domiNus Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ... tako je glasio naslov na b92 ;)) evo poveli 1-0... shta mislite, ocemo napraviti shta u Holandiji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ja se nadam zlatu!!!! :D jedem se iznutra sto nisam stavio kes na pobedu... ali neki veci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 prvo poluvreme banda, drugo poluvreme banda koja je zavukla gol :) ne znam kakva je povreda Krasica, bice bedak bez njega :( Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Mene je odusevio onaj Zoran Tosic iz Banata, sto je usao umesto Krasica u prvom. Decko je odlicno odigrao! Najbolje je kad pobedis, a lose igras. Stoga se ja nadam visokom plasmanu. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Mnogo dobru ekipu imamo,i mozemo daleko da doguramo... Samo napred "Orlici" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ^ ahahaha Z se toliko usro da je prodao 90% lopti koje je dobio,umro sam od smeha kako se dechko odsekao,bice to mnogo bolje u nekim sledecim utakmicama realno prokenjalo nas najgore,tuzno je sto nemamo shpica,ja kad sam video prvo poluvreme prognozirao sam nam tri remija u grupi uz gol razliku 0:0 :)) Sad da drmnemo one nule od Engleza i to je to :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 sta bi sa krasicem? jel teza povreda? Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ^ ahahaha Z se toliko usro da je prodao 90% lopti koje je dobio,umro sam od smeha kako se dechko odsekao,bice to mnogo bolje u nekim sledecim utakmicama realno prokenjalo nas najgore,tuzno je sto nemamo shpica,ja kad sam video prvo poluvreme prognozirao sam nam tri remija u grupi uz gol razliku 0:0 :)) Sad da drmnemo one nule od Engleza i to je to :)) Mrdja je drvoseca, a ovo za neresene smo bas sinoc manager i ja komentarisali, ko dobije jednu prosao je ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 mislim da mozemo u finale realno :) kako beshe finale pa polufinale (ili bese obrnuto) pa sad opet finale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 i mene je isto odusevio z.tosic super je decko odigrao,objasnili smo italijanima sada neka placu i kukaju :) samo da dobijemo cesku i prolazimo a englezi odigrali nereseno xixixi Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 jebi glupe italijane!! :D E volim kad njih dobijemo, vishe nego leba da jedem =P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 nadam se da nemaju splavove tamo u holandiji, jer u tom slucaju mozda nesto i uradimo na ovom prvenstvu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ae manje vise da li ima splavova,nego nema Bole sa kim da ide iz ove generacije,mozda eventualno sa Bastom :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 bole je desnonogi gruja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 NADJI 3 RAZLIKE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Leva je u coloru... hmmm,pozadina je drugacija... iiii...hmmm,ovaj desno je stavio gel... Sta sam osvojio?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 ono sto mi se svidja kod nase reprezentacije je to sto igramo odlicno sa 8 igracha u polju jos reko' necu da kenjam posle prve tekme,i to tekme koju smo pobedili,pa odmah da me optuzite da sam hejter,ali JEBO VAS Z.TOSIC,prosto ne mogu da verujem da je neko mogao da kaze da je on odigrao dobro prvu tekmu,a ja jos cutim,reko ae da sacekam drugu tekmu,svaka lopta upucena njemu je jednostavno unapred izgubljena i jebo nas Babovic,posto kontam da se svi slazemo i zapitkujemo dokle ce vise tata Verano da mu placa igre u reprezentaciji,izgleda da je Babovic odigrao utakmicu zivota u Svedskoj i to je to njihov uticaj u ovih 135minuta je toliki,da mislim da ih iskljuce da se nasa igra ne bi ni najmanje promenila,eventualno bi nastao problem u zatvaranju i da,Mrdja za sad igra odlicno i jos jedno da,Smiljanic me zaista sve vise odusevljava i opet novo da,raduje me to sto jos uvek nisam video Bastu na terenu,mada kad vidim Z.Tosica,opet bih vise voleo da vidim Bastu na desnoj strani ispred Rukavine a Boleta na levoj Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 hohohohohohohohohohohoh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Opa, polufinale. 90'+3', Jankovic, jako precizno glavom, svaka im chast, lepo igraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 dade ga gru... ovaj...jankovic Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 jeeebbbbiiiiii :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 ;))) sad zabari i ovi neresheno, pa preko Belgije u finale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Ovakvu cesku smo realno morali da napunimo jedno 3-0. Ne mogu da verujem koliko nemaju pregled igre, posebno u zavrsnici, kada samo sutiraju sa distance ka golu. Ali dobro je, imamo sportske srece, neka mi samo pobedjujemo... Dobro nam idu ova EU za mlade u ovom milenijumu. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) uze mi komentar iz usta dovla. ja inache volim da vidim te shuteve van 16 ka golu, ali ne iskljuchivo i ne tako traljave :] p.s. taman sad da pogledam engleze kako igraju. svi ih neshto svrstavaju u favorite (kao i a repku) a ja ih josh nisam gledao, mada kapiram da su bulje (kao i a repka:)) Edited June 14, 2007 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 do jaja, izgleda da smo prvi u grupi bez obzira na rezultat protiv engleza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts