shoosh Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 (edited) tt neko neko iz moje ekipa meni posalje pm sta i kako ja mogu vecinom uvece ali da se dogovrimo TT shoos jesma reko bez ove raspale dece vidis kako se neki kurce nesrretnici Dejane kada pobedis neki beogradski tim onda mi se javi dotle vezbaj ja toliko da igma cs bio bi SK-ovac!!!! cika kojo worry not, igracemo jednu samo mi, a uprkos svemu trebaju ovi mladji narastaji i nesto da nauce :))) RUR 2 JAVI SE!!! Nas TL je RaveN kontaktirajte njega kada se dogovorite medjusobno ;) Edited June 12, 2007 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ja bih vam se rado pridruzio, vidim da ce biti lepo zezanje, ali nemam counter vec sto godina, a ne znam ni da li bih znao da nadjem server :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Ja bih vam se rado pridruzio, vidim da ce biti lepo zezanje, ali nemam counter vec sto godina, a ne znam ni da li bih znao da nadjem server :)) pazi kada je sinoc dobar deo prijavljenih skidao CS 1.6, pa ti vidi ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 sve namesteno, javite samo kako, sta, kome sam zamena i slicno ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 sve namesteno, javite samo kako, sta, kome sam zamena i slicno ;) resio si cd key problem? u cemu je bila fora? fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Pa nista mogli bi sutra da krenemo popodne :) Ja sam imao cudan problem, doneo sam CS sa hdd-az deusa, i video da imam od kuce ban na skoro sve severe (sbb tehnikom, kgb, terra), iz deusa radi, a ja cs nisam igrao preko 1 god (tj ni instaliran nemam) pa sad polako gledam da resim to. Kgb mi sad radi, mozemo poceti. Moze vec i danas :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) kolko zauzima cs sa svim potrebnim pechevima? rachunaj da bih doshao ja danas do deusa da mi prekopirash ako nije frka? :d edit: superishka, al nisi odgovorio dal imam dozvolu da dolazim za prebac na hard ili da stavljam sad da mi se skida :] Edited June 12, 2007 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) 852 mb cirka - non steam (pST!) verijza 10 GB cirka - STEAM folder :)))) Edited June 12, 2007 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 bogdan_b@eunet.yu za moje saborce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Oće moći sa steam verzijom? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 (edited) Pa nista mogli bi sutra da krenemo popodne :) Ja sam imao cudan problem, doneo sam CS sa hdd-az deusa, i video da imam od kuce ban na skoro sve severe (sbb tehnikom, kgb, terra), iz deusa radi, a ja cs nisam igrao preko 1 god (tj ni instaliran nemam) pa sad polako gledam da resim to. mislim da je fora sa patchom ili zato sto je steam(eo vam ga na burzuji), treba v_28 ako se ne varam Edited June 12, 2007 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) naravno Ajde unkinde rezervisi server na jedno 4 sata pa da se izigramo po ekipama, i ajde da se dogovorimo za mirc kanal na qnetu da se ne smaramo sa msn-om. @ shoosh : ma nije patch, radi iz deusa, od kuce ne, banovan mi je IP. + imam zadnju verziju Edited June 12, 2007 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Probao steam verziju na KGB serveru i radi. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 (edited) Onda je do steama, svi koji imaju steam mogu samo na kgb-u da igraju, to je jedino objasnjenje koje iam :( ili si ti pak prljavi cheater koji je od kuce experimentisao :)))) a i kgb je odlican server, tako da nije problem, svima radi, a i tamo je unkind ;) odlicna ideja sa mirc kanalom, moze ;) jel mogu iz kgb-a da nam snimaju demoe? Edited June 12, 2007 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Moze sa steamom i na terru. provereno. Pre par meseci doduse :) I aman dosta steam-non steam. Aj igramo u nekom terminu kad kjootu ne odgovara You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Moze sa steamom i na terru. provereno. Pre par meseci doduse :) I aman dosta steam-non steam. Aj igramo u nekom terminu kad kjootu ne odgovara necemo da diskriminisemo medvede ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 lepo na quakenetu podignite kanal pa da se dogovorimo sve :) ps ykc.victor@hotmail.com za moje pulene :) bjeli i exile aj bar mi posaljite na pm odakle planirate da igrate, posebno ako je bjeli zainteresovan da svrati do kgb kad budemo igrali da mi ne bude dosadno ^^ I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ja jesam zainteresovan da svratim negde. Kuci imam lap koji necu da maltretiram cs-om i raspali desktop koji gura slackware, a mrzi me da se maltretiram sa wine samo zbog cs-a :) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 resio si cd key problem? u cemu je bila fora? bolje da cutim, necu da se blamiram... aj samo javite bar 12 sati ranije kada se igra, da svi ukomponuju obaveze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 dodao sam saborce koji imaju msn, ili ako želite može i taj kanal na qnetu samo obavestite barem dan ranije kada bi se igrali mečevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 poslao sam msn roki i eyelu (sa eyel-om se i ispricao) tako da sam ja free svaki dan u principu posle 5-6 popodne ... bilo bi super da mi javite malo ranije (tipa dan unapred ako je moguce) samo da ne isplaniram nesto u to vreme web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 a sto ne bi ovde postavili satnice ??? mislim da svima odgovaraju termini od 20-24 ? i recimo svaki utorak cetvrtak i subota/nedelja se igra od 20-24 ?? to je taman za 2 nedelje gotovo ako budemo igrali svako sa svakim ... @Kojot bice uskoro lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 a sto ne bi ovde postavili satnice ??? mislim da svima odgovaraju termini od 20-24 ? i recimo svaki utorak cetvrtak i subota/nedelja se igra od 20-24 ?? to je taman za 2 nedelje gotovo ako budemo igrali svako sa svakim ... @Kojot bice uskoro ok je i tako, mada bi nam irc kanal zavrsio poso ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 e pa moglo bi ovako kako dejan kazhe ... mislim da sam ja u tretjoj ekipi stoga samo zhelim da kazhem svaki dan od 8 do 11 ja slobodan .... a i irc kanal bi bio extra reshenje .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 pazi kada je sinoc dobar deo prijavljenih skidao CS 1.6, pa ti vidi ;) a 'de to ima da se skine, da ja pitam? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts