Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Poslednji dan u staroj firmi, od ponedeljka u novoj :)

Avgust je bio jako produktivan mesec poshto sam de facto radio u dve firme, sad cu malo da se odmorim dok ne dodje tehnika, pa u nove radne pobede. Krajem septembra mi stize Swift, ipak sam uzeo automat poshto bi manuelni trebalo da chekam 6 meseci [:0] i tako.

А в чем сила, брат?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Poslednji dan u staroj firmi, od ponedeljka u novoj :)

Avgust je bio jako produktivan mesec poshto sam de facto radio u dve firme, sad cu malo da se odmorim dok ne dodje tehnika, pa u nove radne pobede. Krajem septembra mi stize Swift, ipak sam uzeo automat poshto bi manuelni trebalo da chekam 6 meseci [:0] i tako.

Jebote srbo kakav si "bisnis whore" Menjas te poslove ko carape [:D] Inace sanjao sam sebe kao za neko vreme i kao dobio sam sina koji se kao igra u krevecu sa zvekom koja ima usb na sebi !?! Ok odlepio sam od kompa, idem sada neku kafu da spravim pa se gledamo onda rur drugari veceras iako sam laletu opet zaboravio da napisem mail i na tome mi je veoma krivo :/

omg, slogirao sam, stigao rachun od telenora za avgust kada sam bio u cg, i rachun je jebenih 6666,36!!!!!!!!! isuse.... odem na sajt i vidim da mi se samo u jednom danu automatski verovatno izgubio signal od promontea i nabacio se tmobile i taj dan je nestalo 2500 din :((( jebem ti i cg i telenor... manje sam rachune imao po spanijama i francuskama...!"#!"#$#&%5z7 materina

fallout_table.gif

Ej kad smo kod nemachkog, dajte nekog dobrog profu za privatne chasove, jer cu uskoro morati vrlo ozbiljno da se posvetim tom "nezhnom" jeziku :)

oohoho..pa dosao si na pravo mesto :) drzim privatne casove od prvog osnovne do cetvrtog srednje :)

sta treba? i jesi li ti srednja/osnovna/fax ?:)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

i josh ste u komshiluku :)

danas retko aktivan dan, banjica baskset, banjica uterivanje dugova, vrachar, prva ekonomska, dorcol pizda materina, slavija, kuca i sve to od podneva do sad. trenutno bleja i football manager, vecheras neka zhurka na brdu (dudo javi se \o/).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...