Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

samo rejv \m/

a što se tiče longlijeve slike, ovde se prdi po običaju na svakoga ko nije u potpuno default farmerkama i majici sa wcg-a. evo malo (nadam se) realnih komentara:

- kaiš je kul ako se ne iskombinuje sa još 5 tako over-the-top detalja (što nisi uradio)

- samo nemoj da zadeneš džemper za njega

- mobilni u džep

- frizura neka malo modernija, izvaljuješ da su sada aktuelne neke varijante sa manje preparata koji se presijavaju na suncu

inače imaš potencijala, što bi se reklo :)

e, da, ovaj gajbica je macan, šteta što nisam mogao u šabac. :)

Model dzempera je kraci, a farki spusteniji, tako da to je default, sto naravno se ne radi sa normalnim dzemperom...

Kako mobilni u dzep, kao ne zulja te kad sednes i kad zvoni treba da ustajem i da ga vadim iz dzepa...

Pa podrazumeva se, vosak za kosu koristim, ne vidi se na slici...

:*

ovaj, dachia 1.6 benzin moze da ide preko 180 :P

nemoguce da sam bio toliko pijan

e da, lose se odrazih, tezina utiche na max brzinu i smislu da nigde necesh naci dovoljno veliku pravinu da razvijesh max brzinu sa dachiom u kojoj sedi pet osoba ;):)

fallout_table.gif

Ovo mi se nekako naslo na hard disku, a mislim da nisam kacio, iako sam pripremio, jos onomad ... Pa evo :)

Leipzig

leip1.jpg

Moja umetnicka verzija zgrade koja se na slici kasnije vidi normalno ;)

leip2.jpg

Evo je:

leip3.jpg

Pozoristance / opera:

leip4.jpg

Semafor za bicikle ;)

leip5.jpg

Ogroman zmaj na zamku u bezgranicnoj zoni Ceske i Austrije (u pitanju je naravno kazino):

leip6.jpg

I odgovarajuci vitez koji seche glave svima koji krenu u suprotnom smeru gde se ne sme!

leip7.jpg

I jos veca "zemaljska kugla" koja je zaista ogromna ... levo od nje je i neki recimo Boing koji je preradjen u restoran:

leip8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...