Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Idemo na tursku svadbu! ;)

Ovde u kompleksu su turci odlucili da naprave svadbu, sto je jako interesantno jer je isto kao kod nas, samo nema prasetine :) Al' zato zabavno ovim belgijancima i englezima, nikad tako nesto nisu videli. Ali je tons of fun, sve zajedno sa pevaljkom koja pojma nema :))

Ovde su lepe temperature, i bas je prijatno, cak i za pokoju partiju raspalog tenisa, kao priprema za ovo rur challenger okupljanje. lol :)

ufff.. blagi nasis pivom... meeting sa 2 ex, i ugovaranje nekih akcija (vrlo verovatno aseksualnih, al nikad se ne zna zomg) za nedelju i sledeci vikend, i tako...

überraspadanje ovako... cekam sutra da zapalim do grada sa ortacima, da se o5 nacirkamo... sa njima je uvek kul piti [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

konacno sredio sendmail scriptu na jednom delu sajta, sutra cu na ostalima, samo kad radi at last...

enivejz, srecan sam ko mali dec [:D]

i sad tako srecan i samozadovoljan palim na spavanje..

danas je bio visoko produktivan dan na mentalnom planu [^]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

pa kako se vas dvojica

lepo slazete...

milina prosto

pa kad smo nas dvoje kulturni (i elkovetni shto bi sa1nt rekao a shto nema veze sa ovim).

da sam ja lag recimo, a netju da kazhem da nije kulturan, samo da nema dlake kad je hejt u pitanju :D. elem, da sam ja lag, napisao bih ti da se vratish na planinu sa koje si sishla :]

edit:

sretan put jednon jedinom tjilimu. ljubaaaaaav :*

Edited by Ramirez

Harry > Gandalf

ok, iako sam ja jedan od onih sto chita/gleda hp (pa hejtuje naknadno =o) this is just plain wrong...

snape >>> all ;oP

bio napolju, zlo je vrutje mada meni se nekako chini da su utorak i sreda bili najgori dani, iako su ovi posle isti po temperaturi ko sreda ne padaju mi uopste tako teshko...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...