G!!! Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 menadzeru valjda si ishao da ti to snime??? bez zezanja sa zglobovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 napukao ti je zglob...ili si neverovatno debeo...ako ti nije napukao zglob, sechem nokat znaci jos jedan gubis? ;) menadzeru valjda si ishao da ti to snime??? bez zezanja sa zglobovima nisam, bolje mi je... klasicno uganuce.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Ljuta je :P Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Lazo brate mili, jel bar punoletna? Da ne ispadne da je hejt, lepa ti je baš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 lepa je. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 lepa jeste! a vi shto mrachite mengija, ne mora da znachi da je tu bio shta slomljeno ili napuklo. meni je tako izgledao zglob 2 puta, i oba puta su ligamenti bili u pitanju :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 i ostale slike sa najboljeg roadtripa ikada: a kakv bio to bio roadtrip bez trazenja puta na autokarti It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 lepa jeste! a vi shto mrachite mengija, ne mora da znachi da je tu bio shta slomljeno ili napuklo. meni je tako izgledao zglob 2 puta, i oba puta su ligamenti bili u pitanju :] svejedno treba da ide kod doce, cak i da su ligamenti. ja zato sada jedva mogu da kucam sa teniskom lopticom kada mi je srecan dan, a ne mogu skroz da ispravim desnu nogu, a jos sam i isao kod doktora, ali je bio nadrkan i reko mi je 'napuknuce? idi i stavljaj obloge' sto mi je bilo cudno tada, ali ne dovoljno:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 a vi shto mrachite mengija, ne mora da znachi da je tu bio shta slomljeno ili napuklo. meni je tako izgledao zglob 2 puta, i oba puta su ligamenti bili u pitanju :] Pazi, svakako treba da se to cekira, mada, znam ja po dovli koji povredjuje zglob na nedeljnoj bazi da to kad je tako veliko, ne mora da znaci da je nesto povredio. Pa mozda cisto da cekira ali da ga ne prepadamo ;) @ drale - DRALE, DRALE! ;) @ put - Pa kakva vam je karta trebala od Beograda do Vrsca? I onda do Pozarevca? @ ivan - Sto si ukr'o zwerku majicu? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 trebala nam je karta od kostolca do kovina It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 ta pushka ga nekako skracuje, cenim da drashka vishe usrecuje taj bajonet nego metak:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 slike su genijalne! po nivou bajanstva na slikama: drale > ivan > igi sa mac-om > ostali =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 to je zato shto cile nije napravio svoju chuvenu facu iz profila;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Kad si deda sisice Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Kada vidim Draleta odmah mi skoce entuzijazam, sreca i nesto sto ne umem da objasnim, a nije kita. Pretposlednja fotka je kao iz nekog spota neke moderne rok grupe. /\ bate /\ ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 nesto sto ne umem da objasnim, a nije kita. the man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 (edited) ...u vrscu je sranje al meni je do jaja jer bruka i sramota kolko neam para... Edited September 24, 2007 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Ajde ajde vi u prosveti nikada niste radili za kes realno nego da bi igrali q3 u mrezi za dz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 to je bio prosvetljeni shitbeam za osoblje restorana u koji si nas odveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 ...u vrscu je sranje al meni je do jaja jer bruka i sramota kolko neam para... Zaposli se u HEMOFARM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 ona je na nekoj drozi kad se ovako uspali :O gg ana! :D Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 A koja je ovo forumashica? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 To mora da je neka nova.....i prilicno, ovako, kako bih rekao, slobodna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 A koja je ovo forumashica? :) ih sada, pa ni vendi nije forumashica... osim ako ja nisam upoznat sa svim detaljima :D elem, eto vam ana nikolitj u frenziju. nisam mogao da odolim, pa sam je okachio ovde a vi vidite shta sa slikom. dal u vip deo ili u marin topik ( ) Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 brate, ana nikolic nije imala sise kad sam poslednji put proveravao:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts