kuchk1c4 Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 zasto nemate neke malene zenske : ( Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 ja bih od svake po xl ako ima, al nisam u bg-u ko meni posalje maje ja cu njemu pivo po izboru :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 zasto nemate neke malene zenske : ( pa de ćeš manje od L :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 vi ste ljudi ili precenili svoje telesine,ili ne znate koja je velichina xxl? :) ili ste jaki stvarno :( nije brate, oni su alternativni, fora je da visi s tebe. :( inače, ja neću rur majicu, ua a i ovaj džanki ložana već ima jednu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 pa de ćeš manje od L :) M? Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 mogu da ti stanu sise u m? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 (edited) JEDAN ROJBOT XXL, MOLICU LEPO! Edited June 8, 2007 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 mogu da ti stanu sise u m? nisam hteo da budem ovako prost, ali what he said :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Jednu majicu, bilo kakvu - XXL ili XL (koja ima). Snaćiću se nekako za pare, a neko će preuzeti umesto mene, ako nije problem, naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 @admin_ i vudu hvala vam sto brinete, ali da, mogu Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Lol sad se admin_ osmehuje doj vrti viski i tompus, a voodoo steze lice u grcu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 E da, hteo sam da pitam. 190cm/90kg je l' to za xl ili xxl? : ) normalna velichina, xl...rur majica , xxxl...ne znam stvarno...ja nosim xl inache, a malo sam vishi i malo tezhi od tvojih mera :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 znachi ovaj dzhanki tvrdi da ima xxl, samim tim zhelim tu majicu, necete da me prevarite kao sa onom nightfall koja je neki kineski xl = malo shiri m jebote izgledam ochajno u istoj =o( da da laki, sve pitamo nenada ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Ja ocu jednu L samo kad okachish slike reci cu koju zasto nemate neke malene zenske : ( Imamo zenske majice, doduse u ogranicenoj kolicini (iz razumljivih razloga :)) Nemam nazalost slike da okacim, ali smo radili dizajn ovaj sa robotom i onaj sa okom (cini mi se), a majice su one rastegljive sto nemaju rukave (sad ne znam dal' imaju neko "strucno" ime). Naravno, to se sve dogovara sa boletom :) u chemu je fora sa "uzeli smo odredjenu kolichinu pa se vi sad jebite" ? zar nije bilo logichnije da se napravi topik, ljudi se prijave, daju pare i cao zdravo :O Nemoj ti sad tu da se pravis pametan ;) nego se prijavi ako hoces. Da sam cekao ljude i prijave, nikada ih ne bismo napravili. A pored toga, nista nas apsolutno ne sprecava da "sutra" napravimo novu turu, taman sa onim majicama koje su ljudi najvise trazili i gde je bila nestasica itd. Ovo je ionako "probni balon", da vidimo, a pokusacemo da obezbedimo majice na svakih nekoliko meseci sa svezim i zanimljivim dizajnom. ja bih od svake po xl ako ima, al nisam u bg-u Trebalo bi da bude, pa kad se bole otrezni od pijanchenja on ce da te ubaci u spisak i onda cemo od ponedeljka (posto je jelda subota) slati te majice pouzecem, ili kako se to vec salje, svima koji nisu iz bgda. Snaćiću se nekako za pare, a neko će preuzeti umesto mene, ako nije problem, naravno. Ma nije frka, ostavicemo ti negde, tebi bas ne bismo mogli da saljemo postom, ali imas nekoga ovde, tako da je ok. Sto se tice velicine, ne znam sta da vam kazhem. Vecini ce najverovatnije odgovarati XL, da im stoji onako normalno. Ako nosite kurtonke, onda mozda treba da uzmete L ;) a XXL je bas za vel'ke tipa nigger, ale, itd, mada opet, to sve zavisi. Ja nisam jos probao velicine razne pa da mogu da ocenim, ali znam da Nenadu ok stoji XL a on je onako, standardnih gabarita (iako malo nizi doduse). Takodje, u ovoj turi postoje samo CRNE majice (a zanimljivo, niko nije pitao koje su boje, ili ja nisam primetio), a u narednim cemo verovatno raditi neke druge dezene i boje :) da da laki, sve pitamo nenada ;oP Pa nema sta da ga pitas :) kazes - XXL, robot x 1 i to je to, ostavi se ta majica za tebe "na rezervaciji". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 znachi ovaj dzhanki tvrdi da ima xxl, samim tim zhelim tu majicu, necete da me prevarite kao sa onom nightfall koja je neki kineski xl = malo shiri m jebote izgledam ochajno u istoj =o( da da laki, sve pitamo nenada ;oP kole.. evo sad sam probao i identicne je velicine kao ona zelena koju sam sinoc nosio... slikacu sutra da se krucim vide ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 whee, okidoki, sacu da ga cimam na majil =o) e da, bolke, super ti tjebence na krevetu =o)) ili je mozhda to lakijevo tjebence ako on kazhe da je on kachio slike? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Drago mi je da ti se dopada. Sve u svemu, za one koji mozda ne gledaju prvu stranu - Okacene su slike majica, i nalaze se u originalnom postu, pa sad mozete da tacno znate koja vas interesuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) E, video sam dizajnove, tako da naruchujem 1 x L, brzinomer majcu. TY Edited June 9, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Meni trebaju 2 robota XXL i jedan brzinomer XXL, mozete da ih poshaljete Zwerku (poshto ne verujem da ce stici do Moskve ;) Ne znam koje ce on da uzme, tako da cu da ga smaram danas da mi kaze. Tnx! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Jednu KlanRUR L, molim. Gde se nalazi bigz i sta je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 klanrur xl za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 2x ROBOT velicina L Saljite mi pouzecem, mada bih mogaso i da svratim -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 robot xl Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 e bole, uzecu ipak jednog robota xl, ne klan rur;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts