Formica Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 bleja jos koji dan pa fax. ...mogao bi da vidim shta zeki radi Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 i jos sam za vreme rucka slusala kevu, nicim izazvanu, kako ona nama ne moze nista da zabrani, kako ne dozvoljavamo da nam se bilo sta kaze, kako joj je zao sto nas nije tukla i kaznjavala kad smo bili mali...braaateee, dal je moguce.. Ma sta te briga, jos malo pa ti je vreme za udavanje! Dobro se udaj pa si resila i problem faxa. ontopic: Nisam znao da cvece treba da se zaliva. :( ubice me mama. :( facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ^ aaaaaaaaaaaaaaaaaa dobro si me potsetio za jebeno cvece, nisam ga zalila 6 dana :( kako sam uspela da zaboravim :'( zivote.. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ccc koji ste vi home-alone-nubzori ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 krenuo na tekmu over&out gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ja krecem sad dok zavrshim sa shljakom, u gradu vec ima kolko oces navijaca.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 izdrogirao sam lika (actally riba je u pitanju ) u igrici (esidom) i sada moram sledetjih 2h da je tetoshim da ne umre =) skuvao chaj i kupio pljuge .. josh jedan dan u poluraspad stanju al tje i tome valjda dotji kraj. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 krenuo na tekmu over&out --||-- Ako sada Zvezda ne prodje, ne znam kada ce... L8r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 o moj bogo, ustao.... i sad gledam dvostranu raspravu o cebadima i jorganima... nedobro mi je Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Polomio sam krevet :'( Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 --||-- Ako sada Zvezda ne prodje, ne znam kada ce... L8r.realno nikad ''ustao malo pre i mnogo me boli glava .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 izdrogirao sam lika (actally riba je u pitanju ) u igrici (esidom) i sada moram sledetjih 2h da je tetoshim da ne umre =) skuvao chaj i kupio pljuge .. josh jedan dan u poluraspad stanju al tje i tome valjda dotji kraj. shta igras keve ti..ocu i ja??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 spasao dvoje dece na biciklima kad se vratjao sa posla. bio na suvozachevom sedishtu i vidim kako deca izletju na put na biciklima dok mi pichimo 70, i to josh ovaj vozach menja stanicu na radiju. kako sam samo poleteo za volanom i skrenuo nas sa puta :S sva sretja pa neki micubishijev terenac, navikao na te male kanale pored puta, pa smo se iskobeljali odmah, dok je vozach psovao i zhivo i mrtvo klincima. tresao sam se pola chuk posle toga :(( glupa deca :(( video i tonu navijacha po gradu... da bog se srushio stadion (i nek gruja i hajli prezhive)!1 Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 uff... dan... peti ??? i ja i veceras idem da cirkam... ako prezivim ove dane piva, dici cu sebi spomenik za zivota, da znam gde ce da me sa'rane Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 lol noob napije se od piva Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 uff... dan... peti ??? i ja i veceras idem da cirkam... ako prezivim ove dane piva, dici cu sebi spomenik za zivota, da znam gde ce da me sa'rane keve ti kolika ti je stomachina pivska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Uh, kakav naporan dan. Raspadam se. Jutros sam jurio oko City Expressa da pošaljem grafičku nekom momku u Novi Sad. Posle išao do SK-a da vidim za neki honorar što sam mislio da su me iskulirali. Treba da donesem nekakvu karticu za žiro račun, šta god da je to. Idem preko kevinog, neću da otvorim svoj pa makar crko. Ovi bankari ionako prelagodno žive od nerada i tuđih para, moju kamatu od održavanja računa neće dobiti. Na kraju na ispit, al su zavukli rok svaka im čast. Učim ko konj dve nedelje ispit koji sam već nekoliko puta polagao, a oni hvataju na matematiku. Ako ne budu milosrdni kad budu gledali, najebo sam. Sad da odradim još neki džob, pa da se izvrnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 video i tonu navijacha po gradu... da bog se srushio stadion (i nek gruja i hajli prezhive)!1 a rev da pogine:)...btw, kuvam se ceo dan, zato sto sam resio da ne ukljucujem klimu zbog mojih jebenih sinusa i grla...odoh malo da se prosetam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Razvalio se od pizze, sad varim klopu i razmisljam o jednoj dobroj partiji pikada ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ae dobro. lepo sam raspolozhen. NEK I REV PREZHIVI! ko tje mi biti cw team leader oko taj dechachitj pogine uludo :< inache ljudi, breskve ownuju. samo ih zhderite, a ako netjete, dajte ih meni. back to the adventures of the allmighty harry potter, part 7 i reckon :D Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Gledao djokovica,zvezdu,smorio se.... sad mozda odgledam The Shawshank Redemption sto sam skinuo sa neta... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Ovi bankari ionako prelagodno žive od nerada i tuđih para, moju kamatu od održavanja računa neće dobiti. jebo te, vudu, oženi me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 video i tonu navijacha po gradu... da bog se srushio stadion (i nek gruja i hajli prezhive)!1 bas ti hvala!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Devojcica mi za mesec dana poklinila carape na kojima je rucno izvezla maskotu linux-a!!!! Ako ovu ne ozenim nista nisam uradio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ovom statoru večito upada kašika u med :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts