SavKe Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Inache obratite paznju na ovo,shto me je smorilo malo.sa diablofans.com "I was able to be one of the first to tryout the new playable demo Diablo III. I was able to get a lot of information so far in regards of skills, gameplay, graphics, dialog, NPC's, and more... One of the more interesting things about the game play is the Character Stat Assigning. I was able to level up the Wizard and the Witchdocter to a few levels and noticed something strange. I was able to talk to the lead director of the demo area and was no at liberty to say but was able to tell me that Character Stat assigning will be totally automatic. You will not have any control of which stats get increased. This greatly reduces stragety and builds for the near future when Diablo III gets announced. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Omg. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 brate ako ambijent nije dark and scary u ovmo wizard game playu ja onda ne znam sta je ! sabija joj gief ! kad sve bude izaslo d3 sc2 i wotlk..ode zivot u k... Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 (edited) brate ako ambijent nije dark and scary u ovmo wizard game playu ja onda ne znam sta je ! sabija joj gief ! kad sve bude izaslo d3 sc2 i wotlk..ode zivot u k... kao da sad imas zivot ... inace pogledah trail sa wizardom jebeni fail majke mi ocekivao sam vise od klase :) i da ... ako nebude paladina necu ni igrati d3 Edited October 12, 2008 by Capma Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 e ako ti ne budes igrao necu ni ja tbh Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Character Stat assigning will be totally automatic au kakav fail... ocigledno zele josh masovnije prihvacanje igre... pa sta je drugo u diablu interesantno osim razvoja atributa ??? lal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Nema šanse da to ostane. To toliko pojednostavlja igru i smanjuje riplejabiliti da jednostavno neće proći. Ako je to uopšte tačno a nije samo lik istripovao kad je video 100% skriptovanu sekvencu ili nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 sve mi je jachi osecaj (u gacama) da nece biti paladina do prvog exp-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 ja se sve nesto nadam da ce biti jos paladin i asasinka pored ove tri klase...a ovo za stat poene je debilno, jos samo fali da stave random skillove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 stavice jos nekog fajtera i neku vrstu strelca.. mozda ne bude paja, ali kontam neki knight moze da upadne :D a za assassinku sumnjam.. :// mozda bude KARATEKID :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 stavice jos nekog fajtera i neku vrstu strelca.. mozda ne bude paja, ali kontam neki knight moze da upadne :D a za assassinku sumnjam.. :// mozda bude KARATEKID :D Teshko za josh jednog fajtera. Range klasa ce biti neshto tipa as/thief/ranger. I mora biti jedna "sveshtena" klasa poput pal/monk/priest. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Tja, kapiram da ce biti monk, on moze da prodje kao fighter/priest hibrid, setjam se da je bio u Hellfire. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 (edited) Zajebana rasprava na temu auto statsa,mislim toliko je to debilna odluka da je strashno.SHhto reche neko, nije nemoguce da su to uveli samo da bi sebi olakshali balansiranje itema. Auuu ako to urade unishtice jedan od najzanimljivijih aspketa Diabla i RPG zanra uopshte. Evo ako neko hoce da prati raspravu na bnetu Edited October 15, 2008 by Sawovsky Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 inace nismo na netu gledali tutorijale kakve statse da budzimo nasim likovima i bas smo bili kreativni po tom pitanju! google.com >> sorceress tutorial >> str should be X on lvl W dex should be Y on lvl W vit should be Z on lvl W int should be Q on lvl W >> alt tab u d2 >> click click click click... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Jao bre daki :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 http://kotaku.com/5062184/behold-the-new-d...ii-logo-t+shirt Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 OMG hocu ovu majicu :P Kako njih bole kara... Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Jao bre daki :( ne razumem koji je tu zanimljiv aspekt? jesi barbarianu ista budzio sem str-a i vitalitija? eventualno malo dexa ako neko oruzije zahteva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 barbarian + dex? omg legolas with huge two handed axe Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Recimo: http://newd2event.net/index.php?id=items/uniq/no-we/axes Unique sekira koja trazi lvl 25 trazi i 39 dex-a. Toliko Barb nema na pocetku.. A tek itemi sa hella. Znam da sam ja na mojoj sorcerici imao Str oko 100 zbog armora.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 kada nebi budzio dex kod barba bas ni malo... verovatno nebi slona pogodio kasnije Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 jbga kontam po nekim core rullsima ali nema veze...ako treba i inteligencija da skonta da je axe za ubijanje npc a ne sechu shuma onda u tuki i igra... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 jbga kontam po nekim core rullsima ali nema veze...ako treba i inteligencija da skonta da je axe za ubijanje npc a ne sechu shuma onda u tuki i igra... ne treba mu inteligencija. za to mu treba wisdom Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 i Charisma da ga Cain ne bi ispalio totalno sto se Lore-a tice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 u sushtini prevazilazi se d20 sistem... ne bitno...vazno je da moze da se grafika nabudzi i da puknesh 200 jura za kartu... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts