voodoo_ Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Oće da kaže da kad čita Harija Potera na moru, uspe da uhvati nešto žensko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Danas odgledao film. Taman sam mislio da sam se izvukao jer nijedan drugi nisam gleado, procitao prove cetiri knjige. Danice, molim te da dovli das half-blood prince, bio bih ti vrlo zahvalan, mora se to citati. Momci, mozemo ponovo u bugarsku :) no problem. khm, khm... dvd? Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 evo, evo, stavljam da se skida. u *rac. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 u *rac. ? Ne moras ako ti je problem? Donela sam ti knjigu, kod Dovle je. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 9, 2007 Author Report Share Posted August 9, 2007 pfft clnicky, clnicky...ti ko da si iz gradske uprave, ne mozhesh najbolje, mozhesh loshije, i kad ljudi oce to loshije ni to ne mozhesh na vreeme da obezbedish...stvaaarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Danice, pred auditorijumom se izvinjavam! Takodje izjavljujem da je torrent stigao do 68% Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 odgledao sam ga danas i nista mi nije bilo jasno ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 da li si zaista ocekivao da ti ista bude jasno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 odgledao sam ga danas i nista mi nije bilo jasno ... Sta ti nije bilo jasno?! Ja sam vise nego voljan da ti objasnim... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 brate ....iskreno da ti kazem ....nista mi nije bilo jasno Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 E jbg,bas da prepricavam ceo film,mrzi me ;)... Pa jel si gledao prethodne delove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 naravno da jesam i svi mi se svidjaju sem ovog 5. Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Uuu jbt... Ja sam ovim delom apsolutno odusevljen... ne znam,jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 jes, tesko moze da shvati sve neko ko nije fan knjiga. npr. hari dolazi u Blekovu kucu i grli se sa Siriusom, a u filmovima nije prikazano toliko detaljno koliko u knjigama kako Hariju on znaci, jedva ceka da zajedno zive i tralala. I onda neko ko uzme da gleda 5. film reci ce:"wtf je ovaj sto se grli s Harijem?" moje skromno misljenje, nadam se da ste skapirali :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 pa grli se.... samo u integralnoj verziji..... "HARI POTER I RED PENISA" Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 @medolinka Onaj koji nije fan knjiga, jedino moze da ne pokaci ko je ko u filmu, a ako ne kapira radnju, nek se udari u glavu. Film nista nije "samostalniji" od ostalih delova. Ovo drugo totalno nije tacno. Jbt, bas se vidi kako je srecan kad razgovara sa njim. Tim pre sto vristi:"he was the only one i had, and how he's gone too" ili tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 (edited) Tek cete sada da hate-ujete... lol Edited August 13, 2007 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 iako sa svakim novim filmom sve veci delovi predlozhaka bivaju izbacheni bilo ko, ako je gledao prethodna 4 filma, ne bi trebalo da ima ikakvih problema da skapira ovaj film. moguce je da nisam u pravu, ali lichno mislim da chak i ko nije gledao prva 4 filma ako a) shvati da je u pitanju bajka/charobnjaci i b) spreman da prihvata likove bez poznavanja pozadinske priche mozhe sasvim komotno da odgleda film. nema nista "omg nije mi jasno" zakljuchak: gotti chovek oce da se zeza, posteno, valja se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Tek cete sada da hate-ujete... lol ahahahahahahahahah da, ja sam se slogirala kad sam videla ovo u huperu pre nekoliko meseci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Jujuju, deco, ocigledno ne pratite njegovu karijeru, to je fotka iz predstave koja je inace pobrala sve najbolje kritike u Londonu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 jeste, samo chekam ko ce da okachi onu sliku iz najnovijeg filma sto snima o 1. sv. ratu (gde ima uniformu i one brchitje) i da uz tu sliku napishe "radcliffe u novom poglavlju Blackaddera" ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Jujuju, deco, ocigledno ne pratite njegovu karijeru, to je fotka iz predstave koja je inace pobrala sve najbolje kritike u Londonu. Svejedno, on je go pored belog konja. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Sta Medolinka kaze na ovo omg? P.S. Skinuo sam film, smaraj opakog coveka sa jos opakijom koorolom koji seta plavuse po nbgd da se dogovori samnom oko toga. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 verovatno u "narodu" postoji verovanje da Radcliffe posle pottera nece smeti da glumi bilo sta drugo... 2034. - daniel radcliffe radi novi film "harry potter i shbbkbb" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts