iguana Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 mislim da bi umesto napravila trebala da koristish glagol prepakovala, ali i to je vishe nego sto neki drugi rade pa u svakom slucaju thumbs up It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 brate realno ja nikad nisam upoznao ni jednog tipa koji je neshto napravio svojoj ribi, ako ne rachunamo hranu. shta uopshte i mozhe da se napravi ? nismo svi pesnici, slikari, valjari, modni kreatori .. nemojte se zaludjivati. lichno pisao sam neke pesme u raznoraznim stanjima al ono nekako mi nikad nije bila dovoljno dobra za osobu kojoj sam pisao pa nikad nisam dao, a onda sam prestao da hevi pijem pa sam prestao da pishem =) sledetja stvar. kod nas ribe uglavnom dobijaju donji vesh, nakit ili medvede, tako da sve shto je ovde predlozheno je scifi u poredjenju sa tim. ispade da su svi neki kreativci. i sa suprotne strane (zhensko mushkarcu) nije nishta bolje tako da smo na istom. i igi nemoj da se javljash sa svojim maketama • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 put u kuhinju, ispeces jaja, napravis sopsku salatu(krastavci feat paradajiz feat sir), ispeces sunke, napunis punu casu djusa. e jebo ga, gledaj onda i da joj nasečeš luka i slanine i izvadiš komadešku pihtija :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ja sam dobila 2 pesme, bas su lepe :) a donji ves stalno dobijam... od svih. svaki rodjendan, svaka nova godina, svaki 8. dobijem tonu donjeg vesa. Imam za izvoz. Plisane igracke manje mada i njih imam dosta. A bas ih volim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 (edited) sta najvishe volish? mede, magarce, konje, tigrice, bmw? Edited August 22, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 i da, poklon koji bih izdvojila kao bolji je roze kaciga sa ruzicama koju sam dobila od dr nicka riviere i rockduda :**** Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ovaj voodoo realno ako si hteo nesto specijalno i originalno da joj uzmes onda nije fora da pitas 500 ljudi na forumu sta da uzmes :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 evo ti ono sto sam ja stavio na gravuru "do kraja svemira i vise" naravno zna se na sta se odnosi. devojka se raspametila od srece... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 evo ti ono sto sam ja stavio na gravuru "do kraja svemira i vise" naravno zna se na sta se odnosi. devojka se raspametila od srece... a posle si joj stavio cvetnu narukvicu na zglob i zajedno otisli na senior prom u sali vashe skole.Bili ste king&queen mature.A leto koje je sledio je bilo nezaboravno. Svako veche bi vas toplo more zapljuskivalo dok bi ste bosonogi setali po pescanom zhalu u susret mednom suncu koje je spokojno zamicalo iza horizonta. Svaki dan se chinio kao vechnost ali ipak i tom letu je dosao kraj kada ste se morali rastati i svako otici na svoj novi fakultet. u Poslednjem zagrljalju rekli ste jedno drugom da cete se uvek voleti, da se nikada nista ne moze promeniti.... u prevodu, mogao si da toj ribi smislish nesto sto ne moze da se nadje na svakoj drugoj konzervi nivee ili najki patikama ili u svakom americkom teenage filmu. jel ta ribi zivi u batajnici pa nema struju da upali tv na gajbi? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 svemir nema kraj lolollolollo0lolo0lo0lo0llo0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 igz > to bi bio realan komentar da mi je devojka ili da sam je muvao. to mi je najbolja drugarica, nista vise nista manje. gledam je na sestru koju nikad nisam imao. u to vreme je imala neku tesku frku koju necu da pisem(da kazemo realno niko od ljudi sa foruma nije imao ni pribliznu frku kao ta) i tako nesto joj je bilo potrebno. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 i odjedanput sve ribe vole da im se neshto napravi Uzeo si mi rec iz usta :) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 (edited) ... edit: dusane, majmune, citaj topik do kraja, a onda odgovaraj Edited August 22, 2007 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 (edited) @BS A ti znaš kakvu su frku sve mogli da imaju ljudi s foruma? Ne provociram, samo ti se zaključak zasniva na vrlo malom broju podataka, slično Pesminom o betonu na arhitektonskom fakultetu. Edited August 22, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 (edited) veruj mi... samo cu toliko reci 99% ovog foruma ne zna za probleme. 1 % zna Edited August 22, 2007 by Jokerman If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ja mrzim ali MRZIM kad dodje dan da trebam nesto ribi da kupim. Ono, nije me zao para ali fuck, pojma nemam sta da odaberem. Rodjendani, proslave, 8mart, i ostali dani srece, za mene nisu bash tako uzbudljivi. Neka cupi iz zgrade me pozove na rodjendan, a ja ono, sta cu sad, i odnesem joj.................blok za pisanje Mclaren mercedes tima iz sezone 2005 formule 1. Onako, frajer dolazi i lazem joj kako sam bio u timu i pokupio raznih stvarcica i eto, sad joj donosim ovaj vredni suvenir, i jos zovem drugara da ide sa mnom:))) Zato recimo, mene ne zanimaju pokloni, nemoj mi nishta doneti i cool smo.......... *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 kupi joj kukuruz... ali ga nemoj upakovati to je fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 brate, od toga je izvaljeniji jos samo krastavac u kurtonu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 veruj mi... samo cu toliko reci 99% ovog foruma ne zna za probleme. 1 % zna Dobro, ovo je već malo bolje rečeno. Daj bar taj 1%. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 nemoj joj nishta kupiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Hehehe ceo dan nisam bio tu i prochitao sam dosta zanimljivih komentara. Pa da krenem polako sa odgovorima :) Najbolji poklon zenskom bicu - znati da znash njen ukus. Par pitanja: 1. Znash li koje su joj omiljene boje (ove godine, poshto se menjaju svake godine sa modom)? 2. Da li znash koji broj odece/obuce nosi? 3. Da li znash kada je poslednji put kupila tashnu, cipele, pantalonice, neku cool majcu/bluzicu? 4. Da li znash koji parfem koristi i koji bi mogla da koristi? 5. Da li voli cvece i koje najvishe voli? 1. Naravno da znam. Mada to nema veze sa poklonom toliko. 2. Znam sve od charapa do brusa :) 3. Na svakih nedelju/2 nedelje dana kupi barem neshto novo za sebe. (Ne u fazonu neko ludilo tipa da kazhemo majicu do 600 din) 4. Parfemima sam je obezbedio za naredne 2 godine. Ima 2 sportska i 2 elegantnija od mene... mada to je shto kazhu poklon kad bash ne znam shta cu... 5. Obozhava cvece. Oriental uglavnom ili Rajsku pticu (mada to vishe zimi) ali voli i zhute gerbere Ma kupujem joj cvece samo ujutru i ostavljam joj pored kreveta (kada hocu manje vishe neki sex tog dana ili kad "ima" da je oraspolozhim barem malo...) @dovla: Ne volim ni ja mrachne fotografije. Volim kada se lepo vidi lice osobe (chak je to i po nekom bontonu navedeno), nego nisam imao original sliku na lapu... @Ramirez: Duga veza? Sve je to kompromis veruj mi Da i tebi odgovara, a i njoj. Trudim da se ne raspravljam oko debilskih stvari... I naravno poshtovanje je must-have. Jer ako tebe devojka ne poshtuje ili te gazi onako profesionalno (malo po malo) onda cesh i ti nju i tu nema buducnosti... @igi: U potpunosti se slazhem! @Dzh: Opsednuta je Dalijem. Tako da bi sve manje vishe moralo biti na tu foru, a takve slike su retke i vrlo skupe... Ne kazhem da ja moram nabaviti originalnog Dalija ali to je preveliki cim a veliki rizik da joj se ne svidi. @BS: Njeni me obozhavaju (+ su mladji ljudi nemaju ni 40 )... Njenom caletu muziku/komp/svu tehniku popravljam, pomazhem mu itd. Sa kevom sam joj pravio vecheru itd. Tako da sam super sa njima i to nije losha ideja. Samo sam vec to uradio Shto se tiche gravure i cene hvala ti imam ideju gde cu sve to da uradim (mozhesh da mi kazhesh gde si npr. ti to uradio chisto da uporedim). Inache sada su u modi fenjeri sa raznim sharama i u raznim bojama u koje uvek mozhesh da napakujesh male snikerse i mars chokoladice i da ispadne kul (mada je to ispucano odavnooooooo to "prepakovanje" ) :) Inache secam se kada sam jednoj devojci napravio poklon za 60din . Kupio sam lepu, vecu kutiju i ukrasni papir za 60din. Ukrao kriglu (0.5l) iz lokalne bircije. Napunio sam kriglu ruzhinim laticama (koje sam takodje pokrao iz lokalnog komshiluka). Sve to lepo upakovao u kutiju. Devojka se odushevila Eto ideje za vas! :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 koliko ti je + charm skill Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ja mojoj za 16. uzimam durex play, a ti vidi shta cesh :) Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 i ja cu Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 @pr0segtR: Odmah da ti kazhem da je govno najvece koje ne vredi 2 pare a kamoli 535din :) + se chuje kao da komshija kosi travu pored tebe... Mada nije loshe ako hocesh da se smejesh Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts