iguana Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 setio sam se - mozesh da zaradish eventualno ako si talentovan dizajner ili programer pa da radish preko neta... ali i ti slucajevi su retki, jer u tim godinama kada nemash nikakav cv radish za shaku pirincha i tapsanje po ramenu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Da se vratimo na topic. Nashao sam neku kombinaciju da dobijem samo bugarsku vizu za 30E (sa sve osiguranjem, troshkovima viziranja i tako to...), tako da mogu da idem tamo bez agencije. Pa ako josh nekom treba, mogu da sredim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 evo odgovorio ti je G igz umesto mene, pa da ja ne troshim tastaturu. Sad ocekujemo da ti opet napishesh "Svi ste vi glupi, ja sam zaradjivao, i sad vozim cls-a od svog rada i truda" jel to neki kompleks viri iz tvog posta? realno, nisam skapirao da se ovde dopisujem sa nekim ko ima 16. godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) Treba o/! ovo za Zelenog :) pretece me G! koji prica napamet.Evo ja radim od 19-te, svaki posao sam do sada nalazio jedino preko veze, trenutno radim za 300e i na more idem ali preko kredita.Sam da ga platim nema shanse jer placam gajbu,klopu,rezije ... da su me odbili za kredit duvao bi za more jer nije bilo shanse da sacuvam recimo po 50e mesecno zadnjih 6 meseci.Osim ako ne mislis na rad na gradjevini ili tako neke "unosne" poslove. Edited July 4, 2007 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 @Green: pa ti si Makedonac, a to je isti kurac ko Bugari, same shit Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Odes u Omladinsku zadrugu i cekas posao,ja sam tako skupljao za more par godina,bez ucesca mame i tate :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 preko omladinske tesko da mogu neke pristojne pare da se zarade, jedino ukoliko imas neku vezu i nameste ti neki posao za preko 15k mesecno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 pre neki dan mog burazera (16 god.) zove drugar iz osnovne da kao idu negde pored zemun polja kod nekog njegovog rođaka da slažu i prenose kukuruz u džakovima, ili tako nešto; plata ne znam koliko dnevno, "ajde biće zezanje, radi se samo od sedam do podne, plaćaju svaki dan posle posla". i naravno odgovorim burazera od svega toga jer sam odma znao šta će da ispadne, a desetogodišnje iskustvo me je naučilo da rad na njivi ne može biti lak i zezanje pa sve da sa tobom kopa džena džejmson, plus pritom poljoprivredne gazde imaju zmije u džepovima i normalno je da npr. svinja jede redovno i obilno, a radnici ne. zove burazer tog drugara prvi dan prepodne da ga pita kako ide, a ovaj tamo pizdi, upregli ga ko matorog, sunce piči (u julu, zamisli!), a pored toga par dana kasnije saznaje da ovi još uvek dinara nisu dali i da će, kako stvar ide, verovatno da prodaju do kraja na rodbinske fazone. poenta priče, kad si maloletan niko te ne jebe 2%, i treba da budeš zadovoljan ako ti stariji ne uzmu to malo para što imaš, jer aktivno i uspešno zarađivanje spada u sf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 true, true. prošlog leta sam zaradio nekih 200€ za 2 meseca u selu, ali je to bila teška fizikalija. i naravno, po povratku u bg potrošio sam sve za 2 nedelje... i rekao nikad više... Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 jel to neki kompleks viri iz tvog posta? realno, nisam skapirao da se ovde dopisujem sa nekim ko ima 16. godina reche G!!! koji ima kompleks od BG-a, kao i svaki lik iz unutrashnjosti.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 setio sam se - mozesh da zaradish eventualno ako si talentovan dizajner ili programer pa da radish preko neta... ali i ti slucajevi su retki, jer u tim godinama kada nemash nikakav cv radish za shaku pirincha i tapsanje po ramenu. To je moguce i lepa kinta se uzima samo je bitno da imas neke ljude koji ce te ubaciti da radis, u Srbiji je bitno da poznajes ljude koji se bave time jer je u Srbiji sto se tice programiranja krug dosta zatvoren i samim tim je tesko da nabavljas poslove ako nemas nekoga u igri ko ce ti iste namestati. Takodje se moze raditi preko rentacodera samo treba truda i vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 reche G!!! koji ima kompleks od BG-a, kao i svaki lik iz unutrashnjosti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 sezonski poslovi moja kara pa gde da radim jebeno kad mi se rok juche zavrsio ko ce da me pusti da radim 5-10 dana a kad da idem na more onda,kad septembarski rok pocinje krajem avgusta Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Radi i studiraj, umesto sto se kladis i igras slotove! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 DAJ USLOV U JUNU!!!1 ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 nigde :( mora da se shljaka.... Same here ... a imao sam jedno bar 3 cool kombinacije ove godine. ffs ... :/ Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 matorci ce odresiti kesu jer sam konacno pristao da izvadim sosku, te sad gledam de cu da idem, znaci, verovatno su iskljuceni tripovi tipa tajland, kuba, singapur i ostala dranja po usima za put, pa cu se ograniciti na komsiluk. hteo bih da mi kazete gde je: -dobro more, znaci lepe plaze, lepo more, ne gazimo jedni drugima po glavama, nema zemunaca i tako to -blizina svih zivih tripova, znaci da je kao u cg ili u rvatskoj tipa imas mesto koje je turisticko i tu sad mozes i da izadjes i da kupis leba i da odes u dom zdravlja i da vozis bajs i da se setas, a ne da su neki turisticki kompleksi tipa imas hotel i to je kao omgwtf do jaja, a do grada ti treba sedamnaest sati basem -da nije okolina debilna, ko sto sam cuo za egipat tipa jo brate vidi belja, aj da ga smaramo i da ga worshipujemo i da mu uvaljujemo genuine rucne radove kontam da bi mi odgovarala mozda turska, za tunis sam cuo da ne valja ici sada jer ima tri ziliona stepeni i da cu umreti, grcka se ceka dosta zbog vize, italija sam cuo da ima lose more, ne znam kakva je recimo sicilija ili spanija ili malta i tako ti tripovi, aj ako neko nesto moze da preporuci, baj ol minz, du:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 sad sam skoro dosao sa tasosa sve je extra samo cene amstel 0.5 l 3e pa ti vidi sta da radis ako mozes da popijes jedno 30-40 dnevno :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Doolio, ako su se matorci otvorili onda idi u Spaniju. Nije nista skuplja, osim avionske karte, ali to se sve da srediti preko easy jeta ili neceg slicnog. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ali O BOZHE PRESVETI NA NEBU .... matorci tje da mu se otvore jer je pristao da izvadi pasosh .... OMG .... koji fantastchan primer suprotne krajnosti od popularnog vaspitavanja dece "pushtanjem na ulicu" ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Da stvarno zvuci nelogicno. Moja preporuka je da ides u crnu goru, jer cim vec imas ovakve zahteve, iz CG ces bar moci najlakse da pobegnes, a i ustekaces pare, kazi matorima da ides u pizdinovce a u stvari odes u sutomore. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 najachi su ovi studenti sto se tripuju kao ko ce da mi da da radim necu ni da pokusam nasao sam posao za 2 dana ... icicu u tursku ako bog da ... kao pravi chobanin :D Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 DAJ USLOV U JUNU!!!1 ;))) oh sva sreca pa sam videla ovaj smajli...joooj presekoh se :)) volela bih da sam i ja bila jedna od tih sto daju uslov u junu,ali mislim da cu i ove godine biti u cuvenoj kategoriji "dajem uslov u oktobru u 5 do 12 " i to ce biti poslednji put da dajem uslov..jeeee :D Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 mohican i fatso: jebite se, to je napisano zbog animiranja raje, a vi se primate, ali je istina da nemam pasos. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 mohican i fatso: jebite se, to je napisano zbog animiranja raje, a vi se primate, ali je istina da nemam pasos. Jest vala od pregrshta smajlija sam prevideo sushtinu ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts