Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

malo sam se smorio nesto bio veceras, u gradu bilo sve tako jebeno presporo... doslo ladno, svi se zakucali negde bem ih kilave...

ali, instalirao sam cabal, i to me je obradovalo.. eto kako cu ja provesti ovu dugu i hladnu zimu, osim ako ne nadjem neku zensku zanimaciju u skorije vreme...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Probudio se, popio kaficu, doruchkovao, sad sedim i odmaram slushajuci neki fini house.

omg vi rusi niste normalni :)

E, ovaj, hm, glupo pitanje ali kako to da ti uzimas samo Swift? Nekako imam predstavu da tvoj posao, tj. ono sta radis je moglo da omoguci i bolji auto...? Barem veci, jer sad imas i ozbiljnu porodicu. :)

Moj posao donosi mesechno ~3K $ - za Srbiju je to super plata, ali je za Moskvu onako poshto ja jedini radim u porodici i izdrzavam 4 ljudi = ~$1500-2000 mesechno (ako zivish normalno i ne troshish pare samo na hranu). Dodushe sada vec imam drugachiji posao i procente od firme, tako da cu za jedno 2 godine moci da kupim neshto vece (mozda novu mazdu 6 karavan ili CX-7 koji mi se mnogo svidja :)

S druge strane, salon Swifta je veoma prostran (po meni je chak prostraniji i od Clia poshto sam njega takodje gledao), auto je mali (shto je vazno u Moskvi gde su guzve non-stop i nema mesta za parkiranje), malo troshi, jedini minus je mali prtljaznik ali ja necu ici njime na selo ili na more, a ako mi bude trebalo da prevezem neku veliku stvar obaracu zadnja sedishta tako da je za mene idealan. Da ne pricham shto ima najbolji odnos cena/oprema u celoj B klasi (barem u Rusiji).

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

a-ha! a kad sam ja komentarisao one puteve od boletove gajbe do stilgara i kako mozhe da se nagazi u poop-pile onda je bilo da izmisljam ;oP

ugazio sam ispred sami stilgarovih vrata od zgrade :) da ne posecam da je prosle nedelje poop bio i u samoj zgradi na stepenicama (cudo kako to niko nije overio).

isto na rhh-u bio, tamo uvek veselo - kao i prosle nedelje bavio negovanjem tudjih ega, terapeutske usluge drugarima takoretji

Ja nisam primecivao sve te detalje, ali sa stijom koji je pichketina je bilo priceless :)

Spavao sam toliko da sam se raspao skroz ... bukvalno pola sata nakon ustajanja ne mogu da se presaberem. Ali sad cu ja to da regulishem, jer moram krenuti do grada cim prije.

na koga vam ovo lici :D

Meni lichi na sethov avatar, jel sam pogodio? :))

@ daki - kako bre nisi jeo tunjevinu iz konzerve do sada? Meni je to jedno od top5 jela koja bismo mogli staviti u grupu "kupis u prodavnici i odma mozes da jedes" :) Jos one sa paradajz sosom, sjajno. A da ne pricamo da je puna omega 3, sto je svima vazhno i potrebno, jel tako kole? :))

S druge strane, salon Swifta je veoma prostran (po meni je chak prostraniji i od Clia poshto sam njega takodje gledao), auto je mali (shto je vazno u Moskvi gde su guzve non-stop i nema mesta za parkiranje), malo troshi, jedini minus je mali prtljaznik ali ja necu ici njime na selo ili na more, a ako mi bude trebalo da prevezem neku veliku stvar obaracu zadnja sedishta tako da je za mene idealan. Da ne pricham shto ima najbolji odnos cena/oprema u celoj B klasi (barem u Rusiji).

Kapiram ja dovlino pitanje ... ne znam kakva je razlika u cenama u rusiji i da li uzimas na neki kredit ili sta, ali ako je na kredu, onda swift vs mazda 6 nije toooliko velika razlika. Ovaj je recimo 12-13000, a mazda oko 20000 (barem kod nas). No ako, samo napred, Swift je automobil ciju kupovinu podrzhavam :)

italijansku pirosku!!!

evo spremam se da krenem na pregled za sociva...

pa blizu si bio... spagete su pale na kraju , al samo zato sto se svaki drugi dan davim u lazanjama a piroske nemajuuuuu

@rhh ... zapravo najjaci trenutak je kad je ivan krenuo da pika dotu ... pa aftermath koji je napravio .. mislim da ni stator ne bi bio u stanju onakav razdor u ekipi da napravi [:D]

tuna je zakon al ne valja kad se preterano jede jer kao i sve velike ribe koje dugo zhive nakuplja dosta olova u sebi, naravno ovo nije vezano za konzerve nego uopste za ribe...

@govanca - jes vala prosle nedelje je bilo unutra, mislim da je bole ulazio samnom i nesto energichno prichao no upozorio sam ga na vreme

@bruised egos - bez obzira na sastav timova koji je takav da nema nikakve priche kakav ce biti finalni ishod, ponashanje pojedinih ljudi je takvo da je objashnjenje za isto ili da su djubrad najgora od ljudi (a to ne mozhe biti tako jer zaboga, mi se druzhimo sa njima) ili da im je takvo ponashanje u malim dozama neophodno zbogradi balansiranja lichnih issuesa, da bi nastavili da inache budu tako cool ljudi, to podrzhavam, samo napred, valja se, a mi drugari smo tu da pomognemo =o))

@manager: Ja nosim ista takva... Da nisi mozhda kod Dr. Evila kod pravnog? [:D] Iskustva su ta da SAMO U KRANJEM SLUCHAJU nosi ih dva meseca, zato shto se sushe, pochinju da te peckaju, teshko ih stavljash i ne dao bog mozhesh da dobijesh neku infekciju... Obavezno kupi kapi za osvezhavanje sochiva, ako hocesh da produzish efekat (jer shto su vlazhnija sochiva to bolje vidish), imash ih u svakoj apoteci (marka je "Allergan - Refresh Contacts").

Got some minuses for free?

Doshla na posao da zavrshim jebenu papirologiju. Polako ali sigurno umirem od bolova, ali doci ce i tome kraj uskoro, nadam se.

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ja sam bio u dgra oko 8 i bilo je sasvim ok:)

btw. najavili su i neko mega zatvaranje tunela tj od metar dana. samo se josh en zna kada ce to, kao chekaju da im neko kaze kada ce izazvati najmanje problema u saobracaju. znachi jul/avgust sledece dine NOOOT

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

jebem ti vishe zgradu u kojoj neko neshto non stop burgija .. chudi me samo kako za 12 godina vishe nisu svi jebeno napravili od svog stana svemirski brod ...

btw. najavili su i neko mega zatvaranje tunela tj od metar dana. samo se josh en zna kada ce to, kao chekaju da im neko kaze kada ce izazvati najmanje problema u saobracaju. znachi jul/avgust sledece dine NOOOT

ne verujem da tje biti zatvoren full time, nego ono samo notju .. a i ne vidim razlog zashto bi to duzhe trajalo, tj prali su ga pre metar dana ne verujem da tje sad tu kao neshto da renoviraju. inache je bio zatvoren sinotj.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...