f4ts0 Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 (edited) Okej skupljamo se u nedelju, na bronzebeardu i igramo alijansu (ocu da budem dranijelica samanica) :) Moj karakter ce se zvati, naravno trulavisnja. U 16 sati I krecemo :) Eto dogovor je pao. Ko oce da dodje dobrodosao je. Imate 3 stepenice hca ... 6 dana raid 8 sati raid duration i to je prva , sledeca je 7 dana raid 20 sati igranje i treca je = guilde tipa nihilum kojima raidovi traju non stop gde se smenjuju ko ide na spawanje ko se kada budi itd raidovi krecu u 3 popodne 6 ujutro ili 00 uvece;) Ja kapiram da fatso hoce ovaj nihilum type :) Ne ne zelim. Cak ne zelim ni da mi 16godisnjak nalozi da makar 2 puta nedeljno MORAM da budem negde. To sam ukapirao u zadnja 3 dana. Edited July 3, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) Okej skupljamo se u nedelju, na bronzebeardu i igramo alijansu (ocu da budem dranijelica samanica) :) Moj karakter ce se zvati, naravno trulavisnja. U 16 sati I krecemo :) Eto dogovor je pao. Ko oce da dodje dobrodosao je. jupiiiii, novi syndrome! posto znam da ce faliti druida, ja cu napraviti jednog takvog najtelfa i nazvacu ga doggiestyle (jebacu hordine suknjase otpozadi ) edit: majke im ga shashave, neko mi vec drpio ime. nista zato, zove se celebrity Edited July 3, 2007 by Phobia Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ja sam za, iovako hotju da odmorim mozak od Druida, ali zashto EF EF ES na Bronzeb.-u? Ne zelim, netju, ne mogu, etc.. da igram na Normal serveru. Gief PvP server, ali stvarno.. bilo koji, moze chak i neki GER. ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 ahahahaha vetj nekom ne prija koji server je u pitanju =o)) + igor ima odlichan pik na to koji serveri valjaju, samo ga slusahjte deco i greshke nema =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 Ja sam za, iovako hotju da odmorim mozak od Druida, ali zashto EF EF ES na Bronzeb.-u? Ne zelim, netju, ne mogu, etc.. da igram na Normal serveru. Gief PvP server, ali stvarno.. bilo koji, moze chak i neki GER. ;P Pa ne moras tjiro, niko te ne bije po usima, a i ovo je server za ex-junfere Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 aj na burnig blade Oo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 od srca vam preporucujem da na burning blade ne pomislite nikada Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 Neverovatno jebote. :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Znam da me niko ne tera, znam da ne moram.. ali bih voleo da se pridruzim ekipici, ako odluchite bilo koji PvP server - samo da je PvP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 od srca vam preporucujem da na burning blade ne pomislite nikada Posteno :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 odavno ovakav topic nije dobio 4 strane mora da su ljudi ozbiljni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manika Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) Ma daj bre na neki PVP server stvarno....Normal je krs :P ocemo da gankujemo bre.... Edited July 4, 2007 by lakica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Ja sam sad nekih mesec i po dana slobodan, i ne znam sta da radim tako da cu da se pridruzim najverovatnije :) Mada, juce mi riknula graf. karta tako da moram nesto u medjuvremenu da nabacim, tako da necu se odmah pojaviti. Mada te opustene varijante su najgore - tako sam i wow krenuo posle anarchy online da igram - "opusteno" bez neke frke :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 objasnih vetj sta ce da se desi od te opustene varijante inache da se ne zaboravi - kad izadju pande idemo na SHPANSKI NORMAL RP server, and no, it's not negotiable! =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) U svakom slucaju sam hteo da probam human warriora ... nikad nisam igrao alijansu ozbiljno, iz prostog razloga jer nisam imao sa kime, tako da sad vidim mogucnost - i pravo da vam kazem, jedva cekam :) + sto ce sve to da bude opustena varijanta :) EDIT: gilda <Killy je Hardcore> ftw :)) Edited July 4, 2007 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ccc ne znate koja rech MORA da bude u bilo chemu sto odaje postovanje nekoj osobi - <Killyjev Hardcore Memorijal> =o)) memorijal ftw =o))) also @human warriori - ne znam zasto ali uvek mi je estetski blizhe bilo igranje human warrova sa sekirama a orkova sa machevima...dunno why =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 +1 za PvP server. Bloodfeather predlazem. Solidno popunjen, sa relativno jednakim odnosom snaga. @Collololdor (kapiram da je ono sa prichajte topiksa splitovano odavde) Nije toliko trip u world PvP-u, a ni u tome da na normal servere idu zene i homoseksualci, vec da je nekako trulo kad si manje-vishe bezbedan non-stop. Ne uklapa se u lore i gubi se draz koju pruza tenzija shunjanja po contested teritoriji. Znachi, meni lichno bi bilo trulo da npr. idemo u Wailing Caverns i onda kao mashemo i djuskamo i kupamo se u oazici sa hordashima pored meeting stone-a. Samo zbog toga sam vishe za PvP server, ali kako god, ne miniram, ici cu i na normal, nema problema. Koliko koshta chuku vremena u igraonici ovih dana? Nemam svoj kompjuter i najveci problem ce mi biti da se uklopim u dogovoreno vreme, al' zato kad sam tu - tu sam i na duze od 2-3 sata ako treba. :salute: Guild name --> <BUTSECKS FTW>!" I'm super serial. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 +1 za PvP server. Bloodfeather predlazem. Solidno popunjen, sa relativno jednakim odnosom snaga. @Collololdor (kapiram da je ono sa prichajte topiksa splitovano odavde) Nije toliko trip u world PvP-u, a ni u tome da na normal servere idu zene i homoseksualci, vec da je nekako trulo kad si manje-vishe bezbedan non-stop. Ne uklapa se u lore i gubi se draz koju pruza tenzija shunjanja po contested teritoriji. Znachi, meni lichno bi bilo trulo da npr. idemo u Wailing Caverns i onda kao mashemo i djuskamo i kupamo se u oazici sa hordashima pored meeting stone-a. Samo zbog toga sam vishe za PvP server, ali kako god, ne miniram, ici cu i na normal, nema problema. Koliko koshta chuku vremena u igraonici ovih dana? Nemam svoj kompjuter i najveci problem ce mi biti da se uklopim u dogovoreno vreme, al' zato kad sam tu - tu sam i na duze od 2-3 sata ako treba. :salute: Guild name --> <BUTSECKS FTW>!" I'm super serial. prevod: nema twinkova btw:podrzavam ideju ali ne verujem da cu da ucestvujem Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) ''also @human warriori - ne znam zasto ali uvek mi je estetski blizhe bilo igranje human warrova sa sekirama a orkova sa machevima...dunno why =o)'' Zbog ashkandija u introu, jadan ork nije ga promenio ni u tbcu. Sto se topica tice, vec igram aktivno 2 lika tko da nemam ni 1h slobdan jbg! GL HF Edited July 4, 2007 by Dulac Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ccc ne znate koja rech MORA da bude u bilo chemu sto odaje postovanje nekoj osobi - <Killyjev Hardcore Memorijal> =o)) memorijal ftw =o))) also @human warriori - ne znam zasto ali uvek mi je estetski blizhe bilo igranje human warrova sa sekirama a orkova sa machevima...dunno why =o) Mace spec, omg! :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 EDIT: gilda <Killy je Hardcore> ftw :)) napravio sam guild samo da bi napravio crni avatar sa palvom sekirom na sebi kk ^_^ HARDCORE GRIND se zove KEK Ja bi napravio gnoma ako je alijansa u pitanju :) moze i rppve server i onako se igra for fun zar ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 nemojte alijansu tamo igraju samo deca !!!!1111 Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Zbog ashkandija u introu, jadan ork nije ga promenio ni u tbcu. naaah, zbog blademastera koji mi je paradigma onog sto orc warr treba da bude...i zbog Gemmellovog Drussa sekirasha koji mi je uzor idealnog human warra...warrior je ionako mazo-klasa i treba ga igrati kako sam zamisljash da ti se igra a ne po nekim gajdovima ;o))) scione - "zhene dijeca i starci" =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 valjda žene, deca, starci i igor :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 prevod: nema twinkova Naravno da ima. :) Pogotovo na strani alijanse. Dobio sam tu +50 na hp, +5 na bracers i +3 na two hander sve ukupno za manje od 1g... uzas. Nisam ni trazio, bruka puno enchanter-a, svi urlaju po Stormwind-u. O /1 pozivima na regrutaciju u twink guild-ove da ne pricham... Anyway, post-ujem od ortaka, od juche ujutru nemam telefon. Mamlazi iz poshte/telekoma su kopali neshto ispred zgrade i razjebali telefon za preko 30 porodica, ukljuchujuci i moju. Kakav bezobrazan odnos imaju (ceo dan danas tu rupu niko ni pogledao nije, a na informacijama dobijamo prichu da "se radi"), nisam siguran da cu moci da se pojavim u subotu... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts