Jump to content

LapaTopa

Tauruss

Recommended Posts

Pa u tom rangu nemas bas toooliko izbora, ali ce bilo koja Toshiba ili Acer recimo raditi posao. Ale je bas skoro kupio neku Toshibu za 500tinak evra, i super je zadovoljan.

A u tom cenovnom rangu imas recimo Acer Aspire 5612ZnWLMi, ACER TravelMate 2494NWLMi i Toshiba Satelite L30-10X. Mada ustvari, mozda hajli vidi topic pa ti da neki bolji predlog, on se kao petlja sa tim lapovima.

Ortak uzeo laptop koji cu uskoro prodavati, quart (iliti stavi random firmu) i mogu reci da sam prezadovoljan

Wide ekran onaj 15.4 incha, 512, dvdrw, 80 gb lep asusolik design (crno srebrno) solidna izrada, lagan do bola, ladan kao spricer, i radi ko zmaj

za 5 glava ja se odusevio, uzecu matorcima jedan da ih skinem sa grbe.

Znaci ako ti treba samo za posao uzmi najjeftiniji samo probaj da vidis tezinu/buku/grejanje jer su toi jedine performanse po kojima se razlikuju. I naravno garanciija i servisna mreza. Ovim putem hejt na servisnu mrezu fujitsusimensa, pu rdje.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Jedna drugar je skoro kupio neki Acer sa Turion X2 procesorom i ATI X1300 grafikom, mislim da je tako nešto platio, i kaže da je baš zadovoljan.

Ja sam relativno skoro za slicne pare uzeo Acer-a, samo sto nije Turion X2, vec je obican Turion na 2GHz, 512MB, 80GB, X1300 128MB, DVDRW, BT, WiFi, card reader, realno sam bas zadovoljan i sve lepo radi, s tim da cu dodati jos malo memorije kada se skrpim sa parama.

Heghlu'meH QaQ jajvam

svaki tecra model je mnogo skuplji od 700e

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• 2 weeks later...

Pa nije bas mnogo, ali ispod 1100-1200 eur ih bas i nemas.

pa prostim rachunom npr 1100-700 = 400 a 400/700 * 100 = 57% skuplje :) Ako imash budzet od 700, i treba da dodash josh 57% kako to nije mnogo skupo ? [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi