skrimke Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 ALI koji crni sadrzaj? Sta dzej u trokaderu? word + cena*2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Kada sam rekao sadrzaj, nisam uopste mislio na nocna ludila, mislio sam na gradice, kao sto su Herceg Novi, Budva, a narocito Kotor (a ima jos takvih mesta) gde moze da se kvalitetno provede vreme u setnji ili ispijanju laganog pica. A sto se Dzeja tice, ko voli nemam nista protiv, ali tamo se pusta muzika slicna ovoj u Beogradu, znaci ima svega. Sigurno mi neko nece reci da se bolja muzika pusta u Bugarskoj?! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Bitna razlika je na koju ciljanu publiku gledash. Mladje ljude bole uvo da shetaju starim gradom, mislim mozhe i to al retko. U bugarskoj (nisam bio al su mi prichali) kapiram da imash ove haus/elektro/kurac klubove uglavnom, i neke gde uletje ceca s vremena na vreme i naravno najbitniju stvar, dosta stranaca koje mozesh da upoznash. Plus na to dodas one zhurke na plazhi koje su bile kad je rur tim ishao, sasha, ladytron itd itd Sa druge strane u cg imash od deshavanja onaj entrans koji je u zadnje vreme propao i sve ostalo mahom seljana ili za matorane. A ljude koje mozesh da upoznash ... pa ne znam ja nisam nikad u crnoj gori upoznao nekog odavde s kim sam se skapirao, uglavnom sam se upoznavao sa crnogorcima i blejao sa njima. I za kraj ne znam kakve su cene u bugarskoj sad ali su bili jeftiniji od crne gore. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 gde moze da se kvalitetno provede vreme u setnji ili ispijanju laganog pica. a ja sam mislio da si ti kralj dens flora .... :( Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Kada sam rekao sadrzaj, nisam uopste mislio na nocna ludila, mislio sam na gradice, kao sto su Herceg Novi, Budva, a narocito Kotor (a ima jos takvih mesta) gde moze da se kvalitetno provede vreme u setnji ili ispijanju laganog pica. A sto se Dzeja tice, ko voli nemam nista protiv, ali tamo se pusta muzika slicna ovoj u Beogradu, znaci ima svega. Sigurno mi neko nece reci da se bolja muzika pusta u Bugarskoj?! ???? Svako ko je jednom prosetao rolingstons gradom Budvom, bio izlozen kanalizaciji Kotora ili napadu dzinovskih skakavaca (jel treba slike da kacim) ili POPIO LAGANO LETNJE HLADNO pice treba da razmisli debelo pre ponovnog odlaska. ja sam 98-me potpisao u svojoj glavi "ne hvala braco nikad vise" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 sedamdesete su 30 godina iza nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Ma ne ti bre nego u vezi sa kraljem dens flora. Mislim dens flor, lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 vudu, i pivo ispred dragstora je takodje "so 1993".... to sto ti nesto ne znash, ne znachi da je prevazidjeno Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 A sto se vode tice, ja sam bio u smestaju koji ima svoju cisternu tako da sam imao vodeo sve vreme. Ahah, odlican je ovaj Nenad :)) Mis'im, ne znam, verujem ja da se sad Crna Gora "preporodila", ali razlika izmedju CG i Bugarske sto se tice hotela, kafica i plaze je bila kao nebo i zemlja. Za vodu se slazhem, jadran je mnogo bolji nego crno more, ali nisam sigurna da je toliko vredno, posebno da bih jurio babu koja ima svoju cisternu, ili cekao izmedju jedan i pola dva da imam toplu vodu u hotelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 topla voda? pa ti si razmazen. ja kod tetke u baosicima imam Hladnu vodu od 7 do 9 prepodne i od 7 do 9 uveche. i to sam ispod magistrale. Oni iznad volovima unose vodu u kucu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 ^^ Vidim mnogo se promenilo za ovih 7 godina Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 topla voda? pa ti si razmazen. ja kod tetke u baosicima imam Hladnu vodu od 7 do 9 prepodne i od 7 do 9 uveche. i to sam ispod magistrale. Oni iznad volovima unose vodu u kucu. lol, pa kad idem na more, naravno da cu da imam toplu vodu, 21. vek :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Naravno da nije, posto niko od gore potpisanih nije bio u poslednjih pet godina, a neki cak od '98. A za Mohija imam samo da kazem da se tacno zna koja je ciljna grupa, a to su Dvni i njegova devojka. U svakom slucaju nemam sta da se sa bilo kim ubedjujem, jasno je da je CG ocajna i da je Bugarska bolja, a jedini dokaz je to sto sam ja rekao obrnuto. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 mogo bi je uvesti u stan onda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 lol, pa kad idem na more, naravno da cu da imam toplu vodu, 21. vek :D sarkazam batice, sarkazam znachi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 poslednji put kad sam bio u kotoru (prošle godine, nažalost), u kafiću sam pio toplo piće jer nisu imali vodu da naprave led, a frižider previše mali pa u njemu drže samo kokakolu i pivo (ja pio kiselu). ali omiljeni doživljaj je iz budve 2001. žedan kao pas, neko rano popodne, ja idem okolo i tražim radnju koja može da mi proda vodu. zašto? pa imao sam samo klaru šuman, nije niko imao da mi vrati kusur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 pocni da pijes pivo, i da nosis nikolu teslu Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 ruzne plaze bugarske indeed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 poslednji put kad sam bio u kotoru (prošle godine, nažalost), u kafiću sam pio toplo piće jer nisu imali vodu da naprave led, a frižider previše mali pa u njemu drže samo kokakolu i pivo (ja pio kiselu). ali omiljeni doživljaj je iz budve 2001. žedan kao pas, neko rano popodne, ja idem okolo i tražim radnju koja može da mi proda vodu. zašto? pa imao sam samo klaru šuman, nije niko imao da mi vrati kusur. da to im je glavna fora kao nemaju sitno ...picketine odvratne Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 nema tu nikakvog aninog raspaljivanja lopte niko nije rekao da su plaze ruzne, vec da je more uzasno;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts