bolkonski Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Vidi ovog Gruju kako kuka kao mala sisica. Da li si trazio majicu? Jesi. Da li sam ti odvojio majicu? Jesam. Sto je nisi pokupio niti ostavio svoju adresu? Ne znam. I sta cemo sad? Maja te ceka, cisto da znas. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 lol jebote iskeshirace te neko umesto mene pa cu ja tog nekog ko bude isao u jazbinu sa mnom;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 lol jebote iskeshirace te neko umesto mene pa cu ja tog nekog ko bude isao u jazbinu sa mnom;) ...hmmm? PENAL? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 ko prizeljkuje taj i dobije;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 meni reche organizator da ja pushtam dok ima ljudi (poshto je kraj) dakle, ponesite hranu i vodu i shampon za kosu ^_^ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 a chetkicu za zube? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 netjesh valjda zagnojenim kutnjakom resu da nam kinjish ? i kupatje gatje da mozhemo da pishkimo na mestu da ne bi sluchajno ispraznili stejdz jel smo otishli do wc. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Ti decko imas ozbiljnih psiholoskih poremecaja, el si svestan toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 I onda za stage padne mara padobranom i pojede laga Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Ti decko imas ozbiljnih psiholoskih poremecaja, el si svestan toga brate ti si taj koji ima problema, ja sam totalno okej. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 e pa Kruko, today is the day..... give us all you got !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 jeeeej !!! :) :*** Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 :* Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 Evo prvi stizhem u BG sa EXIT-a pa bacam do sada prikupljene utiske: EXIT je iz godine u godinu sve bolje organizovan i tu nema zbora. Shtandovi, osoblje, informacije, pamfleti, civilizovaniji ljudi..... Ono sto ce zauvek ostati mana jeste ogavna prashina na tvrdjavi koja uvek pokvari lep utisak celovecernjeg divljanja... Ali sta je tu je, nuzhno zlo. Jos jedna zamerka ide na ozvucenje bina.... cini mi se nekako da svake godine i tu malo skrtare... I da, oni tokeni su svakako umanjili znacajno prodaju cuge, ali ko ih ebe kad potkradaju jedni druge unutar EXIT-a a i sami shankeri su zlo najvece, kako u BG kaficima tako i na EXIT-u... Sto se RUR DJ`s tiche...... Kruko AKA Master of Pelinkovac nastupio je u petak sa svojim live actom na Cockta DJ Superstar stageu. Licno ocekivao sam malo brzhi ritam... ali i pored toga bilo je mega jer je onaj lik pre njega smorio i svoju mrtvu babu... Posle svog vajba Kruko se naravno razneo preostalim Pelinom i prepustio se festivalskoj atmosferi u potpunosti ne brinuci da li ce i kako stici do gajbe Evo i par fotki: PS: Krule, vreme je za jachi lap! Dan kasnije tj u subotu tj juche dosao je red na moju malenkost i Milosha da na istom stageu ljudima izvrtimo ono sto smo mislili da treba da chuju... I to smo i uradili Ja sam apsolutno bio svestan da ce moj dzekin fat flawa house iskochiti iz koncepta celovecernjeg zvuka jer pre i posle mene sve je bilo u fazonu electro, proggressive, tech.... Ali bozhe moj, mislim da je ljudima tih sat vremena prijalo cisto kao "osvezhenje" dok neko (citaj Milosh) opet ne pocne da pegla. Nadam se da sam zvuchao OK... I PUNO HVALA svim drugarima i poznanicima koji su tu doshli da me podrzhe i djuskaju u masi !!! I posle mene Milosh...... sjajno, brzo energichno... BAS KAKO VOLE MLADI !!! Vecheras nisam tu da podrzhim Laga, pa ko bude bio tamo neka opravi fotke i navija za njega, koliko sam primetio na gajbi kod njega (fala za smeshtaj macane) sprema vam opasno pranje verujem da ce za dan dva biti jos mnogo slika sa miloshevog aparata ovde a i da svako kazhe svoje utiske... U svakom sluchaju ja sam s lepo proveo a i moje kontanje EXIT-a se definitivno menja iz godine u godinu tako da sam sa ministrom Draletom na VIP terasi reshio da ustanovimo neke nove standarde vezane za posecivanje te manifestacije, pochevshi od EXIT 010 --> 2010-te godine pa na dalje... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 A koji vam je fazon kad ovo podignete prstic u nebo i ko pucate ? : ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Stvaraju vajb!1 A u ovom slucaju pokazuju nekim kuchkama "posle cemo da vas karamo!1" Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 sledece godine, bozhe zdravlja vrtim iskljuchivo na VIP terasi... gomila lovatora koji lochu viski... de cu bolju publiku za onaj dzekin house Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) A koji vam je fazon kad ovo podignete prstic u nebo i ko pucate ? : ( ;)) Edited July 16, 2007 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 raspadam se jedino sto nisam odgledao laga, a iz tajnih izvora sam unapred cuo za jedan segment njegovog nastupa(kocka do kocke...) koji nema sanse da mi se ne bi svideo :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 E debeli uvek okachi najbolje svoje i najjadnije moje slike, redovno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 kmee kme i jos jedan kmeeee..... ajde Miloshe izabro sam najbolje tvoje fotke, nemoj da kakish, uostalom kapiram da spremash 10 mega nadrkanih Photoshop powered fotki svojih da metesh na forum :* PS: mislim da smo odradili mega u subotu !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 jbga zbog ishchashenog rasporeda obaveza za vreme exita samo sam protrchao kroz tvrdjavu koji je ovo uopste stejdz gde su pustali nashi puleni :) gde je bio lociran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 jbga zbog ishchashenog rasporeda obaveza za vreme exita samo sam protrchao kroz tvrdjavu koji je ovo uopste stejdz gde su pustali nashi puleni :) gde je bio lociran kod raskrsnice posle maina za dance arenu...stage je bio skroz levo...mislim :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 kad se krene iza mejna. Arena,HNS i Urban bug su desno,a ovaj gde su rurovci radili je levo kod onih stepenica. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts