Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lepa jeste!

a vi shto mrachite mengija, ne mora da znachi da je tu bio shta slomljeno ili napuklo.

meni je tako izgledao zglob 2 puta, i oba puta su ligamenti bili u pitanju :]

svejedno treba da ide kod doce, cak i da su ligamenti. ja zato sada jedva mogu da kucam sa teniskom lopticom kada mi je srecan dan, a ne mogu skroz da ispravim desnu nogu, a jos sam i isao kod doktora, ali je bio nadrkan i reko mi je 'napuknuce? idi i stavljaj obloge' sto mi je bilo cudno tada, ali ne dovoljno:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

a vi shto mrachite mengija, ne mora da znachi da je tu bio shta slomljeno ili napuklo.

meni je tako izgledao zglob 2 puta, i oba puta su ligamenti bili u pitanju :]

Pazi, svakako treba da se to cekira, mada, znam ja po dovli koji povredjuje zglob na nedeljnoj bazi da to kad je tako veliko, ne mora da znaci da je nesto povredio. Pa mozda cisto da cekira ali da ga ne prepadamo ;)

@ drale - DRALE, DRALE! ;)

@ put - Pa kakva vam je karta trebala od Beograda do Vrsca? I onda do Pozarevca?

@ ivan - Sto si ukr'o zwerku majicu? ;)

A koja je ovo forumashica? :)

ih sada, pa ni vendi nije forumashica... osim ako ja nisam upoznat sa svim detaljima :D

elem, eto vam ana nikolitj u frenziju.

nisam mogao da odolim, pa sam je okachio ovde a vi vidite shta sa slikom. dal u vip deo ili u marin topik ( [:D] )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...