Crno-Sunce Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 (edited) pa koja je slavljenica ?:D gde je torta ?:D i gde su paparaco slike :D slavljenica je na prvoj slici tortu nemam slike jer nisam uzeo paparaco slika nema :( nisam zavrsio ni sa jednom nazalost :( @kruko ne gotivim odela na prugice, nekako su mi neozbiljna :) tj suvise mi lice kao da su pobegla iz nekog mafijaskog flma 30tih Edited October 3, 2007 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 meni naprotiv,samo se takva i svidjaju doduse ipak sam ja neozbiljan dosta,pa mozda zato gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 meni su lepsa odela na pruge :D :D ko sto neko rece krimi odela :D kk krimi kruko :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 meni se svidjaju odela na pruge, ali sa mnogo manjim kontrastom.... ovako, sa ovoliko linija me suvishe podsecaju na stochic Vitni Hjuston It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ovako, sa ovoliko linija me suvishe podsecaju na stochic Vitni Hjuston Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Stigla fotelja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
protabre Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 @AlexG imam istu ownuje fotelja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Stigla fotelja! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ^ :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 po meni Urosevo odelo ide bas uz njega,nekako je bas kao on-neozbiljno :) da je obukao neki "ja sam veliki biznismen" fazon mislim da bi izgledao smesno :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ale, forma ideale ftw? sranje su im fotelje, ja sam se zajebao shto sam tamo uzeo :) stara mi pukla pa sam je zamenio na garanciju i uzeo tu kao shto ti imash sad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Evo za drugare, pozdrav iz Atine (a gde bi se drugo slik'o u Atini nego na Akropolju): I naravno, sta bi se drugo jelo u Atini nego: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 jebi se, sad sam gladan :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 gyros pyta! \o/ a akonto stolica, navodno da su likovi kod kojih je bio wgt (zato sto su kupili enormnu kolichinu za sebe) poztali zvanichni zastupnici firme sto pravi one najimbagigadobre stolice...treba njih pitati za jeftinije modele...i kad kazhem jeftinije mislim na one izmedju 200 i 300 jura posto ta firma pochinje za pravim zezanjem tek iznad 800 =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Nemam pojma koje su stolice, znam samo da na kutiji pise President, a od koga narucuju ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 ne voli te shef ale daje ti neergonomske solaje da izvitoperish kichmu za 5 meseci...tears tears... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Ovo su slike forumasha jelda :)) Sve u svemu, ta Aletova je neka tipa iz Metroa, ali je i dalje ok. A znam na šta misli Kole, no me čudi da su dobili zastupništvo jer su kupili određenu količinu, pošto je većina domaćih firmi većih uzela te imba stolice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 deco, ovo ispred vas je dorski stub. ako hoćete da vidite dorski friz, moraćete do londona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 omg ivan je u fazonu ispravljanja krivih drina, idi reci nesto ljudima u british museumu za "elginove" mermere plx ;o) a lale, jeste al slike inspirishu diskusiju...a to za zastupnistvo mi je rekao jedan od likova tamo tokom wgt-a, onaj krupniji+stariji zaposlen tamo sto je imao kljucheve od okolnih soba Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 po meni Urosevo odelo ide bas uz njega,nekako je bas kao on-neozbiljno :) da je obukao neki "ja sam veliki biznismen" fazon mislim da bi izgledao smesno :) svaki ciga svoga konja hvali It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Ko ti je ovaj kompanjon iza (ti?) [8D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Bolje je pitanje, zašto si go na slici a iza tebe stoji Džanki? :) PS. ololo laki reko ti da si dorski stub! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 I WEAR MY SUNGLASSES AT NIGHT gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 shto m te naochare uvek podsetjaju na one nalozhene japance iz osamdesetih :D I TI ME PODSETJASH NA NALOZHENOG JAPANCA Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts