ch1zra Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 a to.. da, jbg... zeznuto je kad si 185 cm visok... uvek vire noge :\ osim zimi doduse, onda se sklupcas pa ti dosta tipa metar sa metar pokrivacha :P :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 [omg] 6:48 ja i dalje nisam legao [/omg] moram definitivno da prestanem da blejim po celu noc :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Ustao sam, nije danas losh dan ... lepo je vreme, ptice cvrkucu i to. Moram danas jos videti sta imam od poslova i sta treba da uradim, pa cemo lagano dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Konachno se kao malo naspavala. Sve mi sad nekako izgleda lakshe i lepshe :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 jos uvek pod utiskom wcga, sad idem na kaficu (ne mislim na cistu ctnu jaku kafu:) s drugaricama, da se ispricamo i tako.. mada, o posledicama zurke i razlozima zbog kojih vise nikad necu praviti istu u stanu jednostavno mi je muka da pisem. :/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 JOS OSAM SATI!!!! polako treba da se krene u zez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 nasao sam smisao zivota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Aj reci mi , posto se ja danas smaram :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Aj reci mi , posto se ja danas smaram :( pare, kola, tozla, ribe, kesh, biznis, zurke, pistolji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 nije svako cebe iste velichine. imash i ona dechija It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ma jel se ovaj milos shegachi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 jbt koja rasprava, jel se vi pokrivate i preko glave kad kuntate? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 izgleda da neko ima fobiju od kratkog cebeta Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 lol, to mu je najveci strah u zivotu, kratko cebe;))) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 e zabole me za onog analno-liberala, ja pricham o pravom cebetu. to nije problem za zezanje. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ali tjebe je kako god okrenesh prevazidjen konstrukt...sa jedne strane jorgan zimi, a sa druge frotir/charshav/nista leti..chemu tjebe uopste? (sem malo tjebence za bebe i nikolu da im pruzha utehu kad se uapvljuju ofc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 jorgan zimi?! pa jedino ako zhivish u nechemu shto nema ni trunke izolacije, prozori ne dihtuju i grejesh se na petrolej lampash ili jednostavno volish mazohistichki da spavash "u 'ladnom" Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 samo kad grmi :* ja se pokrivam i zimi. ladno bre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 pare, kola, tozla, ribe, kesh, biznis, zurke, pistolji! Taj smisao znam i ja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ja sam imao problema sa cebadima(posebno jer imam dve metra i kusur), ali to sam resio, nasli su mi moji tjebe 2.5 metara sa 2.5 metara, sad sam jachi od sudbine... jos samo da nadjem krevet na kome mi noge ne ispadnu i na konju sam :) medolinka > o posledicama zurke i razlozima zbog kojih vise nikad necu praviti istu u stanu jednostavno mi je muka da pisem. :/ >>> ne moze biti gore nego sto je bilo kod mene jednom prilikom pre 3 godine. u mojoj kuci od 120 kvadrata, e sad ono sto se nije ujtru videlo(sto ja nisam video dok je bilo prekasno) jeste kako par ljudi uzima ogromno ogledalo iz kupatila nosi u drugu sobu i potom zatvara vrata... gledao sam ih tako naivno par sekundi a onda sam rekao "kad zavrsite obrisite ogledalo i pazite da ga ne razbijete" ma da... jok ga i nece obrisati, kakvi su polizace ga, neko se ispeglirao u jednom cosku... naravno ljudi koji su bili tamo za piksle culi nisu, tako da im je piksla bio parket i tepih, mada ni dan danas ne mogu da skontam kako je neko ostavio otisak od patike na PLAFONU?!?(ovo je stara kuca, plafon je na visini od 4 metra). zhene se ljube u jednoj sobi dok nalozena masa bulji, iz druge sobe cuju se zhenski vrisci "silovanje silovanje" , u trecoj sobi nargila se zapalila i to goriiiiii i dimiiii a na wutru bazdi ja mislim pola grada.... mada mislim da mi je cale ispizdeo najvise kad je nasao paket trave i 10tak eksera u jednoj kesici pored kreveta. jipi ka jej matha fucka! :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 jbt koja rasprava, jel se vi pokrivate i preko glave kad kuntate? da a chesto i jastukom preko glave jorgan zimi?! pa jedino ako zhivish u nechemu shto nema ni trunke izolacije, prozori ne dihtuju i grejesh se na petrolej lampash ili jednostavno volish mazohistichki da spavash "u 'ladnom" eee ne znash ti pravu uzhivanciju kad se ushushkash ispod jorgan-planine milina pokrivach za mene treba da bude dovoljno dugachak da mogu da se u isto vreme pokrijem preko glave i da ga podvijem ispod nogu oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ja sam imao problema sa cebadima(posebno jer imam dve metra i kusur), ali to sam resio, nasli su mi moji tjebe 2.5 metara sa 2.5 metara, sad sam jachi od sudbine... jos samo da nadjem krevet na kome mi noge ne ispadnu i na konju sam :) Ja imam custom made krevet od 2.20m i isto takvo cebe od 2.20m i ono od kako sam to nabavio progledao sam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 auh krece spremanje za rekonstrukciju cele kuhinje iznoshenje stare kuhinje lupanje plochica snoshenje shuta sa petog sprata vodoinstalateri keramichari unoshenje nove kuhinje moleri sve u svemu pucanje kichme a plus mozda reshim da renoviram i svoju sobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Ucim za ispite, jedva cekam da se zavrsi ovaj rok da odmorim dusu :( -II- i jos sam za vreme rucka slusala kevu, nicim izazvanu, kako ona nama ne moze nista da zabrani, kako ne dozvoljavamo da nam se bilo sta kaze, kako joj je zao sto nas nije tukla i kaznjavala kad smo bili mali...braaateee, dal je moguce.. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts