Stator Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Statore, mozes samnom da trchish ako ti je muka da ides sam. Znaci ponedeljkom, utorkom, cetvrtkom petkom i subotom od 8:30 i od 21:00 na stazi na olimpu, dobrodosao si. Moze ali kasnije tenutno nisam u nikakavoj kondiciji za duze manerve. Istrcao do 13 sprata i crko... Jebote od ovga moze da se rikne e sada ovo moze da se gleda na 2 nacina. Prvi nacin :( : Kondicija mi je samo 10% nekadasnje top :/ Drugi nacin :) : Imam sanse da se poboljsam 10 puta \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 na svu srecu spavao sam super, ustao relativno rano, idem sad malo da vozim bajs dok nije upeklo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Odlicno sam spavao, cak toliko da se nisam probudio na vreme za posao....hohohoho....al zabole me....vidim da nikome nisam nedostajao, niti je ko primetio da me nema :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 kojim?? :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 idem do fax0ra... jos uvek isparavam alkohol od sinoc z0mg... bice veselo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 jaooooooooo moram na ispit, tj ne moram, al bilo bi truba da ne odem! nekako me ne privlaci da idem na 40+ napolje, na jebeni asfalt! mislim, isao bi ja, da ista znam, da imam i najmanje sansi da prodjem, da je pismeni, ali nista mi na ruku ne ide... jos uvek vazhem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 blah, idemo na lido tek oko 4.. kad idem na adu, budem tamo vec oko pola 1, volim da me "uhvati" sunce :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 blah, idemo na lido tek oko 4.. kad idem na adu, budem tamo vec oko pola 1, volim da me "uhvati" sunce :) ccc ne slusas lekare, ne treba pre cetiri izlaziti po ovom suncu!...btw, ja danas blejim kuci ceo dan i ne gasim klimu...uzdravlje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 (@Stator) fala kurcu da sam ga namestio Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 LOL ??igi i pivo ? zar nisi ti igi u fazonu breezer i tako neka fensi pica ??(nhf, just asking) i karlsberg je pivo, ne zaboravi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 ne izlazi mi se uopste iz one divne vode, i onda izgorim kao tiganj... sto se ljudi gnushaju kupanja u majici? ono, ok vrat ce i dalje da izgori ali i to je bolje nego i vrat i ledja i ramena and trust me, crni se i kroz belu majicu, prolazi UV zrachenje samo tako =o)) zabarikadiran u stanu ko kolega duleH i komuniciram sa ljudima preko ovih modernih djavolskih tehnoloija... gledam ovu 10-day prognozu svaka 2-3 sata ko da ce nesto da se promeni...ispastam ovog leta za ono proslo, mora da je to posredi ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 mogli bismo da odemo sledece nedelje, cim prodje ovaj toplotni udar ali ako ocete da budete sami decice... ja sam za naravno. i sada i sledetje nedelje. vi ste tu promenljiva :] i ne bih ja sam sa ajvanom, previshe je privlachan da odolim. shto nas je vishe to bolje. moram i militja da iscimam. mislim da sam negde video da je napisao da putuje pa pre tog puta :D hihi, sishtjite ga hejteri ;D @medolinka ajde pitaj sestru da ponese loptu za odbojku, ili ti ponesi ako imash. ja tju te vetj uochiti ako dodjete negde oko shpica. samo nemoj da te isprepadam sa "tjao ja sam ramirez sa rura" startom ;[ izgleda da se nasha lopta probushila, a bez odbojke nishta realno :/ @krule jbga, ni ja nisam pristalica da bash moram da idem negde dalje po ovoj vrutjini. ali ako odluchish da nas posetish opet ovih dana, vishe si nego dobrodoshao. :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Jel zna neko koliko kosta aranzman puta sa kartom za F1 u Hungaroringu? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Znachi ne mogu da verujem. Koleginica i ja prsle sa mozgom. K'o dva mala debila jurimo po netu slike vila i veshtica za tetovaze. Strashno. Ova vrucina utiche i na moc rasudjivanja :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 znachi juche i danas samo spavam .. vetj sam akumulirao 20h spavanja. josh 10h i bitju ko nov. spreman za nove akcije i cimanja .o/ @rami ne verujem da tju stitji pre puta (jel je uskoro) al bitje lida i u avgustu nadam se =) @igi pre 2 dine je bilo ~300e. al kapiram da postoji vishe razlichitih karata tako da ima neshto i za vas lovatore od 1000e • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 gde idesh mudice, jel mozemo i margi i ja sa tobom? karta za stajanje je 100 evra. put je oko 150 evra. ali mi ne pada na pamet da idem u madjarsku da stojim, sto znachi da bih trebao da platim sedenje 250 evra....sto celokupnu akciju dovodi na oko 500, 600 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 \o/ polozio ispit!!! koji ce biti upisan u oktobru!!! ali, bolje ikad nego nikad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 - dao godinu tretju. - sad odoh na remo. - naj jaci sam : ). brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 uvek sam se divio likovima koji mogu da gledaju gomilu formula koje se vrte u krug 3 sata :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 (edited) u sustini to isto ja mislim o likovima koji slusaju trens iznad 150 bpm. samo sto na trensu ne bih mogao da sedim, pijem, jedem i ne bi se razmisljao da li ce upasti kornjache u bigz Edited July 18, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 @Igi http://www.argus.co.yu/ture/BudimpestaF1.html @topic Raspadam se od vrucine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Raspadam se od vrucine... Bas zlo, u 12 sam bio na auto komandi, pa sve do tri jurio po gradu da završim pripreme za more, majicu sam bukvalno natopio, sreća te moj znoj miriše!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 na alkohol i guess Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts