GcV.Bjeli Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Nemam pojma, ja bih joj pre to nacrtao na slici i uramio, nekako mi je grafit previše javna stvar. :) Edit - typo. Ovo je nekako i moj stav Mislim, kapiram ja da je tvoj grafit ispao super poklon posto se secam one price kada si jurio da kupis lutku, pa da je tako ispao i odlicno uklopljen i sve sto uz to ide + je ona tad punila 18 godina. Isto tako moguce je da tako razmislja i 90% devojaka koje pune 18 godina, stvarno to ne mogu ja da kazem, samo gledam stvari iz perspektive 24orogodisnjaka :) Oko ovoga se definitivno ne slazemo. Grafiti tipa MILICE, VOLIM TE! jesu za osnovnu shkolu i jesu klinachki, ali ako se ti potrudish da nacrtash neshto shto je znachajno za oboje, neshto shto je samo vashe, to ce ostaviti utisak na bilo koju devojku, nebitno koliko godina ima. Nisu klinacki nego mentolski i nisu za osnovnu skolu nego za eutanaziju Ovo tvoje rodjendansko razumem, mada ... objasnio sam vec gore ... ali ti "lol volim te, daj picke lol" koje precrtaju posle mesec dana kad raskinu i napisu nesto tipa "crkni kurvo" su debilizam par ekselans i dno dna web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ovaj cigi pametan neki decko : )) nekim devojkama je kul da dobiju grafit za rodjendan, a pre par nedelja sam procitala u novinama izjavu 'to sto sam saznala da sam trudna bio mi je najlepsi poklon za 20. rodjendan', tako da ono, sve je to individualno, ja ne bih volela ni jedno ni drugo : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ovaj cigi pametan neki decko : )) nekim devojkama je kul da dobiju grafit za rodjendan, a pre par nedelja sam procitala u novinama izjavu 'to sto sam saznala da sam trudna bio mi je najlepsi poklon za 20. rodjendan', tako da ono, sve je to individualno, ja ne bih volela ni jedno ni drugo : )) Zveknuce Cigi tebi jedan samar za rodjendan :))) A ta je verovatno primila injekciju web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Zveknuce Cigi tebi jedan samar za rodjendan :))) A ta je verovatno primila injekciju ja ti se ovde slihtam, a ti meni samar, kakav si to covek bre I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ja ti se ovde slihtam, a ti meni samar, kakav si to covek bre Ucim decka kako da se ponasa prema zenama A i nisam navikao od tebe da si tako fina pa predostroznosti radi ... web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ovaj bjeli bash neki neandertalac grafit (koji naravno nije u fazonu "mico volim te") je prilichno ok ideja. pogotovo na ovaj nachin na koji je green uradio. ne vidim logiku ovih koji zagovaraju kao nacrtaj joj neshto na papiru, pa to je kao da kad bi joj poklonio ogrlicu koju bi nosila samo kad izadjete negde vas dvoje. grafit ako je profi uradjen je po meni isto umetnost kao i slika u muzeju. @neo nzn. donekle se slazhem, a donekle ne. suludo je biti u vezi duzhoj od 2 godine izmedju 15-22, jer se oboje menjate svakog dana drastichno i tada treba najvishe experimentisati shto se svega toga tiche iz razloga shto shta ti znash o suprotnom polu, a i o sebi u tim godinama ? shta znash kako sve to funkcionishe, shta ti odgovara, a shta ne .. ne znash nishta, i zato sam zastupnik teorije da tada treba ne sad menjati ko charape, al sigurno ne zaglavljivati u nekoj vezetini (realno sve preko 2 godine je vezetina). sad tje neko retji "a shta ako su zaljubljeni", pa realno u tom periodu ne znash ni dal si zaljubljen ili nisi jer verovatno prvi put i iskushavash neke emocije i sve ti je to novo i svemu pridajesh mozhda i neki znachaj koji ne postoji, idealizacija, konformizam i ti tripovi. naravno uvek postoji ta doza generalizacije jer mozhda, al samo mozhda ste vi bash jedan od onih parova koji su se "nashli" u tom periodu i to stvarno mozhe da bude za sva vremena. al to je tolika retkost da nemam rechi .. obichno ljudi padaju pod veo navike, lenjosti, konformizma i onda budu u fazonu "ma detju sada da menjam posle ovoliko godina vidi shta smo sve proshli ne mogu da zamislim budjenje bez njega/nje", a sa druge strane trpi ko zna kakve gluposti. hteo sam josh ovoliko da nakucam al mi neshto bezhe misli nisam se dovoljno naspavao editovatju lejter. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ovaj bjeli bash neki neandertalac Komsija pa zar tako ... ne vidim logiku ovih koji zagovaraju kao nacrtaj joj neshto na papiru, pa to je kao da kad bi joj poklonio ogrlicu koju bi nosila samo kad izadjete negde vas dvoje. Naravno da crtez na papiru i grafit ne mogu da se porede, to je bilo vise receno u smislu "ako bas moras da crtas - crtaj po papiru, a ne po mojoj zgradi" grafit ako je profi uradjen je po meni isto umetnost kao i slika u muzeju. Greenov grafit je stvarno lep, ima poruku, a i znao je da ce se njoj svideti. To s druge strane nije nesto sto bih ja uradio, a ni nesto sto bih verovatno predlozio nekom drugom da uradi, to je sve. web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 slazem se sa tobom maud....u potpunosti to pesma-mrtve-dece, ne znam samo da li sam pisao kineski,.............naveo sam moje misljenje I MOJU ZIVOTNU FILOZOFIJU. Decku se takodje nisam obratio..... mislim, naravno da treba voleti i uzivati u devojkama, zenama. nema boljeg osecana za muskarca (osim kad polozis tezak ispit:)) *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ili pobedis laga u sc-u. makar u 2v2. LOL IMAM I REPLAY kako jadno. smejem se sebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Meni bi se grafit jako dopao. ALI, imam sledecu ideju u mom stilu: nabavish neku kul posudu, bocu shtavec, isechesh se i tu iscedish svoju krv i to joj poklonish! oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 A je l' bi mogli ovi što se obraćaju Vudumenu da lepo napišu "VOODOOMANE" i ovi što pričaju o Kalimeru na drugim topicima da koriste "CALIMERO" umesto "Cali", pošto ovde već postoje ljudi s takvim nikovima, a stvarno iritira kada moram svaki čas da vraćam stranu da bih znao kome o kome se radi. da bre ! :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Meni bi se grafit jako dopao. ALI, imam sledecu ideju u mom stilu: nabavish neku kul posudu, bocu shtavec, isechesh se i tu iscedish svoju krv i to joj poklonish! ili nacrtas grafit svojom krvlju, tako ce znati da si njen forever I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 da, specilajno kad pored grafita nadje iscedjen lesh, znace da i tvoje telo pripada njoj. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 nzn. donekle se slazhem, a donekle ne. suludo je biti u vezi duzhoj od 2 godine izmedju 15-22, jer se oboje menjate svakog dana drastichno i tada treba najvishe experimentisati shto se svega toga tiche iz razloga shto shta ti znash o suprotnom polu, a i o sebi u tim godinama ? shta znash kako sve to funkcionishe, shta ti odgovara, a shta ne .. ne znash nishta, i zato sam zastupnik teorije da tada treba ne sad menjati ko charape, al sigurno ne zaglavljivati u nekoj vezetini (realno sve preko 2 godine je vezetina). sad tje neko retji "a shta ako su zaljubljeni", pa realno u tom periodu ne znash ni dal si zaljubljen ili nisi jer verovatno prvi put i iskushavash neke emocije i sve ti je to novo i svemu pridajesh mozhda i neki znachaj koji ne postoji, idealizacija, konformizam i ti tripovi. naravno uvek postoji ta doza generalizacije jer mozhda, al samo mozhda ste vi bash jedan od onih parova koji su se "nashli" u tom periodu i to stvarno mozhe da bude za sva vremena. al to je tolika retkost da nemam rechi .. obichno ljudi padaju pod veo navike, lenjosti, konformizma i onda budu u fazonu "ma detju sada da menjam posle ovoliko godina vidi shta smo sve proshli ne mogu da zamislim budjenje bez njega/nje", a sa druge strane trpi ko zna kakve gluposti. couldnt agree more... for once inache, petre, nemo' se ljutish. gotivan si mi shto bi se reklo (i netju te za neprijatelja preko nishana ). ali meni se zaista ne svidja ta ideja o grafitu. i ne vidim poentu ili bilo shta shto dovodi taj konkretni grafit u vezu sa nechim lichnim izmedju vas dvoje... sem shto iskazuje tvoju naklonost prema njoj. a opet, i "milice, volim te" iskazuje potpuno isto :[ mada ja to gledam i sa praktichne strane. ono, kul su meni grafiti ako su dobro odradjeni (a procentualno su ti u debeloj manjini u gradu), i na dobrom mestu. ali vetjina grafita je krsh i na uzhasnim su mestima. samo chekam da neko na moju zgradu lupi grafit i da ga jurim dok sam zhiv. da imam tjerku, i da neki njen nacrta grafit na mom ulazu, vezao bih ga u podrum mesec dana. zgrada iz dva'es i neke, stara fasada, ambijent za grafit ravan nuli... i konj nacrta tu samo zbog toga shto hotje celom komshiluku da pokazhe svoju ljubav prema njoj! dobro de, tvoj je na shkoli, a to prolazi kao podloga za grafite po meni. mada opet, riba koja sedne na dupe zbog takvog grafita, je ona riba koju ja ne bih zheleo pored sebe. opet no hard feelings, kapiram da je tvoja sela na to jer bi sela na bilo shta od tebe kad te voli :] one shto su ti rekle "da meni to neko nacrta, pa ja ne znam... upishkila bih se od sretje" su te kojima bih se cerekao u facu :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 pa valjda se podrazumeva da grafit bude dobro odradjen a ne krsh i da se radi na pogodnom mestu, vecina nashih zgrada su ruzne i grafit ih samo ulepsha a verujem da nije niko ni mislio na 'dzabe ste krechili al je milica vaznija u je!' oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 kvarish mi koncepciju jovana Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 i ne vidim poentu ili bilo shta shto dovodi taj konkretni grafit u vezu sa nechim lichnim izmedju vas dvoje... sem shto iskazuje tvoju naklonost prema njoj. Nije poenta da ti vidish. Samo dve osobe tu vide neshto. E, to je bitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 pa valjda se podrazumeva da grafit bude dobro odradjen a ne krsh i da se radi na pogodnom mestu, vecina nashih zgrada su ruzne i grafit ih samo ulepsha a verujem da nije niko ni mislio na 'dzabe ste krechili al je milica vaznija u je!' ha, pa nije ceo grad novi beograd :) A ruzna zgrada tesko da ce postati lepsa ako je oplodish grafitom. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 ej voodoomane kaj je bilo na kraju don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) Napunila je 20 u medjuvremenu :) e.typo Edited August 26, 2007 by Tauruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 Ej doshao sam sada sa WCG-a... Smoren boli me glava itd. za 45 minuta idem na neki 18. pa cu taman da vidim i tamo shta ima od poklona ... Nisam josh nishta uradio... za sada masterujem PhotoShop :)) Inache grafit je dobila... i rekla mi je da joj taj grafit nishta ne znachi... u odnosu na nashu ljubav... Gde sam ja malo prs'o jer sam ga radio pola noci u nekoj travetini koja kosilicu nije videla... ali opet me je sjebala rechenicom :( Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Trebalo je da je bitchslapuješ uz pesmu Plejboja "znaj, znaj, gadan biću ja!" ololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Inache grafit je dobila... i rekla mi je da joj taj grafit nishta ne znachi... u odnosu na nashu ljubav... Gde sam ja malo prs'o jer sam ga radio pola noci u nekoj travetini koja kosilicu nije videla... ali opet me je sjebala rechenicom :( izvini, al ono, bas sam se slatko nasmejala : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 jbga sledeci put keshni neku ogrlicu :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 hahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts