Jump to content

DIABLO III pričajte - slobodna diskusija

Recommended Posts

Meni se ne pregreva ali je uglavnom preko 95% cpu usage dok igram, i grafika sljaka na ~70c.

Teram je u 1980x1080 i sve mi stoji na low ili medium =(

moja trenutna konfiguracija, planiram upgrade pa cu uporediti kasnije:

AMD Athlon XP 64 x2 6000+ (3GHz)

Asus (RoG) Chrosshair

6GB Geil EvoOne ddr2 800MHz

Zotac Geforce GTS 250 1GB

Mirror 2x 320GB WD Blue

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

ako bi neko mogao da mi prosledi acc da se sigram veceras i sutra ceo dan bio bi mu veoma zahvalan :)

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

Jel se desava nekom da mu se pregreva cpu i gpu? Igra savrseno radi sa max rezolucijom i detaljima kao i sve na minimum ali se podjednako pregreva i ovako i onako posle cega se jednostavno zamrzne comp...

Deshavalo se meni, i generalno mi je igra loshe radila bez obzira na opcije (sve na low mi je stutter-ovala igra kao luda) ali sam provalio da imam neke bajate NVIDIA drajvere i sada posle update-a (296.10) sve radi fino na High/max rez a video sam da se i u change log-u spominje Diablo 3.

Ma meni su drajveri bili novi, ali sam citao na netu da je ljudima pomagalo kad ukljuce v sync i stvarno radi, tj delimicno radi, gpu mi je na 83 al bar nije na 100 ko prvi put kad sam usao. : )

edit: dupli post

Proveri da li ti je ukljuchen Ambient Occlusion, ta opcija ne postoji u igri ali novi NVIDIA driveri imaju D3 profil i podrzavaju Diablo 3 AO a to je po defaultu na "Quality". Ljudi kukaju da im AO na brutalnim mashinama sjebe fps za duplo, da im se grafichka pregrejava etc.

Da li moze neko da mi da betu na jedno vece ? Ne znam da li moram da radim upgrade...vidim pominjete pregrevanje, bas sam taj problem imao sa sc2.

phenom 940

4gb ddr2

ati 4850

Poz!

9800GT, Q6600 quad, 4gb sve na high max rez, ukljuchen vsync, iskljuchen AO... radi mi kao bombonica.

Edited by Sajro

@killy primam donacije, kad se vec frljas :)

Super, mda radio i meni sc2 na high ali se grejao samo tako :S

Ne znam za ATI ali meni ovo sranje od 9800GT-a bez ikakvih dodatnih kulera (kutjishte uzas) podnosi D3 odlichno posle apdejta drajvera, 60-65c.

P.S.

Mozda si igrao SC2 kada je Blizzard (ili je to mozda bila NVIDIA) napravio neki sjeb pa su ljudima crkavale grafichke, to je davna proshlost. :)

Au sta ce da nam urade kad bude izasla igra, ozracice nas monitorima!

Hoce li ovih dva meseca ikad proci?

I onda ce da najave nekromancera za ekspanziju u 2015, onda cemo i to da cekamo =(

May god have mercah on our souls...

Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje.

Ja kupila d3 betu od nekog svedjanina za 15k golda na frostmane-u o/

Upravo uzela da probam, deluje ok, osim sto imam nekih 400 ms latency, jel to normalno zbog US servera?

Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk.