Cold Fingers Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Bio malo na wcgu, izblejao , video nickwooda i kojota, mada oni to ne znaju (ja sam se vucarao nakolo sa todorovicem, digitalcom ) Edited August 27, 2007 by Totentanz Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) jebena klasika... zakucao se na danima piva, i to ne u masi, nego na jezeru gde blejim inace skoro svaki jebeni dan... upoznao sestru Sime fjuza.... smrzo se pored gorepomenutog jezera... osim toga, video devojche koje me je zainteresovalo malo... mozda se nesto i desi :) osim toga, video na dnevniq (ili neke druge vesti, nebitno) report sa WCG-a, neka deca pricala, al bitan detalj je da sam video klan RUR zastavu u pozadini :) bilo mi toplo oko srca Edited August 27, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 omg jutros sam na stazi pobedio samog sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 [omg] josh nisam legao da spavam :( [/omg] ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 - pijem fuka, pa na faks na odbranu prakse. - daj samo da prodje kul. - sto bi rekli popovi : VISTAA REPAAA U PADZE.. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Dosao sa trcanja, sad cu da se prezderem pa da gledam simpsonove season 6...Popodne teretana i uvece sa ribom pa posle sa ekipom na neku zurku... ziveo raspust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 kaaaako dobar vikend! petak i subota rejv, a juče 11h xbox-a, najjača bleja ikad. hm, ko bi mogao biti RUR Dzabalebarosh ;) o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 osim toga, video na dnevniq (ili neke druge vesti, nebitno) report sa WCG-a, neka deca pricala, al bitan detalj je da sam video klan RUR zastavu u pozadini :) bilo mi toplo oko srca Rekose mi da je prvi kadar izvestaja sa WCG-a veliko www.klanrur.rs, tako da je meni josh drazhe ;) Sve u svemu, ustao sam, sad planiram da do'vatim jedan nes, ja to pijem onako s vremena na vreme a nisam vec jedno 10 dana pa bi mi lepo leg'o :) Pozdrav za drugare koji su bili juche na WCG-u, i za silnu zabavu u Wiiju (margi je odlican protivnik ali mora jos malo da provezba :)), Xboxu (Rami ima potencijala ;)) i svemu ostalom. Ja sam se cak malo pridruzio i fantasticnom DJ-skom trojcu pa sam nesto malo izvrteo da im pokazhem kako se to radi, hvala im sto su me otrpeli ;)) Dunja vs Kruko, tons of fun ;), SWOS-ovci legende, i naravno veliko hvala drugarima i drugaricama hostesama i organizaciji, sekjuritiju i ostalima :) A evo i malo iz danasnjih 24sata: Za one koji „gutaju" igrice, savršen pokolon bi bio kompjuter Crossfire, koji je bio izložen na sajmu. - To je računar koji ima kućište s vodenim hlađenjem i odličan je za igrice. Njegova prednost je u tome što bolje hladi procesor i može dodatno da ga ubrza - objašnjava Nenad Dimitrijević iz info centra sajta www.klanrur.rs. Na štandu „Unisofta" najtraženija je igrica „Surf"s up", koja je promovisana prošle nedelje i od danas će se naći u prodaji. Glavni akteri su pingvini Koni, Leni i Džoj, surferi na talasima. I pored sofisticirane grafike i ostalih mogućnosti novih igrica, ima igrača koji sve to ignorišu i ostaju verni starim igrama. - Nas tridesetak se skupljamo već četvrti put na sajmu i igramo igricu „Swos" iz 96. godine. To je fudbal, arkadni tip igrice i toliko je zabavna da mi ne pada na pamet da odustanem od nje. Jednostavna je, ima 16 boja, kockice i piksele, ali je neverovatno zarazna - kaže Davor Jarić, verni igrač „Swosa". Na sajmu su zainteresovani besplatno mogli da dobiju časopis o kompjuterima „Play" i da se informišu o novim igricama i hardveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 o/ kada kupish konzolu i lcd onda mozesh da se kvalifiujesh !!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 kad to uradi onda ga necemo videti nedeljama =o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 jebem ti i klimu i sve...cele zime se nisam jednom zakasljao, a sad sam uspeo da se razbolim po ovoj vrucini:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Za one koji „gutaju" igrice, savršen pokolon bi bio kompjuter Crossfire, koji je bio izložen na sajmu. - To je računar koji ima kućište s vodenim hlađenjem i odličan je za igrice. Njegova prednost je u tome što bolje hladi procesor i može dodatno da ga ubrza - objašnjava Nenad Dimitrijević iz info centra sajta www.klanrur.rs. Na štandu „Unisofta" najtraženija je igrica „Surf"s up", koja je promovisana prošle nedelje i od danas će se naći u prodaji. Glavni akteri su pingvini Koni, Leni i Džoj, surferi na talasima. I pored sofisticirane grafike i ostalih mogućnosti novih igrica, ima igrača koji sve to ignorišu i ostaju verni starim igrama. - Nas tridesetak se skupljamo već četvrti put na sajmu i igramo igricu „Swos" iz 96. godine. To je fudbal, arkadni tip igrice i toliko je zabavna da mi ne pada na pamet da odustanem od nje. Jednostavna je, ima 16 boja, kockice i piksele, ali je neverovatno zarazna - kaže Davor Jarić, verni igrač „Swosa". Na sajmu su zainteresovani besplatno mogli da dobiju časopis o kompjuterima „Play" i da se informišu o novim igricama i hardveru. O boze zensko i kompjuter :) Znao sam da ce zasrati nesto, pisala je kao da joj govorim spanski ta novinarka. Kompjuter Crossfire, pa gde to ima. Dobro je bar da je pismeno napisano, a ne Krosfajer ili tako nesto. Stand Unisofta je stvarno bio stand Unisofta, sto je najgore :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Ali info centar sajta klanrur ... jos ce ispasti da imamo i call centar i tehnicku podrsku. e da, btw, ko je od ovih sto se ovde prijavljuju da su nas videli (a mi njih ne poznajemo) onaj delija u rur maji (crnoj-transformers) sa plavkastim "havajskim" bermudama? Nesto onako malo neuhranjeniji :) Jedino sam njega snimio a nisam znao ko je, vi ostali mora da ste se negde sa strane krili ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Shto mogu samo jednom godisnje da odem na odmor? :( Ovo leto mi je jebeno brzo proshlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 svi su doshli u nekim havajka koshuljama;) margi je odlican protivnik ali mora jos malo da provezba :)) za nekog ko je wii uzeo prvi put u ruke i igrao protiv prekaljenog igrache, mislim da nisam bio losh, a to shto chuvate tajnu servisa i na pitanje kako, odgovarate sa:"usralo me", o tome cemo josh da prichamo:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 kada kupish konzolu i lcd onda mozesh da se kvalifiujesh !!1 matori, natoči dve litre one tvoje i samo svrati da pikamo :) kad to uradi onda ga necemo videti nedeljama =o( samo tebe ne bih zvao da se igramo. previše si imba, smorili bi se svi ostali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 haha totalno ste odlepili za tim tenisom :) kad prodam 200 litara ljute eto i meni lcd-a !!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 samo tebe ne bih zvao da se igramo. previše si imba, smorili bi se svi ostali. ccc a ja mu em prekjuche chuvao stvari, em mu juche sredim da sedne i vozi se sve vreme em si me zaklao i opet tako...ne valja to ivane drugare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Ja kao odluchio da vratim nekako svoj ritam spavanja, pa sam u kampanji ostati budan ceo dan xD poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Gde bre SWOS ima 16 boja :) Ovi SWOS-ovci su izgleda zadrti ko Falloutovci :) veze nemaju o tehnikalijama, znaju samo da neće odustati od igre po cenu života :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 za nekog ko je wii uzeo prvi put u ruke i igrao protiv prekaljenog igrache, mislim da nisam bio losh, a to shto chuvate tajnu servisa i na pitanje kako, odgovarate sa:"usralo me", o tome cemo josh da prichamo:)) hihih... ali nije, mrtav sam ozbiljan. Sve je u cimu i brzini cimanja. Znaci nema neke tajne, video si da ni meni bas ne uspeva iz prve, mada sam se tokom igranja navezbao pa imam veci procenat naboda servisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Sto je najbolje to nisam rekao ja nego Nidza. Da li stvarno neko misli da bih ja znao te detalje. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 aman zaman kakav servis se ovde pominje? ono malo sto sam igrao samo se trzne palica na gore kao kad se baca loptica i onda se poklopi odma nadole i to je to...zar mozhe da se promashi serva uopste? =o) mene je prvi gem najvishe bagovalo sto sam prerano pokusavao da udarim loptu, posle sve islo cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 a pa ti nisi video kako ale i lale reshetaju aseve na sve strane, mislm imena igracha su bila setovana na skril i ale, sve je recheno:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Kako je divno raditi i ispunjavati gomile papira za prijavu radnika posle skoro 20 sati frp-a :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts