Thunderstorm Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) Meni je ispala na prvom nivou katedrale. Na nekim likovima nije ili sam nekako propustio, izgleda da je random. Edited April 24, 2012 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 jednom mi je u grizvoldovom shopu bio anvil of fury, ko je pikao d1 mozda se seca tog kvesta... kliknuo sam na njega, ali nista nije dropovao. black mushroom sam pokupio sa black mushroom patcha, ali mislim da je samo referenca iz d1 - u samom opisu pise red herring... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Pa black mushroom je bio side quest u d1, cenim da je i ovde. Ima dosta toga revizitovanog iz keca. Naleteo sam na nekog pajsera u katedrali koji je popizdeo i napao kad sam pokushao da mu chachkam knjige, Zar the Mad flashback u momentu... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Елем, још 2-3 седмице, те: има ли каквих вести Сајленсер? Кад већ не читаш ПМове :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 vratice se i najjaci lik iz keca - gharbad the weak! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Ja bih voleo da ubace paladina, i to da bude ono maksimalno zadrt u dijalozima i questovima, uz celu lepezu divine moći koje bi prštale na ekranu. Barbariana ne mirišem mnogo, ali mislim da ću sa njim prvim da igram, jer se više, jače i spektakularnije razleću neprijatelji kad on počne da treska melje :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 ja sam uzeo barba i igracu ga zbog najboljeg skilla na svetu - LEAP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 leap pa stomp ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 ali nema fanaticizam i conviction :\ dve najjace aure u igri phea!:D btw, ja mislim da cu biti jedini covek koji ce pikati d2 kad izadje trojka:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 неко нек покрене пројекат на кickstartes-у: Project 21st century: Pimp Dule's Ride Project budget: 2.000 $ 2k долара, да можеш да будеш миран у овој деценији са новом конфигурацијом Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 leap pa stomp ! Ne moze. Tj makar ja nisam provalio kako ali nisam zalazio u podesavanja gejmpleja. Enivej odredjeni skilovi sheruju slot i kad menjas iz jednog u drugi skil dobijes 10-20s cooldown pre nego sto mozes da koristis novi skil koji si stavio, a leap i stomp su ako se dobro secam na slotu 1.Btw ovo mi je jedino bilo smor koliko sam provalio u d3 open beti. Ne znam cemu taj cd i zasto nema shortcuta na tastaturi za menjanje skilova. Primera radi hocu cleave kad je masa pa kad ostane jedan da promenim na single target skil itd itd. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Mozes da stavis leap na keca a stomp na 2. Ali da, ako menjas imas cd. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Primera radi hocu cleave kad je masa pa kad ostane jedan da promenim na single target skil itd itd. Hoces ti, al' nece blizzard. :) Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 dve najjace aure u igri phea!:Dbtw, ja mislim da cu biti jedini covek koji ce pikati d2 kad izadje trojka:) fear not dule, ne napustam ja dvojku tako lako :) nego vezano za trojku... jebes ti sve ostalo, mene ne interesuje ni prica, ni grafika, ni razletanje leshova ni vickasti dijalozi. mene interesuje samo sledece: - gde je najbolji exp - gde je najbolji drop - koji su atkspeed breakpoints btw nisam citao, ali neka mi neko molim vas kaze da su zadrzali 25fps sistem racunanja, ili makar smislili i obelodanili neki novi na koji mozemo da se pouzdamo ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 fear not dule, ne napustam ja dvojku tako lako :) tako je, forever a drone, makar dok ne padne zod runa!:D nalozio sam se sad, odoh da opikam dvojku:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) :) Edited April 24, 2012 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 ch1zra vec poceo da farmuje iteme, kad ce tyrael's!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 ko rano rani, ceo dan moze da grinda :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Сам или си ишао са неким да ти таксира свеже направљеног лика и да добијеш СК кил (тј рејр ајтеме) и 3. лвл? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) solo, like a barb. btw moze da se dodeli na oba dugmetaisti tip skillova (meni bitan npr samo fury generator u beti, spenderi su kanta). sto mi je dojaja zato sto na rclick metnem cleave pa mogu da vozam kroz mobove, a leorica samo leftclick lockujem na frenzy i gledam kako pada :) a kad spawnuje skelije maznem 1-2 cleave-a i svi padnu pa mogu da se vratim leoricu. barb je zakon, jebes mi sve :) Edited April 25, 2012 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Realno mislim da mi je najlakse bilo sa barbom doduse usrali su me itemi u prvom runu pa je svaki sledeci bio mega lak @ch1zra kakav je bre to barb sa 1h i stitom ... dual wield/2h or bust! Mozes da stavis leap na keca a stomp na 2. Ali da, ako menjas imas cd. Nisam se preterano zajebavao sa time jer sam hteo da probam sto vise klasa za mali period. Znaci moze leap na keca i stomp na 2 i da ih koristis jednu za drugom bez cd-a? Jel ima neka fora kako se to podesava ili je ocigledno u opcijama (koje uopste nisam ni gledao jbg). Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Nista posebno, kad otvoris skill slot koji zelis, imas levo i desno strelice pomocu kojih listas iz koje grupe skilova hoces da ubacis skill. Mozes na vise slotova da stavis istu grupu. Ja sam na slot gde stoji ancient spear stavio stomp, a leap na prvi. Probaj calc skilova na netu, i tu imas tu opciju. Edited April 25, 2012 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Mozda da pogledate moj post u kome pise nesto o "elective mode", hm? Je's me sve jedva cekam da izadje full verzija, umorio sam se od svih drugih igara :/ @brue - SIR ORIN IS A KNIGHT NOT A PALADIN! (najbolja recenica u The flight of dragons uffff......) Edited April 25, 2012 by BarcaS take 2 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 mala Barkica sa napalla! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Ko je rekao meljanje ? :D IIDEMOOO MELJATOREEE!!! Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts