Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

weeee kravica :D

pa da u pola 7, tad me je probudila vrucina, pokusala sam jos da spavam, ali sam shvatila koliko bih se skuvala posle, pa sam krenula :)) a najbolje je, svaki put kad krenem da te budim, ti samo okrenes dupe :P ma verovatno si i spavala dok si me pratila :***

Izgleda da je bilo jako pametno što smo još početkom juna odabrali datum kada ćemo na more, jer sudeći po vestima iz Beograda, temperatura nije baš podnošljiva. Ovde nikad ne prelazi 33-34 stepena ovih par dana, a i kad pređe, u su bazeni i more :))

Bio danas do Pamukala, čoveče, kako je tamo lepo. Hteo sam odavno da odem, i nisam se razočarao, što je najvažnije.

mnogo je fensi ovaj igi...

bio sa ramizom na lidu, da vidim i to čudo. fino je. onda me je na putu kući napao taksista, kanda mu se nije svidelo što vozim bajs po ulici.

bio na treningu, iznojao se za sve pare...

posle do kafane na 2 piva i ness, pa kuci na zabod @ komp

u medjuvremenu me drugarica zvala da setamo sutra neku TA pec njen decko (ortak) i ja, tako da eto meni radosti za sutra..

a ja sam na kurvu lagano poceo da ugovaram cirkanje za sutra uvece ^_^

not a bad day at all...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Jednoga dana kada umrem i odem u pakao, prva stvar koju cu da uradim jeste da trazim od djavola da pojacha grejanje. Toliko sam se privikla na ove vrucine da sam uspela da odspavam 3 sata nocas, a jutros sam i pored odvratne vrtoglavice stigla na posao. Prosto obozavam leto!

Edited by WickedWitchOfTheWest

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ustadoh konachno fino iako sam spavao sa prekidima...imao na kraju jedan od onih istripovanih snova bez smisla...

sad treba skupiti mentalnu snagu da se bude kod opshtine tachno u podne...gad dem dis hiit... =o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...