Pipboy Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 KLINKE-SA-DIJABLOM Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Šta radite sa itemima, prodajete, selvidžujete, stavljate na aukciju? Imam pun kurac zutih itema i ne znam sta sa njima da radim :) Inače u singlu igram barbu, lvl32, na pola sam 4og acta, a za multi sam napravio DM-a 19lvl act2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ja idem da radim, 45lvl Monkic trenutno na mid Act 3 NM. Iskreno, dropovi padaju samo tako, blue + rare to jest. Magic Find definitivno pomaze mada ne znam, ja imam osecaj da kada soliram ne padaju toliko cesto. U multiju sa dva ortaka mnooogo cesce. Ono sto je vazno je da se zna u grupama magic find racuna kao prosek svih, nije po coveku, iako loot jeste. Tako da npr ja imam 60, ortak 20, nas MF ce biti 40. A za salvage sam se zajebo, prvi act na normalu sam toliko dobijao loota, i skupljao onih essensova, da bi n a kraju skontao da je beskorisno kasnije. I sada ih imam 300, i kao bla. Trenutno sam u fazonu snimim sta bi mogao kraft da padne, skupim dovoljno za to, a posle toga sve ide na prodaju. Treba dosta para za sve tako da. Rareovi, Bluovi, prodaja ; ) Meni je NM kada sam poceo i Act 2 pocetak bio zajeban, i solo i kao grupa sa ortacima. Ali onda sam smanjio MF koji sam furao u normalu i dodao malo dex/vit, i sada prelecemo preko. Zavisi od mobova. Neki bre oni Zuti/Plavi mobovi na NM act 2/3 mogu da budu bas za'ebani. ^_^ love this game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 (edited) sexy mala :) zute koristim ili rasturam, plave sam rasturao dok nisam skupi 200 onih craft matsa sad prodajem merchantima. treba para jebiga... a za igranje, solo like a man. Edited May 17, 2012 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 hvala, tako sam i razmisljao da uradim. ubih djavola btw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 @v27 Meni za Monka dropuje nenormalno. Jel jos neko ima takav utisak, nekako imam osecaj da je Monk drop najcesci i najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 meni za monka dropuje kurac ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ja sam barb, tkao da se nerviram sto jemonk drop dobar :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 A za salvage sam se zajebo, prvi act na normalu sam toliko dobijao loota, i skupljao onih essensova, da bi n a kraju skontao da je beskorisno kasnije. I sada ih imam 300, i kao bla. Sta, beskorisni su, u kom smislu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 100 essens-a moze trenutno da se zavalja za ~3000 gold-a na AC. Nije nesto ali bolje nego nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 pa brate.... umesto toga prodas tih 100 itema i uzmes 30 000 golda :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Sta, beskorisni su, u kom smislu ? fragmenti su difficulty specific pa ne moze da ih koristi za kraftovanje recepata koje je dobio na nightmare (mada moze da ih koristi za opremanje novih likova) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ne znam kako bih NM prelazio da barbarian nema onaj "call of the ancients" najkorisniji skill so far :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 ja sam isto salvage-ovo u pocetku, sad samo prodaja... sve sto mi ne treba, pravac kod merchanta :) ne volim da imam haos u inventaru, tako da cim se napuni malo, odma sell. inace, 29 lvl dh tek, nikako da nadjem vremena da nanizem 6+ sati. zato, kad dodje petak, igra se do nedelje bez prestanka! a jel ste primetili sto daki nolifuje, ne stize cak ni da troluje po ruru... :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Izsolirao diabla na nightmare-u na 48om lvlu i ne mogu na hell jer nisam lvl50 first worlds problems :P haha, ja sam sa drugarima odradio kada sam ja bio 45, i posle smrdeo do 50og i radio sve sto sam preskocio :D ps. act3 na hellu ima tezi trash nego bosseve (mnogo tezi :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ma kad mi dodju electrified vampiric mobovi ili oni sa shieldom place mi se Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Jebote, što su sinematici tako govnjivo odrađeni? Em je pikselizacija prenapadna i vidljiva, em pada frejmrejt povremeno, ni porediti sa onim što je moglo da se skine sa njihovog sajta pre izlaska igre (i što je bilo za tri klase kvalitetnije). Jel ima neko rešenje, tipa da se skinu sa servera sinematici, da nije sve ovako muljavo Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Jebote, što su sinematici tako govnjivo odrađeni? Em je pikselizacija prenapadna i vidljiva, em pada frejmrejt povremeno, ni porediti sa onim što je moglo da se skine sa njihovog sajta pre izlaska igre (i što je bilo za tri klase kvalitetnije). Jel ima neko rešenje, tipa da se skinu sa servera sinematici, da nije sve ovako muljavo meni nishta nije muljavo, odlichni su sinematici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Nisu onako kako je bilo da se skine HD sa sajta njihovog, plus ima artefakta na par mesta baš uočljivih. Seckanje se anulira isključivanjem vsynca, onda idu glatko Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ne znam kako da skinem klijent... isceprkao sam im sajt i nema nigde, ili sam ja slep pa vas pozivam da mi to natrljate u facu? :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 (edited) http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe Eto ga... Samo, meni se skinuo i pise "7.60/7.60GB less than 2 minutes" .... iiii tako mi stoji vec 12h. Citao sam po forumima, kao da treba da se ceka neki kurac jbm li ga vishe Edited May 17, 2012 by ScepticuS Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Hvala, skida se. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 http://eu.media.batt...-downloader.exe Eto ga... Samo, meni se skinuo i pise "7.60/7.60GB less than 2 minutes" .... iiii tako mi stoji vec 12h. Citao sam po forumima, kao da treba da se ceka neki kurac jbm li ga vishe Sa leve strane ti stoji "Finished..bla bla" tako da smes da kliknes na cancel, ako nece da ti instalira, moras ili bilo kome ako ima problema sa updating client, mora da ukljuci servis u windowsu "secondary logon" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 prvi legendary. kanta je, ali ce mi zauvek u srcu ostati <3 Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts