Johnn1e Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Super je bucket list :) Anyway, tek sam sad pogledo meet Joe black, A. Hopkins i Brat Pit = default win iako mi je radnja malo ne svidza... dobar film Pogledo i Danny the dog, cudna ideja filma, dobre scene borbe mada premalo krvi za moj ukus :))0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Danny the Dog ima verovatno najbolje scene borbi do sada uradjene u A produkciji. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 The forbidden kingdome http://www.imdb.com/title/tt0865556/ Bleh ocekivao sam vise od jackie chana i jet lia u istom filmu :( Nikako mi se ne svidja, mirise mi na one lose tabacine iz 90-ih a i ima neke budjave fore pri kraju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Mozda ce ti biti lakse ako ti kazem da je to film cija je ciljna publika deca (nesto ovde nije u redu oko gramatike). ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 treba su umesto je odgledao sam untraceable, i onako, nije loš trilerčić za ubiti 2h. kompjuteri i dalje prave computer sounds, ima dosta product placement-a, ali sama premisa nije toliko retardirana. očigledno su imali dobrog IT konsultanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Mozda ce ti biti lakse ako ti kazem da je to film cija je ciljna publika deca (nesto ovde nije u redu oko gramatike). Pih to nisam znao :))0 Ne svidja mi se u svakom slucaju!1 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 The forbidden kingdome http://www.imdb.com/title/tt0865556/ Bleh ocekivao sam vise od jackie chana i jet lia u istom filmu :( Nikako mi se ne svidja, mirise mi na one lose tabacine iz 90-ih a i ima neke budjave fore pri kraju... ne postoji losa tabacina iz devedesetih:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 The Day After gledah ga ponovo posle 20 i kusur godina (ko se seca, bio davno prikazan na RTBu)... jes' star i losiji efekti al sabija u odnosu na ono smece od The Day After Tommorow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Gledo Street kings, nije los, pocinje da bude zanimljiv tek od polovine. Kianu rivs mi nikako ne deluje kao "tough guy" ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 izasao dobar snimak ili si gledao onaj dvdscr? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 STRANGE WILDRENESS :D :D :D jao kako sam se iskrivio jaooooooooo :D VRH E necu ni da linkujem imdb, dobio je 5.3 tamo, ono stvarno nisu normalni, dao bih mu jedno 8.5 :D Vrhunska komedija uvrnutog tipa +1 od mene Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 izasao dobar snimak ili si gledao onaj dvdscr? Jok i dalje je screen, mada je meni bio prilicno gledljiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Dog Day Afternoon http://www.imdb.com/title/tt0072890/ kolko sve to smesno izgleda. verujem da je bio hit tada i sve, ali.. c'mon :)) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 gledao sam sa caletom, koji je ustao na pola filma i kaze "aj reci ces mi posle kako se zavrsilo" ne kazem da mi se nije dopao. vec jednostavno.. jako mi je smesan bio :) usporen, gluma ftw, kamera.. al dobro, to sam samo ja.. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Street Kings (2008) svideo mi se do jaja, mada da je neki bolji bio umesto rivsa kapiram da bi bio jos bolji film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) War inc. http://www.imdb.com/title/tt0884224/ Krajnje zanimljiv film jer sam mislio da ce da bude govno ali ispao je dobar. Onako umerena jedna parodija na razne stvari a i vredi pogledati jer sergej ima par priceless scena :)))0 Edited May 11, 2008 by Johnn1e Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Doomsday Koje dzinovsko govno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Babel bash je tezak film za gledanje, al mnogo mi se svideo. Edited May 11, 2008 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2008 Author Report Share Posted May 11, 2008 johnie koliko dobra je ta kopija war inca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 dvdscr 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2008 Author Report Share Posted May 11, 2008 cool, pojuritju onda to, interesuje me da vidim za kakav je film cusack ponovo sakupio skoro sve glumce iz gros point blanka =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Pa ne znam kakvi su ti standardi :))0 Pise da je dvdscr mada meni ovo deluje poprilicno dobro, 2 diska = 1.5gb. Evo ti neki shotovi koje sam uradio pa vidi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Good Shepeherd nevidjena glumacka ekipa, zanimljivo, na momente malo vestacki iskreiran zaplet, ali fino malo me smorila ta cia/fbi pricha ali je ovde bilo skroz kul 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Pa ne znam kakvi su ti standardi :))0 Pise da je dvdscr mada meni ovo deluje poprilicno dobro, 2 diska = 1.5gb. Evo ti neki shotovi koje sam uradio pa vidi ;) I ja sam skinuo ovu verziju ali na jednom disku, i sasvim je fine kvalitet. Alas, ne mogu nigde da nađem prevod za njega, jer može neki linak ili upload istog? "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ni ja ne nadjoh prevod 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts