ch1zra Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 podaci o klanu Srdanovih se pominju prvi put during the Great Seobe pod gos'n Charnojevicem. tako da ne, nisam crnogorac. al sam über Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 ćale je 101% crnogorac, al mnogo interesantniji mi je rodoslov s kevine strane. inače, ćale je čak krenuo da se interesuje za Porijeklo (čita rodoslove i knjige o plemenu, ispituje matore preživele rođake, čak je jedno vreme hteo on da piše knjigu); izvalio sam da je to trip svim crnogorcima kad omatore. al kul je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 kul je to u fazonu za jedno 10 godina da se spustimo dole uz pesmu "doshao djavo po svoje" ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 jebote, ono, odo da otvorim topik 'ko nije crnogorac?', zaustavice se na strani i po:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 ćale je 101% crnogorac, al mnogo interesantniji mi je rodoslov s kevine strane. inače, ćale je čak krenuo da se interesuje za Porijeklo (čita rodoslove i knjige o plemenu, ispituje matore preživele rođake, čak je jedno vreme hteo on da piše knjigu); izvalio sam da je to trip svim crnogorcima kad omatore. al kul je to... Hercegovci i ljudi iz Timocke Krajine su u istom fazonu....imaju i sajtove svojih klanova i redovna godisnja okupljanja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Svi smo turci vishe nego bilo shta drugo... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 crna gora do tokija!!1...elem, vec sam pricao na onom ww1 topicu, 25% crnogorac, deda sa kevine strane je od bulatovica, iz plemena rovaca...i bio je najbolji kockar u staroj jugoslaviji:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Svi smo turci vishe nego bilo shta drugo... ja bogumi nisam :) a ovi crnpurasti se ne zna sta su dal su sishli sa planine da nas jashu ili su nas jataganom mazili :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 kul je to u fazonu za jedno 10 godina da se spustimo dole uz pesmu "doshao djavo po svoje" ? pa da, taman će do tada struje nestajati samo 2h dnevno, kupiš dobar ups i kul si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) kad bi mi znali ko smo i sta smo. sta je vojski ovo pregazilo svi smo mi malo turci madjari austrijanci nemci bugari crnogorci srbi hrvati i majmuni Edited July 31, 2007 by a new display name Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) let me see - Deda Radulovic rodjen na Cetinju,rod Radulovici potiche iz plemena Komani, baba Lakonic rodjena u Herceg Novom.... sa majchine strane Lazici od 19 veka barem svi zhive u Stublinama, a navodno su izbegli sa seobama sa Kosova. Edited July 31, 2007 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 moj deda se rodio u cg ali je ziveo na kosovu baba je iz vojvodine a drugi deda i baba su iz bga oboje cale i keva bg naravno ceo zivot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 U svoje ime daki plz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 :)) otkud znam, sloveni su narod plave kose i ociju, a ja sam crn ko chemer. pa ono, patriche, zbunjen sam. jesam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 rod Radulovici potiche iz plemena Komani znam ja dosta tih Radulovica onda :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Cini mi se da 99% nas vuce neke korene sa tromedje CG, Srbije i Bosne. Iz tih planina. Rekli su mi da su moji odatle posli sredinom pretproslog veka. Ili tako nekako... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Cini mi se da 99% nas vuce neke korene sa tromedje CG, Srbije i Bosne. Iz tih planina. Rekli su mi da su moji odatle posli sredinom pretproslog veka. Ili tako nekako... Znachi, svi smo mi Karadzici? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) pu pu, kakvi crni karadzitji ;D ja sam iz klana mileusnica, a takvih u CG nema kolko je meni poznato. moj rod po prezimenu (dedi) je iz slavonije i like. od 18xx su uglavnom u okolini pakraca. dizali i neke crkve tamo, mislim da je bilo i jedno mesto nazvano po prezimenu. elem, posle ww2 sve se to drastichno menja, pa vetji deo porodice biva pobijen ili odveden u jasenovac (shto mu dodje na isto, jelte) na pochetku rata. posle rata mi deda, kao vojno lice, doalzi u bg. dobio je nameshtenje da radi u vojnoj komisiji za dodelu stanova. ali poshto je bio sazdan od principa (i prilichno naivan ako mene pitate), nije sebi uzeo stan "po meri", nego se sa mojom babom selio po zemunu. dobili su dvoje dece ubrzo, i na nagovor babe i svog shefa, deda uzima mali stan u centru bg-a.. neka ulichica pored kneza. ali taj stan je bio prilichno nepraktichan za podizanje porodice, a i bila je neka pricha oko odlaska u skoplje (premeshtaj od vojske), sve u svemu, napustili su stan. ali ipak nisu hteli u skoplje. deda se posvadjao sa pola vojnog vrha i zapalio u penziju. od tada zhivimo u stanu odakle i ja sad pishem ovo. dobra zamena lokacije ako mene pitate. to je sa dedine strane (a to se valjda najvishe rachuna, s'obzirom na prezime), sa ostalih strana me ima od svuda shto bi se reklo. iz srema, iz dalmacije, cheshke mislim isto, i tako... sve u svemu, ne, nisam crnogorac :D ali mi bilo dosadno pa napisah post ipak :]] edit: kako sam zaboravi oda istaknem da mi je baba rodjena na lidu :D pa se vi pitajte shto sam stalno tamo.. its in my blood :] pradeda mi chak jedno vreme bio chuvar plazhe :D Edited July 31, 2007 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 lolol svi ste vi sisli s' brda Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Glupi forum mi pojede post... Ukratko iz Plemena Kuca sam porodica Milic. Cale mi rodjen tamo na brdu pa doshao u Beograd sa 15 godina. Tako da sam ja prva generacija koja nije rodjena na brdu :). Deste rodjaci btw \o Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Sećam se kad sam jednom pitao ćaleta za poreklo, zbog prezimena na -ov, i rekao mi je samo : "Ne znam, boli me ubo za to." :) Znam da nisam Crnogorac. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 ^haha bugarin Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 31, 2007 Author Report Share Posted July 31, 2007 ja sam po caletu crnogorac isto, keva mi je licanka, a ja sam beogradjanin haha enivejz, za moje pleme crnogorsko Vuletici se ne zna puno, fazon divljaci, proterani iz crne gore na metohiju, pa se vratili posle ili tako nesto =) Moja keva je iz Like. Pokrenucu i topik "da li vam je keva iz like" :) Odakle? Kada su zapalili? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 ^haha bugarin MI SMO U EVROPSKOJ UNIJI, POGANI SRBINE!111 Zato sam ga i pitao, hoću da utvrdim istinu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Svi su iz nekog klana, i svi su u Srbiju pobegli zbog krvne osvete.Ne pricam samo o forumu to je spika 70% onih kojima su koreni iz CG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts