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Baba donela sa mora njeguski prsut pa sam mu ga malo dao po jedenju, uf treba spavati ujutru trcanje :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Sta je bre ovo ljudi, 'de ste, kakvi su ovo neradnici! Ajde, ustajte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 TU SMO TU SMO!!! Jos jedan dan u nizu radnih dana je poceo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Sta je bre ovo ljudi, 'de ste, kakvi su ovo neradnici! Ajde, ustajte! Reporting in! :) Uvek na braniku otadzbine i tako te spike ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts