Jump to content

Letovanje u Bugarskoj

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kada sam rekao sadrzaj, nisam uopste mislio na nocna ludila, mislio sam na gradice, kao sto su Herceg Novi, Budva, a narocito Kotor (a ima jos takvih mesta) gde moze da se kvalitetno provede vreme u setnji ili ispijanju laganog pica. A sto se Dzeja tice, ko voli nemam nista protiv, ali tamo se pusta muzika slicna ovoj u Beogradu, znaci ima svega. Sigurno mi neko nece reci da se bolja muzika pusta u Bugarskoj?!

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Bitna razlika je na koju ciljanu publiku gledash.

Mladje ljude bole uvo da shetaju starim gradom, mislim mozhe i to al retko.

U bugarskoj (nisam bio al su mi prichali) kapiram da imash ove haus/elektro/kurac klubove uglavnom, i neke gde uletje ceca s vremena na vreme i naravno najbitniju stvar, dosta stranaca koje mozesh da upoznash. Plus na to dodas one zhurke na plazhi koje su bile kad je rur tim ishao, sasha, ladytron itd itd

Sa druge strane u cg imash od deshavanja onaj entrans koji je u zadnje vreme propao i sve ostalo mahom seljana ili za matorane. A ljude koje mozesh da upoznash ... pa ne znam ja nisam nikad u crnoj gori upoznao nekog odavde s kim sam se skapirao, uglavnom sam se upoznavao sa crnogorcima i blejao sa njima.

I za kraj ne znam kakve su cene u bugarskoj sad ali su bili jeftiniji od crne gore.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Kada sam rekao sadrzaj, nisam uopste mislio na nocna ludila, mislio sam na gradice, kao sto su Herceg Novi, Budva, a narocito Kotor (a ima jos takvih mesta) gde moze da se kvalitetno provede vreme u setnji ili ispijanju laganog pica. A sto se Dzeja tice, ko voli nemam nista protiv, ali tamo se pusta muzika slicna ovoj u Beogradu, znaci ima svega. Sigurno mi neko nece reci da se bolja muzika pusta u Bugarskoj?!

????

[:0]

Svako ko je jednom prosetao rolingstons gradom Budvom, bio izlozen kanalizaciji Kotora ili napadu dzinovskih skakavaca (jel treba slike da kacim) ili POPIO LAGANO LETNJE HLADNO pice treba da razmisli debelo pre ponovnog odlaska. ja sam 98-me potpisao u svojoj glavi "ne hvala braco nikad vise"

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

A sto se vode tice, ja sam bio u smestaju koji ima svoju cisternu tako da sam imao vodeo sve vreme.

Ahah, odlican je ovaj Nenad :))

Mis'im, ne znam, verujem ja da se sad Crna Gora "preporodila", ali razlika izmedju CG i Bugarske sto se tice hotela, kafica i plaze je bila kao nebo i zemlja. Za vodu se slazhem, jadran je mnogo bolji nego crno more, ali nisam sigurna da je toliko vredno, posebno da bih jurio babu koja ima svoju cisternu, ili cekao izmedju jedan i pola dva da imam toplu vodu u hotelu.

Naravno da nije, posto niko od gore potpisanih nije bio u poslednjih pet godina, a neki cak od '98. A za Mohija imam samo da kazem da se tacno zna koja je ciljna grupa, a to su Dvni i njegova devojka.

U svakom slucaju nemam sta da se sa bilo kim ubedjujem, jasno je da je CG ocajna i da je Bugarska bolja, a jedini dokaz je to sto sam ja rekao obrnuto.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

poslednji put kad sam bio u kotoru (prošle godine, nažalost), u kafiću sam pio toplo piće jer nisu imali vodu da naprave led, a frižider previše mali pa u njemu drže samo kokakolu i pivo (ja pio kiselu).

ali omiljeni doživljaj je iz budve 2001. žedan kao pas, neko rano popodne, ja idem okolo i tražim radnju koja može da mi proda vodu. zašto? pa imao sam samo klaru šuman, nije niko imao da mi vrati kusur.

poslednji put kad sam bio u kotoru (prošle godine, nažalost), u kafiću sam pio toplo piće jer nisu imali vodu da naprave led, a frižider previše mali pa u njemu drže samo kokakolu i pivo (ja pio kiselu).

ali omiljeni doživljaj je iz budve 2001. žedan kao pas, neko rano popodne, ja idem okolo i tražim radnju koja može da mi proda vodu. zašto? pa imao sam samo klaru šuman, nije niko imao da mi vrati kusur.

da to im je glavna fora kao nemaju sitno ...picketine odvratne

Нема  будућности без истине.