Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

˙˙˙ɾɐɹʞ ıɯ ıq ǝpƃ 'ɐqnʞ ıpıʌ ǝɯ ɐp ı npɐɹƃɐu nɔǝɹʇ oıqop ɥıq ɐpɐʞ ˙oɐlsod oʇ ı nɾızıʌoɹʌǝ ɐz ɐoƃol ƃolpǝɹd ɯıpɐɹpo ɐp oǝdsn ɯɐs ɯǝɹɐq ˙ıʇıpɐɹ nɔ ɥsoɾ ı uɐp oǝɔ oıpɐɹ ɯɐs sɐuɐp'ɯıɹoɯpo ǝs ɐp oʇsǝɯn

printscreen > irfanview > ctrl+v > L > L

:)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sad se postavlja pitanje dakice o redosledu veceri?

napio si se pa si raskinuo sa njom. u prevodu iznervirala te je i ti si joj rekao nesto tipa "KHUUUURVOOOOOO", ona je otisla a ti si narucio jos jedno pivo

raskinuo si sa njom pa si se napio. iz cega sledi nesto neverovatno! dakiju je bilo stalo do neke zhene :) sto je opet za rispekt. ali ako je ova druga situacija znaci da je zhena tebe sutnula, sto je ipak nemoguce jer si ti "prokleto prelep", medjutim ako ipak jeste tako bilo znaci da nisi "prokleto prelep" .

mwahahahhaha :)))

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Dakica je sretan jer je uspeo da se otkaci od nje konacno

veruj mi Bleki :))

come boy:))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Jbt, uzeo sam novi fon, koji ima Symbian 9.1, i sve su jebeno promenili! Ne mogu da sync-ujem sa starim fonom, vise aplikacije nisu backwards compatibile, simboli u porukama sad rade po nekom "ti-ugasi-mozak-ja-cu-da-razmisljam-za-tebe" sistemu, sistem je trom i povrh svega, tek sad sam skontao da nemam "olovcicu"! Auh...

E da, nema vise ni starih punjaca, sad je nesto na fazon Robokapove igle za transfer podataka :(

Haha, i ja sam slicno reagovao, doduse, mnogo sam se lakshe navikao :) Sinhronizacija mi radi, dosta aplikacija takodje a ovo za simbole u porukama ne razumem bas najbolje. A da je punjac retardiran, jeste ... ima da ga menjas na mesecnom nivou koliko se ona iglica lako krivi.

nesto pa nazad u krevet posle idem da se vidim sa rur drugarima. Sto me potseti nisam laletu poslao mail sorry lale :/

Planiras da prespavas dan posto je vidjanje sa RHH ekipom tek u 20h? :)

@Ivan

Mene pranje sudova smiruje.

Pa, nije ni meni u pocetku bilo tesko, ali sad brate minli...

nego, dodji kod mene, ima jos 4 tanjira, dva lonca, ne znam tacno koliko chasha i pribora za jelo ;)

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...