Corey Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 a prodajo ja tam spremio da uradim jedan paparazzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 a shta kazhete na to da uradimo jednu sliku rurovaca koji ponosno nose svoje nove majice? tipa, ovi shto dolaze po majice + mi koji smo vetj uzeli da se pojavimo za slikanje, i sve gotovo za 15-20 minuta al imamo posle pikchr da prichamo narashtajima kako je bilo za vreme rur ascension-a :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 ^^al je tebi doobrooo.. =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Bolje da ste se nasli u bigzu... pohapsice vas! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 U bigzu bi ih pretukli... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 ^ Ma bice brojniji rurovci, naravno, ako dodju svi! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 ^^al je tebi doobrooo.. =] ti nisi pozvana na slikanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 a shta kazhete na to da uradimo jednu sliku rurovaca koji ponosno nose svoje nove majice? tipa, ovi shto dolaze po majice + mi koji smo vetj uzeli da se pojavimo za slikanje, i sve gotovo za 15-20 minuta al imamo posle pikchr da prichamo narashtajima kako je bilo za vreme rur ascension-a :D i'm in Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) Ti se maro idi slikaj sa kosturima pa posle gledajte slike dok vas pucaju emocije... Edited June 14, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) Zajeban je ovaj Laza. Baš sve to sve bolje zvuči s novim "prikaznim imenom". ;) Sad možemo da uživamo u štosovima tipa "Dalaj Laza", što ranije nije bilo mogućno. Ae dolazim i ja na RHH po majcu. Ko hoce da se nadje sa mnom pre? Pick meh, pick meh! Vudu ne dolazi? (wink, wink Hajli ;)) :((( Edited June 14, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Moze, moze. Ja idem kolima pa mogu da te skupim negde, i ako neko josh hoce, moze. Chujemo se sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 fensi su majce Poruka za boleta : malo uze al fank nije ugasen;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 lol fali pola postova u bekapu :) elem, sa golemom žalošću moram konstatovati da mi majice ne odgovaraju :(( prvo, ovo nije XL nego nešto kraće, drugo, rukavi su kratki a široki, što će reći da su ovo modeli za niže, nagruvane likove, ali ne i za visoke mršavije such as myself. bole brate minli, drugi put štampaj na onim pijačarskim "plain sailing" majicama od 100 dinara što perfectly fituju svakom živom. doduše bratu stoje odlično pošto je niži i masniji, tako da neće da se baci, što bi se reklo. a i sestra kaže da joj se sviđa dizajn, pa sad odma rezervišem jednu žensku M size za sledeću turu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 (edited) Meni se svidja majca skroz, i stoji mi taman kako treba Uzecu i iz sledece ture bar jednu. Upoznao sam vudua! I Weasela! I Punza! I KOLETA! A ove ostale sam sve znao od ranije, iz raznih pricha. Edited June 16, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Extra su majce jes meni malo krace u rukavima ali xxl bi mi bila presiroka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ok, za sledeci put ili nadjite neshto vetje od ovog kvazi xxl-a ili cu morati da passujem...mislim zaboga..moracu da smrsham =o(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ok, za sledeci put ili nadjite neshto vetje od ovog kvazi xxl-a ili cu morati da passujem...mislim zaboga..moracu da smrsham =o(( ti si bese hteo prvo xl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 ZA SLEDECU NEDELJU CU ODREDITI VREME I DATUM ZA OSTALE DA PREUZMU MAJICE. To cu naravno uraditi od nedelje i bice skoro sigurno u Bigzu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Sto se svi toliko zale na rukave, kada je to sada kul? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ti si bese hteo prvo xl? nope, ja sam bio u fazonu "molim sto vishe Xova ispred tog La" chantovo sam to celo veche...no dobro...mozda za x godina stvarno smrsham pa obuchem neku od tih maja =o) zapravo reshenje je jednostavno, ja kupim blanko majicu koja mi je taman u svojo rezhiji i doturim je bolkerganizatoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trekki Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Ja bih jednu zensku sa robotom, ako kojim slucajem ima S :D, i ako moze da se preuzme u Cvijicevoj? Zenskih nema sa brzinomerom? Quote If people were meant to pop out of beds, we'd all sleep in toasters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 nema zenskih za brzinomerom i ima samo zenska velicina M i nece biti vise preuzimanja u Cvijicevoj! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Smorilo boleta sat vremena stajanja na ulici :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Hteo bih ovom prilikom da se zahvalim vizloru na eskiviranju gradskog prevoza ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts