f4ts0 Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ok, za sledeci put ili nadjite neshto vetje od ovog kvazi xxl-a ili cu morati da passujem...mislim zaboga..moracu da smrsham =o(( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 žao mi je što nisam došao da upoznam vudua, ali previše me je mrzelo. :) meni su rukavi uski, lol :( inače mi se sviđa majica, čak mislim da ću je nositi i napolju. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 lol kako li je tek dendiju :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 pa to je ono najgore dendi kazhe da mu je taman al garant mu je pripijena samo tako mislim kako on onako nagruvan nema problem? mene be ova majica zatezhe oko grudnog kosha a ne oko stomaka!!! and my manboobies aren't bigger than his pecs! =o))) trekki an allegedly female member with this nick! be still my heart =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trekki Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Ako je zenska rastegljiva, ja bih da se rasteze i oko grudnog kosa i oko stomaka, a to moze samo S ili XS. Necu M. an allegedly female member with this nick! be still my heart =o)) Veliki Kole primetio je nick moje malenkosti... be still my heart. :) Quote If people were meant to pop out of beds, we'd all sleep in toasters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 omg rekla mi da sam debeo! =o( also L - 0 XL - 0 XXL – 0 sad ovo L jes manje od M-a cenim chim je XXL velichne manjeg XLa no XS...pa zaista nismo mi obdanishte (lol dajem bolketu kriminalne ideje ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 BTW kad ce se slati majice? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trekki Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 omg rekla mi da sam debeo! =o( Mislila sam na metafizicku velicinu. :P A tek sto me za XS posla u obdaniste, radi razmere cu ti reci da je Kylie npr. valjda 10ak cm niza i par kg laksa od mene, pa ti vidi. Inace znam mnogo devojaka koje muku muce sa poremecenim velicinama zenskih stvari i kupuju XS. A i da nije tako, kakva diskriminacija malih ljudi. c c c.. Sta bi ti Tolkin rekao. Quote If people were meant to pop out of beds, we'd all sleep in toasters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Sta bi ti Tolkin rekao. Da sam Olog-hai...ili Dunlanding...zavisno za koji od mojih prominentnih featurea se prvo uvati...ali u svakom sluchaju da mi je bolketov XXL premali sve u svemu ovaj diskurs nas uchi da bole treba da proshiri dijapazon velichina u obe strane palete...mada se nisam shalio kada rekoh da cu sam da nabavim majicu koja mi dobro stoji i submitujem je na shtampu =o)] edit e da bole, i robot i brzinomer imaju po jednu "zaboravljenu pomocnu liniju" u zupchanicima, robot na ledjima i brzinomer na grudima...jel' to niko nije vid'o il jeste samo se tjuti o tome? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 pa to je ono najgore dendi kazhe da mu je taman al garant mu je pripijena samo tako mislim kako on onako nagruvan nema problem? mene be ova majica zatezhe oko grudnog kosha a ne oko stomaka!!! and my manboobies aren't bigger than his pecs! =o))) Pazi, meni jeste malo pripijena, ali me ne steže nigde. Ti si očigledno veći čo'ek nego što se deklarišeš ili ti je Bole podmetnuo nešto ;) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 naprzhili mi se ortaci i drugarica sad i oni otje majice :D Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ili ti je Bole podmetnuo nešto ;) oh noes! to nikome ne bih pozheleo...why, oh whyyy!! =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 naprzhili mi se ortaci i drugarica sad i oni otje majice :D A-ha! Sledeci korak, tezga ispred gotik zurke ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 Ahahahahaahahaha, kakav dijalog OMG!111 Ako se ovako nastavi desice se neocekivani obrt, a to je da Kole naidje na takmaca u znanju u osobi suprotnog pola. Gledao bih cak i TV ako bi to na istom bilo! Prvo, ovako. Postoje muske i zenske velicine majica koje i pored toga sto nose istu oznaku nisu iste velicine, tako da j e zenski L, npr. manji od muskog L. Drugo, ja sam gledao zenske majice od materijala koji je rastegljiv, ili, onaj koji se pripija uz telo (ovaj to ne radi jer je pamuk 100% mada deluje malo rastegljivo) i na osnovu vizuelnog zapazanja, zakljucio sam da je M velicina za 95% zenske polulacije. S obzirom da znam koje su zenske osobe uzele majice, nema razloga da se brines, trekki. Sto se crta na zupcanicima tice, one postoje nenamerno, ali to cete morati kod gospodara Srbe, jer se na kompu ne vide te crte, sto ne znaci da ne postoje. Ne verujem da ih je stampar dodao. Toliko o tome znam. Jeste da malo kvari opsti dozivljaj, ali nesto je moralo da se desi, a s obzirom da je to jedino, onda nismo lose prosli, mada govori o nedovoljno visokom nivou profesionalnosti sa nase strane. Majice ce biti poslate sledece nedelje. Dakle, trekki, majica zenskih ima. Mozes uvek da dodjes u Bigz i pogledas. Vreme kada cu ja biti tamo jos nije poznato, ali ce od ponedeljka biti obavestenje na ovom topiku. Ovo vazi za sve koji imaju mogucnost da podignu majice. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 hoce li biti majica u s varijanti ?:)) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 hoce li biti i u velichini za barbike tj bratz ili shta vec:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Hoće li biti računa na koji mogu da uplatim pare ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Evo, sad se i ja dokopah svog primerka... :) Nadam se samo da se nece puno sqpiti pri pranju, al' inache je super... ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 sweet years?;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 sweet geekz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 (edited) ocu ja maju da nosim po NYu Edited June 16, 2007 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Napravimo novu robnu marku RUR! ..posle 5 godina na nekom levom forumu: Daki: Ma koji ste vi n00bovi i kloshari, CK, D&G (i kojevetjmarke) su totalno passe, oblachim se sad iskljuchivo u RUR-u. A tek shto im je novi parfem dobar RUR Power! Igrash wow 48 sati i dalje lepo mirishesh! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Dobra ideja dz :) @ atomic - ne brini se, tvoja majica je na sigurnom mestu :) poslacu ti ja broj racuna, to nije frka, nego sta cemo za to preuzimanje? @ svi ostali - videcu malo da pogledam pokoji primerak i nekih drugih majica (iako ove deluju dovoljno kvalitetne) pa nije nemoguce da u narednoj turi bude drugacjih modela plus raznih boja. Ali to cemo jos videti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 drugačiji modeli \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts