Failure.Sanitarium Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Vratio sam se malo u D3 sa drugarom, imam Wizarda lvl 60 + 7 paragon, sta mi je BiS item trenutno ? Tj. šta da kupim na AH ? Može i neki sajt gde sve to lepo piše, da ne googlam ako znati neki pregledan i dobar... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Vratio sam se malo u D3 sa drugarom, imam Wizarda lvl 60 + 7 paragon, sta mi je BiS item trenutno ? Tj. šta da kupim na AH ? Može i neki sajt gde sve to lepo piše, da ne googlam ako znati neki pregledan i dobar... :) Koji slot planirash da kupish, i koji build igrash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 http://www.diabloprogress.com/ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Koji slot planirash da kupish, i koji build igrash. Izguglovao sam, nasao sam dosta toga. Nije se mnogo menjalo. Pa za sada igram Ray of Frost sa runom za -10 arcane power cost, Frost Meteor + Blizzard. Dakle, pure frost build. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Izguglovao sam, nasao sam dosta toga. Nije se mnogo menjalo. Pa za sada igram Ray of Frost sa runom za -10 arcane power cost, Frost Meteor + Blizzard. Dakle, pure frost build. Ja imam opremu za 2 builda, Archon + svi dmg buffovi u skillovima(pinpoint barier, fammiliar sparkflint i magic weapon force weapon).Ovaj prvi build ti je dobar za solo, idesh i przhish low lvl MP. Za party je kurac poshto ne mozesh da odrzhish archona. A imam i opremu za onaj drugi Critical mass build gde samo spamujesh novu, explosion blast, diamond skin i tornado. Taj build me uzasno smara, ali moram za vece MP levele da ga koristim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 jel pika neko hardcore ? Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 jel pika neko bilo sta :C 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 uskoro (1.08) ce da nerfuju exp tormented stingera za 75%. posto je to vremenski najisplativiji farm, jebo im ja mamu. /rant off Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Ja juche nabio 70 paragon i mrzi me sad da igram. Ali dobri su ovi public high mp, dobra je zajebancija. Jesu to oni pauci a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 (edited) skorpioni cini mi se Edited April 19, 2013 by Shomi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 malishe u Areat crateru, oni sto ih ima gomila. i ja ih najvise volim, posto furam schaefers hammer, padaju ko pleva ;) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 I ja se obradujem kad ih vidim, pune mi archona ko ludaci :) Ali smorio me act 3 preshao sam u act 2, malo da promenim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 ja ne mrdam iz A3 dok in ne nerfuju. onda trazim novu metu :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 znaci niko .. Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 znaci niko .. nabio sam danas jedan bar, nemoj tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 ja ne, samo SC Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Upalio Djavola posle 7 meseci i sinoc grindao butchera i ono pre njega, posto sam preslab za akt 2. Gde da farmujem da se opremim malo? AH necu da koristim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 ako si anti-AH onda melji bitchera ad nauseam. ili kupi par itema pa peglaj dalje do A3 i famozne al kaizer rute. Ja je sad cepam ko lud, dok ne sjebu exp od malisha, taman cu do tad skupiti keyova, pa cu moci da cepam i druge actove za ostale keyove :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Jel zbog sebe tolko cepas ili uzimas lovu, tj jel moze uopste u d3 lmao? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 zbog sebe, i nadam se dropu. dropu se nadam opet zbog sebe ne zbog RMAH :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Pa kapiram, al ne znam kako te drzi da igras duze od 1-2h. Meni je to obezvrednjivanje dropa ubilo zelju za HC igranjem :S. Plus onaj grozni act 4 :c. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 li kupi par itema pa peglaj dalje do A3 i famozne al kaizer rute. Ja je sad cepam ko lud, dok ne sjebu exp od malisha, taman cu do tad skupiti keyova, pa cu moci da cepam i druge actove za ostale keyove :) Ovu rutu igram mesecima ne znajuci da ima i ime :D Na kom MP igras? Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 sad sam se malo nasvinjio, pa sam presao na mp3. inace cepam mp1 zbog exp/time ratio-a :) a legendarni padaju ko ludi ,3-5 na dan. uglavnom kante, mada ima i pristojnih. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 sad sam se malo nasvinjio, pa sam presao na mp3. inace cepam mp1 zbog exp/time ratio-a :) a legendarni padaju ko ludi ,3-5 na dan. uglavnom kante, mada ima i pristojnih. Ja sam do sad na 4 ili 5, ali sam presao na 6 juce-prekjuce... a za infernal machine nemam muda za vise od 4 :D da bar mogu da znam kad ce mi ispasti magda i skeleton king, njih bih mislim mogao lagano i na 6, ali ne ovo ostalo :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 koj ti je bnet hero link, eve mene : http://eu.battle.net/d3/en/profile/ch1zra-1866/hero/2002889 Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts