Shekk Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Kurac, zbaguje se store kad unesem cc data. na kurac ih nabijem nesposobne Oh, well... ko ih jebe, ne žele moje pare a ja ih taman toliko prezirem da im ne dam celih 20€ podavili se svi u septičkoj jami za regional pricing ciganisanje Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 pokusavaj i narednih dana, opusteno ako mozes pa kad uspe :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Neko reče na prethodnoj strani da "verified by Visa" kartice ne prolaze, a obične Visa prolaze... moja je kod Intese i radi ova fora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Meni nije prošla Intesina "Internet Kartica" - debitna Visa, koju npr komotno prima dx.com npr ali apparently, ja imam paypal nalog povezan sa tom karticom i tako prolazi, ja sam senilni keša - fo real se ne sećam kad sam ga otvorio ali sam i verifikovao mail i uneo podatke o debitnoj kartici, tako sam uspeo pass da resetujem Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Neko reče na prethodnoj strani da "verified by Visa" kartice ne prolaze, a obične Visa prolaze... moja je kod Intese i radi ova fora. meni su tako odgovorili iz supporta kad sam im slao onaj mail btw shek, to ti drale salje znak da ne treba da igras te satanisticke igre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Sad cu da povucem pare sa paypala nazad na karticu pa nek propadne država! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Samopoklonjen RoS za $$ ispadne oko 1.300 dinara jeftinije. Sve lepo prihvaćeno, piše Region: Global. Divota. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Slabo kontam Šeka otkad piše kao što govori umesto da koristi zareze, je l si na kraju uzeo za 15 evra koristeći PayPal ili kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 btw, koji vam je karakter najzanimljiviji za igru, da znam koga da krenem sledeceg...kapiram da su barb i sorsa slicni kao u dvojci, monk je nesto izmedju paladina i assasinke, wd kao necro, a dh kao asasinka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Uzmi monka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 vudu brus li monk! mislio sam posle barba demon huntera da krenem, al mozda bude i monk:) edit, i da, jel mogu da se prebacuju itemovi izmedju likova na istom akauntu da znam dal da cuvam ako nadjem neki fin item class specific Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Sve se sharuje na accu izmedju charactera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Hijao, pa sad necu moci da se nakupujem mesta u stashu za sve iteme:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Evo, čim im daš pare ljubazno te podsete da nisi trebao, 34200 - dabogda krajnike nažuljali usranim kurcem Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 slabo ces nalaziti iteme za druge klase jer ti padaju itemi za tvoju.znaci vise nema ono da sareno padaju za sve i svasta nego samo za tvoju klasu.Plus neki koji su bez atributa itemi.Tako da ces morati da se prebacujes sa chara na chara ako hoces da nabudzis lika itemima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Pa nista, videcu koliko ce me drzati:) Btw, kad se uzme nov tab u stashu za 100k golda jel se dobije cela ona strana sa 50-100 slotova ili kako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Evo, čim im daš pare ljubazno te podsete da nisi trebao, 34200 - dabogda krajnike nažuljali usranim kurcem Wat, dinarski i devizni su ti na istoj kartici? Wat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 ja isto nista ne razumem :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 dobijes novi tab isti ko sto si prvi imao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Wat, dinarski i devizni su ti na istoj kartici? Wat? Servers unavailable 34200 je error koji su mi ljubazno pokazivali tjekom jednog sata mog desetkovanog slobodnog vremena A onda sam ko poslednja kurva igrao do 3 ujutru because jebem im mater nikad kraja, zaboravio da probudim ćerkicu da ode da piški i spavao nekih 4 i po sata u upišanom krevetu. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 ti budi lezbo monahinja Mislim da je to © nečiji btag mi je shekk, za sad imam samo lvl 20 wizardicu - jel monk teži/lakši za igranje ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Prelak je, sve neki AOE udarci, svaki čas mi izađe "ubio si desetoro s jednim potezom" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Podignite težinu, šonje. btag ti je shekk#brojbrojbrojbroj :) Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 (edited) novajlija sam :D Shekk#2695 Elem "Blizzard has locked the Battle.net account ... due to an unusual change in its access pattern." bre, šupičkumaterinu šta je meni ovo trebalo Edited March 20, 2014 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Noobs gonna noob:D Btw Vudu, pa i meni je teko sa barbom, mozda zato sto igrmo na normal:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts