Jump to content

Pricajte sta ste gledali u poslednje vreme.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sandra nije losha u tim komedijicama u kojima se nasla (da ne kazhem potisnula meg ryan koju je sa sve njenim limitiranim glumackim sposobnostima pregazio tochak vremena) ali ovo ne zna bog otac sta je (od filma) + toliko lepshih i boljih glumica u boljim filmovima tamo napolju ni meni nije jasno sto se ljudi vezuju za sandru...mislim zeza se margi ok je to, ja nju ne mrzim ich nego samo ne uspevam da vidim chemu lozhenje na istu...

Glumice tipa Meg Rajan i Sandra Bulok su postale toliko poznate zbog toga sto su zapravo prosecnog izgleda sto je periodicno hit u Holivudu da bi publika mogla lakse da se identifikuje i onda ih stave u ljubavne komedije i uspeh je zagarantovan.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

sandra bulock, meg rajan i donekle dzulija roberts su sve pripadnice "girl next door" grupe glumica, kao sto je to rekao bole. samo sto je meg rajan i bila slatka kao klinka, dok se za sandru moze reci samo da je simpatichna.

dok je dzulija imala velika usta i kovrdzavu kosu

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

gledao school for scoundrels i oceans 13(nemojte se smejati tek sam sad nasao dvdrip)

She's soft and warm and almost weightless.

Her perfume is a sweet promise that brings tears to my eyes.

I tell her that everything will be all right. That i'll save her from whatever she's scared of and take her far, far away.

I tell her i love her

Odgledao Die Hard 4... Davno nisam gledao gluplji film... A to mi je cudno, posto bash volim tako te 'glupave' akcione hit em up filmove, ali ovo je stvarno dno...

Odgledao Seven, jako mi se svideo film...

Dve cadjave dvocevke & Snatch combo, takodje samo reci hvale...

Transporter 1&2 takodje combo :), super akcija za ne razmisljati, ali opet sve je lepo uklopljeno + sto je glavni glumac mega baja.

gledao tmnt 2007, lepo je to odradjeno, ako nihsta treba pogledati zbog dobrih starih vremena;)

veceras cu da gledam free jimmy, neki kao crtani o slonu narkomanu, ako neko zna neki razlog da me zaustavi, neka kaze odmah:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

izashao je axxov rip , na demonoidu(a i an svim ostalim torentima), ako ti sluchajno treba key za uchlanjenje javni.

free_jimmy_poster.jpg

inache jednom od likova glas je pozajmio i the man Woody Harrelson:)

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Odgledao Die Hard 4... Davno nisam gledao gluplji film... A to mi je cudno, posto bash volim tako te 'glupave' akcione hit em up filmove, ali ovo je stvarno dno...

Transporter 1&2 takodje combo :), super akcija za ne razmisljati, ali opet sve je lepo uklopljeno + sto je glavni glumac mega baja.

Hmm, what's wrong with this picture?

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Kole, Margi, kada odgledate Free Jimmy, bacite obavezno utisak ovde; nabavio sam film pre nekoliko nedelja i sve se dvoumim da li da ga gledam kada budem imao vremena.

A TMNT je stvarno odličan, možda i prvi film koji mi se baš dopao, i nije razočarao u odnosu na crtanu seriju iz detinjstva...

Sad videh Longlijev post.

Kako si uspeo da svariš Transporter 2 (scena s kukom i bombom ftw?) a nisi DH4? Ja sam smatrao da je DH4 mnogo manje proseravanje...

Hmm, what's wrong with this picture?

Nista...

Kako si uspeo da svariš Transporter 2 (scena s kukom i bombom ftw?) a nisi DH4? Ja sam smatrao da je DH4 mnogo manje proseravanje...

Dobro, jeste...Ta scena je stvarno katastrofa, i kad sam je video nasmejao sam se, ali mi ne kvari toliko utisak o filmu... Takodje mi se svidjaju scene tuce i to kako koristi objekte oko sebe, tipa ono crevo u drugom delu ili na onoj autobuskoj stanici u prvom, ne kazem da je realno i ne proseravanje, ali je zanimljivo i radi posao zabave...

Kod DH4 mi se ne svidja brus od hiljadu godina, onda ti stereotipni hakeri sto kucaju na crnom ekranu i idu zelena slova, u principu, svaki film sa hakerima mi ide na kurac... Josh kad sam video onog debelog Kevina Smith-a u onom njegovom podrumu sa kao 5 monitora i sedi u onoj fotelji i kuca i (josh zivi sa babom/kevom ne mogu da se setim) MA DAJ...

Da zaobidjem unistavanje helikoptera i ono saginjanje izmedju dva automobila kada jedan auto kao pada na njih... Brus ubije ribu onom glavnom negativcu i josh ga nesto napusi tipa da ju je video na dnu lifta poslednji put, i sad lik uhvati njegovu cerku i ne ubije je, nego ceka do poslednjeg trenutka...WTF? Njegov cilj je da onesposobi ameriku ili sta vec, znaci koji ce mu ona kurac? Ne trazi pare za nju pa da mora da je cuva, jos mu je ovaj garisa roknuo ljubavnicu a on nista... Ok, shvatam ja da nije ovo poenta filma, ali mogli su nekako da naprave da nije tako ocigledno, ne znam...

I otprilike sam ceo film proveo govoreci "A daaa", jednostavno, nije mi drzao paznju...

E sad druga je prica sto recimo od Transportera nisam nista ocekivao, nisam ga gledao u bioskopima i odgledao sam ga u stanju opsteg smora na preporuku druga pa me je odusevio donekle novi pristup...Dok sam od DH vice ocekivao jer sam voleo 1,2,3 i onda otisao i odgledao sranje...

edit: Sad sam se setio scene kad je pucao kroz ranu, mislim...

Edited by Longleyy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...