Dreadlord Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 22 Juna u klubu Trezor u okviru TS.Org Letnje Sezone organizuje se Girl's Night Party i Semafor Party. Girl's Night: ZA DEVOJKE - BESPLATNI KOKTELI CELO VECHE: Sex On The Beach Blue Lagoon Semafor Party: Na ulazu se dobija narukvica: Crvena - Shetaj, zauzet/a sam Zhuta - Probaj, mozhda neshto i uradish Zelena - Pridji i ne plashi se Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) nista loše ne mislim, samo mi je samo smesna ideja :* Edited June 20, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 brate posalji neke koktele za pichke iz mog dvorista :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 a sta ako dodje Kjoot? njemu ide crna kozhna sa metalnim siljastim nitnama okolo... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 a sta ako dodje Kjoot? njemu ide crna kozhna sa metalnim siljastim nitnama okolo... A ne od kjoota ochekujem stritiz na centralnoj galeriji :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 A evo i slika sa Pena Party-a Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 A ne razumem, jel na ulazu biras jednu od tri ili dobijes sve tri pa menjas po potrebi? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 A ne razumem, jel na ulazu biras jednu od tri ili dobijes sve tri pa menjas po potrebi? :) Birash na ulazu jednu... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Aha, ok ... posto mi onda crvena malo nema neku poentu, ali dobro, kapiram stos :) Nego ja rek'o imas sve tri, pa ti neko pridje i ti samo pokazes na jednu od te tri :> Ili obrnuto ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 A evo i slika sa Pena Party-a Tooo, slike sa milion shabana bez majica i malim sisatim ribama, Srbijo volim te \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) Divota! Edited June 21, 2007 by VEGE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 A evo i slika sa Pena Party-a do-bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Masno. Ja se zdravo hranim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 Aha, ok ... posto mi onda crvena malo nema neku poentu, ali dobro, kapiram stos :) Nego ja rek'o imas sve tri, pa ti neko pridje i ti samo pokazes na jednu od te tri :> Ili obrnuto ;) Eh pa tu onda ne bi bilo muvanja a ipak je zurka muvanja :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Tako si i proshli put reko celu notj za dz kokteli za ribe pa se ispalismo Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 Tako si i proshli put reko celu notj za dz kokteli za ribe pa se ispalismo Kako ispali ste? Sem ako mislish da zurka tamo nije bila bash najbolja...a i shto mi ne spomenu tad da niste dobili koktele???? Ja lichno pio te koktele :) Bili su kokteli celo veche...dodushe nije bilo dvoljno osoblja a vas je dosta doshlo - pa se u odrejenom momentu chekalo i po pola sata na isti - sem ako ne nadjesh mene i ja kazhem kelneru "prvo tamo".... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Bili su kokteli celo veche...dodushe nije bilo dvoljno osoblja a vas je dosta doshlo - pa se u odrejenom momentu chekalo i po pola sata na isti - sem ako ne nadjesh mene i ja kazhem kelneru "prvo tamo".... loool smekeru, a onda ribi kazes "onda vamo", pokazujuci ka separeu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 (edited) loool smekeru, a onda ribi kazes "onda vamo", pokazujuci ka separeu:) Pa dobro sad ne radim to bash tako...ali realno konobari umeju da jedu govna (ko ti proshlo leto) - al ja sam ipak menedzer i meni ne mogu bash da jedu govna, da ne bi ishli da trazhe novo radno mesto. Si ti bio, nisam te video? Bilo vrh - ako se nije napravilo 40 parova ja nznm.... NAJVETJI LOL - prvo su mi nestale zelene narukvice - i to zbog riba xD DRUGI NAJVETJI LOL - tipovi su uzeli najvishe crvenih xD Edited June 23, 2007 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 To da staviš drugi put na reklamu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 NAJVETJI LOL - prvo su mi nestale zelene narukvice - i to zbog riba xD DRUGI NAJVETJI LOL - tipovi su uzeli najvishe crvenih xD To se ne deshava znachi nikad sad mi je zhao sto nisam bio hahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 To se ne deshava znachi nikad sad mi je zhao sto nisam bio hahah Ja sam umro od smeha, gleam i ne verujem - ja sam mislio da nijedna riba netje uzeti zelenu a da nijedan lik netje uzeti crvenu - kad ono kompletna suprotnost... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 ma navlachish nas samo da dodjemo sledetji put :D shto tjemo verovatno i da uradimo!1 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Pa dobro sad ne radim to bash tako...ali realno konobari umeju da jedu govna (ko ti proshlo leto) - al ja sam ipak menedzer i meni ne mogu bash da jedu govna, da ne bi ishli da trazhe novo radno mesto. Si ti bio, nisam te video? Bilo vrh - ako se nije napravilo 40 parova ja nznm.... NAJVETJI LOL - prvo su mi nestale zelene narukvice - i to zbog riba xD DRUGI NAJVETJI LOL - tipovi su uzeli najvishe crvenih xD nisam u beogradu i smorio sam se sto nisam isao. TOLIKO sam hteo da idem jebote semafor, od kad to nije bilo lol a 29. ponovo putujem ne stvarno da vam kazem. bio sam na punoletstvu kod ortakinje pre koju nedelju u vip-u i svratio do trezora. bilo je puno ljudi, a zika 10x bolja nego u vip-u. znaci verujte mi ne kenjam,po mom utisku tog dana, mnogo je bolje nego pre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 taj f. evo ja sad dosao sa 18. rodjendana iz Trezora i bas sam se fino proveo uz Dj Zmiju koji se svakih 3 minuta dere u mikrofon "AJMO OVO JE NAJNOVIJI REMIKS OLOL" Zelim opet da odem tamo! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 taj f. evo ja sad dosao sa 18. rodjendana iz Trezora i bas sam se fino proveo uz Dj Zmiju koji se svakih 3 minuta dere u mikrofon "AJMO OVO JE NAJNOVIJI REMIKS OLOL" Zelim opet da odem tamo! Cinichan si zar ne? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts