Orange Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Jbg, scenografija :) Kole, drago mi je da nemam isti ukus za filmove sa nekim ko se lozi na Ocean's 11-12-13 filmove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Sta fali Oushnu i njegovim drugarima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Pridružujem se Igiju u pohvalama Fracture......Entoni je i dalje na nivou! Moram priznati da me jedna stvar iritirala u filmu, ne mnogo, ali nisam video potrebu ipak da Entoni prica onim chudnim akcentom. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Sta fali Oushnu i njegovim drugarima? Sada me stvarno mrzi da tražim, ali raspravljalo se o tome u, mislim, topiku posvećenom filmskim vestima. Ako te ne mrzi, potraži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 To je ovaj treci? Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Je li mnogo bolji od drugog dela? Pošto je drugi bio smešan, a ne bih gledao prvi ako su tu negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Prvi je mnogo bolji. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Hvala drugari, onda ide na download listu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Drugi i treci su smesni jako, vu je mentol, prvi je tata :) Odgled'o DH:4, pa sad nesto razmisljam, da li ja imam takvo pozitivno misljenje o prethodnim delovima zato sto sam tada bio mali, pa mi je to bilo ultra mega sjajno, sto je naravno najlogichnije, ili je mozda neshto drugo u pitanju, sto tesko da je istina. Istina koju ipak necu da proveravam, neka mi ostane cela serija u lepom secanju :) Sto se tice samog filma, film i nije losh, no nikakav poseban utisak nisam stekao, jednom sam i zamalo zasp'o, moguce je i da sam malo ostrascen, pa necu mnogo da pricham, da mi kasnije mozda ne bi bilo zao :( Suma sumarum, zasad mi je redosled: DH1 > DH3 > DH2 >DH4, opet ponavljam, sto se mene tiche, film nije los, ali moj apetit je ochigledno bio nerealan :( Za mene je last boy scout ipak najbolji DH ikada :) The seventh seal, vr'. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Drugi i treci su smesni jako, vu je mentol, prvi je tata :) Odgled'o DH:4, pa sad nesto razmisljam, da li ja imam takvo pozitivno misljenje o prethodnim delovima zato sto sam tada bio mali, pa mi je to bilo ultra mega sjajno, sto je naravno najlogichnije, ili je mozda neshto drugo u pitanju, sto tesko da je istina. Istina koju ipak necu da proveravam, neka mi ostane cela serija u lepom secanju :) Sto se tice samog filma, film i nije losh, no nikakav poseban utisak nisam stekao, jednom sam i zamalo zasp'o, moguce je i da sam malo ostrascen, pa necu mnogo da pricham, da mi kasnije mozda ne bi bilo zao :( Suma sumarum, zasad mi je redosled: DH1 > DH3 > DH2 >DH4, opet ponavljam, sto se mene tiche, film nije los, ali moj apetit je ochigledno bio nerealan :( Za mene je last boy scout ipak najbolji DH ikada :) The seventh seal, vr'. Sjajno, sjajno. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Gledao MI sinoc, poceo tek onako i onda bilo u fazonu "daj samo jos 5 minuta" i tako do kraja. Eh taj holivud. Gledao danas i Hari Smortera, svidja mi se, zelim da mi Alan Rikman bude ujak iz Amerike. Posmatrao sam film iz ugla onoga ko je na letovanju 2005. procitao cetvrtu knjigu za tri dana, letovanja. Jos sam i jedini navatao nesto, jest da je bila jahac apokalipse, ali jedini. Nikada necu prezaliti prelepu iz Akva parka. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2007 Author Report Share Posted August 7, 2007 ahahaha kako ovaj clnicky ne propusta priliku da smesti drugarima kao i da pokopa sebe.. plus lepo grundira teren, upoznaje se sa materijom, lepo, lepo... ja juche odgledao Snow Cake, prelep mali filmitj o sjebanom choveku koji ima sjebanu nedelju u svom zhivotu i pored svega izlazi iz bedaka...lep film. Gosn A. Rickman u glavnoj ulozi, standardno dobar. S. Weaver kao autistichna zhena, zastrashujuce autentichna. C-A. Moss kao kulisa...mozhe film i bez nje i sa njom uvek lepo kad chovek nadje ovakve kanadske indie filmove na netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 odgledah Life or something like it fina dramica skroz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 ahahaha kako ovaj clnicky ne propusta priliku da smesti drugarima kao i da pokopa sebe.. plus lepo grundira teren, upoznaje se sa materijom, lepo, lepo... Neko mi nekad reche da je autodestruktivni, onaj kada spalis i sebe proziv najbolji... Koristim to sto sam naucio. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Loshe si nauchio.... Ali jahacica apokalipse.....majko moja..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Jos sam i jedini navatao nesto, jest da je bila jahac apokalipse, ali jedini. Nikada necu prezaliti prelepu iz Akva parka. Rece mi Ale za ovaj post, morao sam da ga vidim. Nidza car. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Pa sta sam rekao sto nije bila istina? :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 trujem se sa dr. House-om mnogo je kul serija :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Da znas da jeste.....stigoh do devete epizode u prvom serijalu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Gledao sam sinoc odjednom "Pisma sa Ivo Dzhime" i "Zastave nashish ocheva"... Zaista sam pod utiskom, zbog par jakih scena zbog kojih nisam mogao da spavam. Klint Istvud tata! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Gledam sad "Zamenu" (The Substitute, 1996) na Foxu, nije loš uopšte. Tražim na netu za dl al nema nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 napokon sam odgledao simpsonove .... jet set je film don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Gledam sad "Zamenu" (The Substitute, 1996) na Foxu, nije loš uopšte. Tražim na netu za dl al nema nigde. Pa na Demonoidu sigurno nema Ukucaj u emule The substitute i iznenadices se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 perfect stranger sednemo sad hajli i ja uzmemo 20 najcheshcih klishea iz filmova i tup imamo film, jes sad nemamo toliko para da platimo hali beri da pokaze sise, ali unajmili smo brusa(koji en znam shta koji moj trazi ovde) :) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts